closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. 10-й тур. "Десна" піднімається на друге місце

Чемпіонат Київської області. 10-й тур. "Десна" піднімається на друге місце
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1159
0

Ситуативний лідер вийшов на поле без семи основних виконавців і провів не найкращий свій матч, але молодий колектив уже так упевнений в собі, що й значні кадрові проблеми не перешкоджають йому досягати бажаного результату. Сьогодні в ударі був Петрук, який ще далекий від оптимальної форми — як ігрової, так і функціональної, але клас є клас. Саме він повів лік голам, отримавши передачу від Гарасюти, а по перерві ще й допоміг відзначитися Басалкевичу. Молодий лівий вінгер "Меліоратора" втретє вистрілив дуплетом у цьому вищоліговому сезоні. Завершив розгром симпатичної, але ще недостатньо досвідченої броварської команди Скуратівський, якому чудовою розрізноною передачею асистував юний Мельник. Але! За рахунку 1:1 гості могли повернути гру в своє русло, однак політ м’яча в повітряній атаці перервала поперечка воріт Яковчука.

Принципову перемогу в протистоянні двох команд, що мають істотне ірпінське коріння, здобула "Кудрівка", тон у грі якої задає титулований чернігівський десант. Грищенко повів лік голам, витиснувши максимум з передачі Шарила та виходу сам на сам з голкіпером — і до перерви господарі могли забити п’ять-шість разів. Не змогли, забракло майстерності чи розважливості, і вже другий тайм став для них насправді валідольним. У другому таймі матеріалізувала свою перевагу в голи й "Десна". Натомість у центральному матчі дня "Межигір’я" не залишило жодних шансів "Джуніорсу". Мобільно та грамотно зіграла вся новопетрівська команда, але середня ланка — передусім. Достатньо сказати, що, напевно, уперше цього року, майстровиті гості не створили жодної загрози в чужих володіннях. А підопічні Пахолюка забили по м’ячу на початку та наприкінці поєдинку. Давидовський виявився найкмітливішим у ситуації, коли простріл Гончарука спричинив легку паніку поблизу воріт "Джуніорса". Другий гол господарі провели з одинадцятиметрового: заробив його лівий оборонець Казмірук, а реалізував — лівий хавбек Гончарук.

"Патріот" і "Любомир" зламали традицію в Баришівці, де до сьогоднішнього дня господарі брали гору виключно з мінімальним рахунком, а гості взагалі скромно мовчали. Голепад з п’ятьма забитими м’ячами започаткував Дацюк. Спочатку він завдав удару в дальній кут з передачі Купрія, який відгукнувся на простріл Сусли і миттєво зорієнтувався в ситуації, спричиненій легкою пожежою в обороні ставищенців. А потім Дацюк головою скерував до сітки м’яча, що його зручно подав той же Купрій од кутової позначки. Невдовзі ще й Сікорський, отримавши довгу передачу від Ятленка з глибини поля, утік од опікунів і випередив голкіпера Тросюка, який вийшов далеко з воріт, — 3:0. Здавалося, матч виграно. Та "Любомир", який загалом впевнено вів гру і контролював м’яч, по відпочинку міг спростувати цілком реальні, здавалося, припущення. Знову сильно зіграв юний Рябов. Це він, обігравши суперника, вибрався на вогневий рубіж, а Скала добив у сітку шкіряного, що відскочив од голкіпера Скибенка. Невдовзі Третяк, який вийшов лише на другий тайм, мав замикати на дальній стійці передачу Валієва, але переграти найкращого воротаря Київщини не зумів. І все-таки під завісу зустрічі саме Рябов обернув на гол одинадцятиметровий, призначений за фол Полуденного на свіжому Литвишку. Майже одразу після цього пролунав останній свисток арбітра Родіоненка. "Любомиру", судячи з усього, просто забракло часу покарати за нічим не виправдану розслабленість зірок "Патріота", котрі, судячи з усього, подумки вже поспішали на святкування Днів народження партнерів — Костроми та Кукси.

Чинний чемпіон свій матч з честолюбним дебютантом обласного чемпіонату зіграє завтра, але наздогнати "Меліоратор" уже не зможе. Принаймні поки що.

Результати 10-го туру

МЕЛІОРАТОР (Буча) — БЕРКУТ-ЛЕГІОН (Бровари) — 4:1 (Петрук, 18, Басалкевич, 62, 64, Скуратівський, 86 — Коба, 28, пн).

Яковчук, Рижук (Нагорняк, 85), Нестерчук, Марчук (Радченко, 75), Мельник, Мар’євич, Скуратівський, Джикія (Руденко, 82), Гарасюта (Огурченко, 79), Басалкевич, Петрук (Дубас, 74) — Сафронов, Трасковський, Давиденко, Бондаренко (Сердюк, 82), Павлик, Шорников (Дмитренко, 75), Співаков (Бровко, 54), Сирдюк, Самотуга, Боровик (Шепковський, 46; Пивовар, 70), Коба (Кривда, 75).

ПАТРІОТ (Баришівський район) — ЛЮБОМИР (Ставище) — 3:2 (Дацюк, 2, 30, Сікорський, 32 — Скала, 65, Рябов, 90+2, пн).

Скибенко, Гайовий, Крамаренко (Саливон, 46), Ятленко, Купрій, Чорний (Майсон, 62; Григораш, 79), Кострома, Кукса (Полуденний, 65), Сусла (Мішель, 52), Дацюк, Сікорський — Тросюк, Широков (Литвишко, 46), Шаталов (Орел, 46), Заїка, Надобенко, Степанчук, Шишкін, Скала (Іллічов, 76), Рябов, Кравченко (Валієв, 46), Черпаков (Третяк, 46).

ДЕСНА (Погреби) — ДІНАЗ-2 (Вишгород) — 3:1 (Влаєв, 60, Є.Воробей, 73, Аландарєв, 90+2 — Колочко, 67). Вилучення: Александровський (Діназ, 66).

Гришаков, Магаляс, Влаєв, Фурсенко, Бруєнко (Аландарєв, 81), А.Якимлюк, Петрусенко (Всев.Руженцев, 90+1), Насімі (Степаненко, 46), Козюберда (Постоловський, 58), Данилов (Човча, 88), Є.Воробей (Антонов, 90+2) — Прудников, Бортовський, Александровський, Дорошенко (Канавін, 81), Заїка (Ковтун, 71), Малинич (Подоль, 58), Лаврінченко, Шамрай (Пелагенько, 76), Ходаківський (Влад.Лукаш, 90), Колочко, Клименко (Климчук, 68).

КУДРІВКА (Ірпінь) — ДГ ШЕВЧЕНКІВСЬКЕ (Денихівка) — 3:2 (Грищенко, 4, 61, Шарило, 28 — Марійко, 59, Трушенко, 76).

МЕЖИГІР’Я (Нові Петрівці) — ДЖУНІОРС (Шпитьки) — 2:0 (Давидовський, 3, Гончарук, 82, пн).

Турнірна таблиця

Найкращі бомбардири

ФутболістКомандаГоли (Пен.)
1Олександр Апанчук "Джуніорс"9 (1)
2Євген Воробей "Десна"7
3Дмитро Басалкевич "Меліоратор"6
4Владислав Коба "Беркут-Легіон"6 (1)
5Олексій Поспєлов "Авангард"4
6Ярослав Піскун "Межигір'я"4
7Павло Дацюк "Патріот"4
8Андрій Воробєй "Десна"4 (1)
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →