closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. Анонс 9-го туру

Чемпіонат Львівської області. Анонс 9-го туру
Изменить размер a+ a-
787
0

У неділю, 2-го червня, відбудуться матчі дев'ятого ігрового дня найсильнішої аматорської ліги Львівщини.

СКК "Демня" – "Юність" (Верхня Білка). Дорослі: 16:00.

Центральний поєдинок не лише звітного туру, а й загалом цьогорічного чемпіонату. Зустріч надзвичайно амбітних команд, які борються за чемпіонство. Торік демнянці двічі обіграли "білок", не пропустивши жодного м'яча у власні ворота (2:0, 1:0), однак розгубили очки в інших протистояннях і на останній секунді обласних змагань утратили надію на нагороди найвищої проби. До слова, вони зустрічалися і у фіналі цьогорічного Меморіалу Ернеста Юста, де перемогу з рахунком 3:1 святкували хлопці з Миколаївського району.

Наразі обидва колективи йдуть ніздря в ніздрю, ніхто не хоче відпускати основного конкурента вперед. Кожен із них здобув по 7 перемог і раз зіграв унічию. Щоправда, вольову перемогу "Демні" з рахунком 4:3 над ременівською "Думною" анульовано, оскільки через фінансові труднощі ременівці відмовилися від участі в чемпіонаті.

Переможний результат в очній зустрічі дорого вартує і може суттєво вплинути на перебіг чемпіонської гонки. До того ж у цій дуелі є ще одна "родзинка": протистояння лідерів гонитви бомбардирів Юрія Голубки ("Демня") та Олега Шептицького ("Юність", Верхня Білка), на рахунку яких уже по 10 забитих м'ячів. Тож уболівальників очікує запекла битва.

Читайте також: Турнірна таблиця чемпіонату Львівської області

"Гірник" (Новояворівськ) – ФК "Миколаїв". Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

"Гірники" продемонстрували, що вони несподівано кусючі в атаці і водночас самовіданно грають в обороні й мають нестримне бажання відібрати очки в лідерів. У цьому, зокрема, можна було пересвідчитися минулого туру в грі команди з Новояворівська проти "Юності" з Верхньої Білки, в якому підопічні Дмитра Кондри вперто чинили опір супернику, але не змогли здобути перемогу (1:3).

Тепер до них у гості приїде не менш амбітний "Миколаїв", що наразі є найрезультативнішою командою обласного чемпіонату (29 голів у 8-ми поєдинках). Миколаївці прагнуть перемогти, аби в хорошому настрої підійти до надпринципового дербі з "Демнею", що відбудеться вже наступного тижня. Однак у Новояворівську всім командам грати непросто.

ЛСК "Погонь" (Львів) – "Фенікс-Стефано" (Підмонастир). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Минулий тур "фенікси" пропускали, оскільки їхній тодішній суперник ременівська "Думна" через фінансові негаразди відмовився продовжувати боротьбу у Прем'єр-лізі Львівщини. Вимушену паузу колектив із Підмонастиря заповнив товариським поєдинком на стадіоні в Суховолі з представником Першої ліги Львівської області "Кормілом" із Давидова, що завершився бойовою нічиєю (2:2). Тепер "крилатим" доведеться "злітати" на стадіон "Гарт" ("Трудові резерви") у Львові, де традиційно домашні поєдинки проводить місцева "Погонь".

У попередній грі львів'яни впевнено розібралися з дрогобицькою "Галичиною" (3:0) і піднялися в першу половину турнірної таблиці, тож тепер намагатимуться не лише зміцнити, а й покращити свою позицію. Цього не менше прагнуть і підмонастирці, які наступають на п'яти лідерам обласного чемпіонату. Враховуючи це, а також атакувальний потенціал обох колективів, у протистоянні цієї пари можна очікувати яскравого і результативного футболу.

Читайте також: Бомбардири чемпіонату Львівської області

"Юність" (Гійче) – МФК "Галичина" (Дрогобич). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Очна зустріч сусідів у турнірній таблиці. Гійченці лише на один заліковий бал випереджають дрогобичан. Обидва колективи не надто результативні цього сезону, тож очікувати зливи голів у цьому протистоянні не доводиться. Проте і "Галичина", і "Юність" прагнуть піднятися вище в турнірній таблиці, тож боротимуться один з одним до останнього.

ФК "Самбір" – ФК "Львів-Сокіл" (Борщовичі). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Самбірчани останнім часом набрали впевненої ходи в обласному чемпіонаті, вигравши 3 попередні матчі із загальним рахунком 14:1, що гарантувало їм місце в першій п'ятірці. Натомість команда з Борщович у двох попередніх турах зазнала фіаско від фаворитів сезону – "Юності" з Верхньої Білки (0:4) та ФК "Миколаїв" (0:7). До того ж поразка в дуелі з миколаївцями опустила їх на самісіньке дно турнірної таблиці. Отож, "Самбір" намагатиметься продовжити сходження на вершини, а "соколи" спробують розпрямити крила і злетіти вище. Боротьби не уникнути.

"Локомотив" (Рава-Руська) – "Енергетик-Рочин" (Добротвір). Дорослі: 14:00, юнаки: 16:00.

Після переконливої перемоги 4:1 у дербі "прикордонників" із Мостиською, в механізмі "Локомотива" щось пішло не так і в наступних 3-ох матчах "залізничники" не набрали жодного очка. Звісно, такий стан справ зовсім їх не влаштовує, тож вони в рідних стінах горітимуть бажанням здолати одного з аутсайдерів обласного чемпіонату.

Але минулого туру "енергетики" показали, що теж не ликом шиті, продемонструвавши міцний чоловічий характер у дуелі з "Юністю" (Гійче) – після 0:3 забили гійченцям двічі і навіть були близькі до того, аби вирвати щонайменше нічию. Тож добротвірці можуть устромити "Локомотиву" палицю в колеса.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →