closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Кубок Закарпатської області з футболу. Анонс матчів 1/8 фіналу

Кубок Закарпатської області з футболу. Анонс матчів 1/8 фіналу
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
595
0

МФА "Мункач" – ФК "Середнє" початок о 14:00

Цікава пара з кількох причин. Зустрічаються два вищолігівські колективи. Середнянці грають на виїзді, але мукачівці давно не відчували тонусу протистояння з обласними командами на такому рівні. З іншого боку, "Мункач" виступатиме вдома, систематично тренується, однак клуб із Ужгородщини в матчі з "Витязем" показав, що може досягати потрібного результату. Усе ж до зустрічі більше шансів у футболістів із міста над Латорицею. Утім, незалежно від результату поєдинок очікується хорошим.

ФК "Боржавське" – ФК "Вільхівці"

Дебютант першої ліги прийматиме одну з кращих команд вищої. Цим уже сказано, хто є фаворитом зустрічі. Господарі покладатимуться на свій запал і прагнутимуть зіграти достойно проти маститого суперника, а "Вільхівці" спробують не розслабитись і перемогти на класі.

ФК "ОК ДЮСШ Україна Невицький замок" (Невицьке) – "Колос" (Іванівці)

Зустріч одного з аутсайдерів проти одного з лідерів і діючого чемпіона Західної зони першої ліги автоматично віддає перевагу "Колосу". Та є одне "але". У матчі з іще однією маститою командою – "Заріччям" – "Невицький замок" уже демонстрував кубковий характер. І загалом в останніх поєдинках колектив з Ужгородщини непогано діяв. Якщо господарі тактично грамотно себе проявлять, то може вийти принциповий двобій і навіть господарі припіднесуть сюрприз. А поки більше шансів на успіх у футболістів з Іванівців.

ФК "Бобовище" – СК "Тячів"

Обидві команди з різних зон. Це підвищує зацікавленість до пари. Гості – серед "східних" лідерів, а "Бобовище" хоч і не зовсім удало виступає в першості з-поміж "західних", та загалом демонструє доволі хорошу гру й вийде все ж на рідне поле. Повинна вийти безкомпромісна зустріч із рівними шансами на успіх.

ФК "Хуст" – ФК "Вонігово"

Лідер Східної зони проти її середняка. "Карт-бланш" на боці господарів. Залишається подивитися, як хустяни розпорядяться ним та що зуміє протиставити серйозному суперникові ФК з Тячівщини.

"Колос" (Ракошино) – ФСК "Говерла" (Ясіня) стадіон смт Середнє, початок о 15:00

Теж одна з найзагадковіших пар з огляду на приналежність обох ФК до різних зон першої ліги. Ракошинці – лідери "західних", у нинішньому сезоні доволі грізні, ще не поступалися й намагатимуться не переривати виграшну серію. Команда гуцулів хоч дещо загальмувала на старті першості, але в останніх матчах виглядала переконливо й має рецепти успіху на виїзді. Усе йде до того, що буде безкомпромісне спортивне видовище.

ФК "Севлюш" (Виноградів) – "Карпати" (Дубове)

Діючий чемпіон вищої ліги проти її дебютанта. Отож "Карпатам" доведеться тримати справжній удар. Багато що залежатиме від того, наскільки піде реалізація у виноградівців і яку холоднокровність демонструватимуть у захисті футболісти з Дубового.

ФК "Ф.Медвідя" (Н.Давидково) – ФК "Витязь" (Концово)

Фактично пара з двох середняків. Ось тільки з різних ліг. Утім, якщо господарі будуть сконцентрованими, то за рахунок рідних стін зможуть успішно протистояти "Витязю". Матиме значення і реалізація: наскільки кожен із суперників скористається створеними моментами.

Що ж, маємо зустрічі як із фаворитами, так і без них. Побачимо, наскільки виправдають сподівання маститіші суперники та наскільки скаже своє слово фактор рідного поля.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →