closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Рівненської області. Огляд 5-го туру

Чемпіонат Рівненської області. Огляд 5-го туру
Изменить размер a+ a-
871
0

Розгромна перемога команди "Ізотоп-РАЕС", перемога "Садового" на виїзді, "Коливань" не змогла вирвати нічию – Володимир Кулай розповідає про події 5 туру Чемпіонату Рівненської області.

Здолбунів. Стадіон "Локомотив". 250 глядачів
"Локомотив" - "Гоща" 0:1
Гол: Блажиєвський 12
"Локомотив": Пушик, Зінчук, Ткач, Удовик (Хрусь 39), Ситницький, Левечко (Вербенчук 80), Д.Довгалець (Киричук 80), Козачук (Панюк 90), Сьох, Стельмащук, Горчак
"Гоща": Дем'янець, Гайдук (Шелест 67), Шурпик, Прокопчук, Блажиєвський, Гордійчук, Царьов, Хомончак, Джум, Величко (Савчук 87), Августинович (Ковтунович 78)
Попередження: Удовик 35, Козачук 90 - Хомончак 31, Августинович 52, Шелест 73, Ковтунович 88


Здолбунівці розпочали матч із численних атак, багато з яких завершувалися нереалізованими моментами або хорошою грою воротаря команди суперників. Гощанці свою зразкову контратаку провели на одинадцятій хвилині, яка завершилася ударом у площину воріт. Воротар відбив удар на кутовий. Розіграш завершився голом на дванадцятій хвилині – Ігор Блажиєвський вивів "Гощу-РІТТЕР" уперед. Після забитого м’яча гра відбувалася в боротьбі у середині поля. Одну із небезпечних контратак гостей зірвав Павло Удодик за що й отримав попередження від арбітра матчу на тридцять п’ятій хвилині. Перший тайм завершився перевагою в один м’яч команди гостей.

У другому таймі було дуже багато порушень. Небезпечні моменти траплялися як у господарів так і гостей. Усі небезпечні атаки переривалися гравцями команд за що й отримували попередження від арбітра. Гравцям, які вийшли на заміну, гру підсилити не вдалося. Майже увесь час команди проводили у боротьбі у середині поля. Матч завершився мінімальною перемогою гощанців.

Вараш. Стадіон "Ізотоп". 200 глядачів
"Ізотоп-РАЕС" - "Калина" 4:1
Голи: Мельнійчук 11, Якубський 27, Якубський 45, Мельнійчук 78 - Непомнящий 74 (пен.)
"Ізотоп-РАЕС": Кардаш, Засєкін (Тимофіюк 90), Чугай, Поляков, Ярченя, Якубський (Клесовець 90), Лопатін, Никончук, Мельнійчук (Блищик 78), Шевчук, Кушнір (Нестерчук 76)
"Калина": О.Шепель, Павлюк, Ніколайчук (Соловей 14), Савончук (Нестерук 46), В.Шепель, Марченко (Терещук 84), Господинчик, Вознюк, Талімончук (Шторгін 55), Ткачук (Кравчук 81), Непомнящий
Попередження: Шевчук 61, Кушнір 70, Чугай 74 - Непомнящий 56


"Атомники" із перших хвилин почали атакувати. Одна з них увінчалася голом Василя Мельнійчука на одинадцятій хвилині. Господарі не зупинялися і вже на двадцять сьомій хвилині рахунок подвоїли. Точний удар завдав Олег Якубський. Бугринці нічого не змогли вдіяти із тиском на свої ворота. Суцільна перевага за "атомниками". Це призвело до третього гола у ворота "бугринців" на сорок п’ятій хвилині. Олег Якубський оформив дубль. Перший тайм завершився перевагою у три м’ячі "Ізотопа-РАЕС".

Другий тайм активніше почали гості. У перерві команда зробила кілька замін. Уже почалися виникати моменти. У небезпечній контратаці команда гостей отримала право на пробиття одинацятиметрового удару, який реалізував Сергій Непомнящий на 74-й хвилині, а гравець Сергій Чугай отримав попередження за фол у штрафному майданчику. "Калина" продовжувала атакувати й тиснути на ворота господарів. Гості так поспішали забити, що на 78-й хвилині пропустили атаку, яка призвела до взяття воріт – Василь Мельнійчук забив четвертий гол господарів. Гості намагалися забити ще, але вдалі дії воротаря не залишали шансів команді. І на 90+3 хвилині арбітр матчу Володимир Дзюра зафіксував перемогу господарів.
Команда із Вараша підіймається на п’яту сходинку Чемпіонату.

Рафалівка. Стадіон "Раф-Брук". 500 глядачів
"Рафалівка" - "Садове" 0:2
Голи: Цвик 21, Неберикут 85
"Рафалівка": О.Черевач, Копач (Тележинський 67), Чугай, І.Черевач, Л.Федіна (Гордійчук 85), Серховець, Корзюк, Прядун, Похила, Волощук (Стельмах 55), Р.Федіна (Ярошик 76)
Тренер: Іван Малець
"Садове": Горнік, Пархомчук, Макарчук, Цвик (Б.Новак 46), Лозян, Гребінь, Жак (Зубарєв 57), С.Новак, Оксенюк (Неберикут 55), Каращенко (Кишиєв 63), Гайдук (Дмитрук 90)
Попердження: Волощук 39, І.Черевач 59, О.Черевач 64, Прядун 68, Чугай 83, Похила 87 - Неберикут 64, Макарчук 72, Б.Новак 75

Матч у Рафалівці очікувався доволі запеклим. Так і сталося. Рафалівці на правах господаря почали атакувати з перших секунд матчу вже на третій хвилині простріл Романа Федіна був зупинений рукою у штрафному майданчику. Арбітр не вагаючись призначив одинадцятиметровий удар - однак Дмитро Серховець не зміг його реалізувати.

Господарі після невдачі із пенальті продовжили небезпечно атакувати. Гравці з Садового не знітилися і намагалися відсунути гру від своїх воріт. І вже на 21 хвилині Сергій Цвик забив гол, завдавши удару з-за меж штрафного майданчика. Перший тайм так і завершився з перевагою в один м’яч на користь гостей.

Розпочали гру у другому таймі гості. Вони ж і на 46 хвилині не використали вихід один в один – Володимир Гайдук не зміг переграти воротаря суперників.

Із 50-ї хвилини команди почали робити свої заміни. На 55-й хвилині "Садове" випустили молодого Владислава Неберкута замість Андрія Оксенюка. Той же гравець спровокував штовханину з воротарем на 64-й хвилині. Воротар Олександр Черевач і Неберкут отримали по жовтій картці за свої дії.

А вже на 85-й хвилині голкіпер рафалівців, відбиваючи потужний удар від суперника, вибив м’яч перед собою чим скористався Неберкут. Рахунок став два нуль на користь гостей. Матч завершився перемогою ФК " Садове".

Команда після п’яти турів закріпилася на першому місці Чемпіонату Рівненської області. "Рафалівка" залишилася на четвертому місці.

Садове. Стадіон "Колос". 510 глядачів
"Сокіл" - "Коливань" 3:2
Голи: Кусак 38, Т.Феленюк 44, Федосенко 48 - Харчук 61, Попик 75
"Сокіл": Бовсунівський, Жилінський, В.Феленюк, Т.Феленюк (Загривий 89), Федосенко, Дармовіс (Стейскал 59), Сурмай, Бойко, Ефімчук, Кусак (Стебельський 46), Чудля
"Коливань": Котюк, Харчук (Удодік 83), Попнюк, Годун, Ващук, Білан, Ларіонов (Чичук 43), Р.Левчук, Холод (Петлюк 54), Юхименко (Возняк 67), Попик
Тренер: Олександр Григорович
Попередження: Федосенко 67, Ефімчук 73 - Годун 6, Попнюк 79, Возняк 86

Нагадаємо, "Сокіл" попередні тури грав матчі на виїзді через ремонт домашнього стадіону. У п’ятому турі команда приймала "Коливань" уже на власному полі. Церемонія відкриття і гімн України пролунав на реконструйоваму стадіоні у Радивилові.
Із перших хвилин господарі гостро атакували, що змушувало воротаря гостей показувати свої вміння відбивати удари. І вже на 38-й хвилині Мар’ян Кусак забив перший м’яч у ворота клеванчан. Господарі не зупиняли свої атаки і на 44-й хвилині Тарас Феленюк подвоїв перевагу "Сокола" до двох м’ячів.

Початок другого тайму увінчався забитим голом Юрія Федосенка на 48-й хвилині і рахунок збільшився до трьох м’ячів. Команда гостей не очікувала на такий розвиток подій. Після третього голу команда "Клевань" почала гостріше атакувати, не думаючи про захист. Реакція воротаря господарів на 57-й хвилині не дала змоги скоротити відставання. Та голу чекати довго не довелося. На 61-й хвилині Харчук Валенти забив перший гол у ворота "Сокола". Ще через декілька хвилин Олексій Попик забив другий м’яч. Перевага зменшилася до одного м’яча. Проте численні атаки так і не увінчалися забитим м’ячем. Матч завершився з рахунком 3:2 на користь ФК "Сокіл".

Турнірна таблиця

Найкращі бомбардири

ФутболістКомандаГоли (Пен.)МатчіСереднє
1Ігор Носарєв "Маяк"431.33
2Олександр Гергелюк "Малинськ"431.33
3Владислав Степанчук "Маяк"4 (2)41
4Микола Засєкін "Ізотоп-РАЕС"4 (2)50.8
5Роман Савицький "Малинськ"321.5
6Роман Дацюк "Малинськ"331
7Сергій Непомнящий "Калина"3 (1)40.75
8Владислав Никончук "Ізотоп-РАЕС"350.6
9Павло Зубарєв "Садове"350.6
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →