closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Полтавської області. Огляд 2-го туру

Чемпіонат Полтавської області. Огляд 2-го туру
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
820
0

Відбулися матчі другого туру у Вищій лізі Чемпіонату Полтавської області з футболу 2019. У Полтаві на стадіоні "Динамо" місцевий "Легіон" приймав "Дружбу" з Очеретуватого (Семенівський район). Команда Олександра Горбачова минулого сезону виграла Першу лігу і заслужила право виступати у Вищій. Новий дивізіон виявився не надто гостинним, і команду з Очеретуватого вже вдруге переграють, при чому цього разу "насухо".

"Легіон" — "Дружба" 3:0
Голи:
Місяйло (7, 23, 27).

"Легіон": Швець (Педько, 46), Швей (Ягодовський, 72), Гринь (Попов, 57), Таранушич, Масюк, Ничипорук (Бакланов, 46), Мороз (Савенков, 46), Радченко (П. Ротань, 68), Шевченко, О. Ротань, Місяйло (Мелащенко, 69).
Головний тренер: Сергій Бубнов.

"Дружба": Гринько (Чуков, 82), Жениленко, Львов, Остапенко (Самарчев, 46), І. Орендаренко (Ларіонов, 46), С. Зав’ялов, В. Орендаренко, С. Зав’ялов (Пригода, 46), Мальченко (Гуненко, 77), Черномор, Остапець.
Головний тренер: Олександр Горбачов.

Господарі у першому таймі нічого не дозволили суперникам. Навіть дійти до воріт "Дружбі" було важко, не кажучи вже про створення якоїсь конкретної небезпеки. Можна згадати лише штрафний на третій хвилині, коли після удару Ігора Чорномора м’яч з відскоком від газону прилетів до рук Швеця. На цьому у першому таймі все. Натомість "Легіон" почав забивати досить швидко. Вже на сьомій хвилині Ігор Радченко обігрався з Олексієм Ротанем і виконав подачу до штрафного майданчика. Там був Андрій Місяйло, який красиво склався і головою в падінні відкрив рахунок — 1:0.

На 23-й хвилині поблизу штрафного майданчика "Дружби" збили Андрія Місяйла і він взявся пробивати штрафний. Удар вийшов технічним і точним, тож у голкіпера не було шансів — 2:0.

На 27-й хвилині Андрій Місяйло був вже автором хет-трику. Нападник "Легіона" головою замкнув подачу Радченка з кутового — 3:0. Перший тайм зроблено.

Другий тайм вийшов більш рівним і його початок був якраз за гостями. Небезпечні моменти мали Ігор Чорномор та Максим Остапець, втім реалізувати їх гостям не вдалося. А гол "Дружби" значно пожвавив би гру, адже "Легіон" вже почав випускати резервістів, і здавалося дещо розслабився. Другий тайм пройшов у більш менш рівній боротьбі, але без голів.

СК "Полтава" (Полтава) — "Олімпія" (Савинці) — 0:2
Голи:
Субочев (35), Бажан (90+3)

СК "Полтава": Тельнов, Сидоренко (Колесниченко, 46), Карась, Полтавець, Власенко, Абазов (Миць, 68), Бут, Видря (Воронкін, 46, Шпигун, 68), Фоменко, Підлепич (Червонцев, 68), Куімов.
Головний тренер: Володимир Сисенко.

"Олімпія": Казаков, Момот (Рудченко, 70), Тарганчук, Гриценко, Фабунмі (Пономаренко, 80), Богомаз, Кірпіченко (Бажан, 86), Світличний (Дземку, 72), Субочев (Ситник, 90+3), Ковтун (Стрельцов, 63), Малик.
Головний тренер: Олександр Кулик.

"Олімпія" змусила Максима Тельнова попрацювати вже на третій хвилині. Роман Кірпіченко прорвався лівим флангом і відкотив під удар Владиславу Ковтуну, який пробив у воротаря. Далі були намагання добити від Романга Світличного та Віталія Субочева, але тепер удари заблокували захисники. "Полтава" відповіла на шостій хвилині, коли Беслан Абазов перехопив м’яч у центрі поля і віддав на Підлепича. Вадим пробивав з гострого кута і м’яч розминувся з дальнім кутом воріт. Тут же "Олімпія" відповіла фланговим проривом Фабунмі після якого вище воріт пробив Віталій Момот.

Ближче до середини тайму перевага "Олімпії" відчувалася все більше. На 20-й хвилині Максим Тельнов склався і забрав м’яч після прицільного удару Віталія Субочева. Гол був не за горами. На 34-й хвилині Віталій у боротьбі з Бесланом Абазовим заробив для "Олімпії" небезпечний штрафний удар і сам же блискуче його реалізував — 0:1.

До перерви команди обмінялися небезпечними подачами. Подача Романа Кірпіченка закінчилася класним, проте неточним ударом Владислава Тарганчука, а подача "Полтави" зі штрафного закінчилася тим, що Олексій Казаков вибив м’яч кулаком якнайдалі. Отож після першого тайму "Олімпія" вела в рахунку.

Другий тайм теж розпочався з атак "Олімпії". На 47-й хвилині після подачі Оли Фабунмі пробивав Євген Малик — вище воріт. На 60-й хвилині Ола пробивав сам — м’яч з рикошетом від захисника полетів вище воріт.

Кілька своїх нагод мала і "Полтава". На 78-й хвилині після кутового пробивав Олег Бут і пробив набагато вище воріт. Так само після кутового міг забивати Дмитро Куімов, але після його удару м’яч теж полетів вище.

"Олімпія" відповіла другим, "поховальним" для інтриги, голом. На 90+3-й хвилині Олег Бажан обікрав Євгена Карася, вийшов на ударну позицію і холоднокровно пробив — 0:2. Це фіаско для СК "Полтава".

Після матчу тренери були джентльменами по відношенню один до одного і видали опонентам заслужені компліменти. Олександр Кулик зробив кілька коректних зауважень арбітрам, хоча під час самого матчу, був не таким ввічливим.

Матч молодіжних команд закінчився з рахунком 0:1 на користь юнаків "Олімпії". Крім цього протистояння, у другому турі відбулися такі матчі:

"Лубни" (Лубни) — "Великі Кринки" (Великі Кринки) — 0:3

"Легіон" (Полтава) — ФК "Дружба" (Очеретувате) — 3:0

ФК "Кобеляки" (Кобеляки) — "Інваспорт" (Полтава) — 2:0

Турнірна таблиця

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →