closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Рівненської області. Анонс 5-го туру

Чемпіонат Рівненської області. Анонс 5-го туру
Изменить размер a+ a-
998
0

Матч "Локомотив" (Здолбунів ) – "Гоща-РІТТЕР" (Гоща)
12.05.2019, час – 13.30 юнаки, 16.00
Арбітр – Самков В. Асистенти арбітра: Ткачук Т., Милян С., 4-й арбітр: Возьний Ю. Спостерігач арбітражу: Кучер О.


Новачок Чемпіонату "Локомотив" не може досі призвичаїтися до Першої ліги. Здобулівчани упродовж чотирьох турів пропустили 15 мячів, а забили лише чотири. У попередньому турі "залізничники" не вдало з’їздили до Варашу до місцевого "Ізотопа-РАЕС" і повернулися із поразкою 8:3. У п`ятому турі команді Олександра Довгальця доведеться помірятися силами із командою "Гоща-РІТТЕР". Цей колектив не є новачком в обласних змаганнях – однак із календарем команді не пощастило. На початок сезону гощанцям довелося грати із Чемпіоном минулого сезону "Маяком" із Сарн та бронзовим призером "Малинськом". Цій команді у другому турі гощанці поступилися 1:7. Затим, у наступному турі команда їздила до млинівської "Ікви" – із гостей повернулися з одним заліковим балом, матч завершився бойовою нічиєю 0:0. У матчі четвертого туру "Гоща-РІТТЕР" приймала Чемпіона – сарненський "Маяк", якому програла 0:4. Нині команда намагатиметься у виїзному матчі з "Локомотивом" набрати очки.

Матч "Ізотоп-РАЕС" (Вараш) – "Калина" (Бугрин)
12.05.2019, час – 13.30 юнаки, 16.00.
Арбітр – Дзюра В. Асистенти арбітра: Полукеєв М., Милян С., 4-й арбітр: Штинь Т. Спостерігач арбітражу: Гладков В.

Команда атомників не вдало стартувала у Чемпіонаті, програвши перші три тури "Малинську", "Маяку" та "Ікві" – пропустили 15 мячів. У четвертому турі команда розтрощила "Локомотив" зі Здолбунова із рахунком 8:3. Атомники у п`ятому турі поміряються силами з командою, яка минулого сезону посіла 4-е місце – із "Калиною" з Бугрина.

Нагадаймо, що бугринці перше коло Чемпіонату області грають всі матчі на виїзді через ремонт поля. Цим можна пояснити певну невдалу гру команди у перших турах. Бугринці "розійшлися миром" на виїзді з "Рафалівкою" 1:1, з "Соколом" не зіграли – радивилівці перенесли матч, щоб завершити роботи з реконструкуції на своєму стадіоні. Третій тур "Калина" програла "Коливані" 4:0. Наступного туру бугринці поступилися 3:2 команді з Садового, переможний гол був забитий на 90-й хвилині Анатолієм Пархомчуком. Переконані, що нинішній матч буде футбольно хорошим, адже "Калина" у минулому сезоні була 4-ою на фініші Чемпіонату.

Матч "Рафалівка" (Рафалівка ) – "Садове" (Садове)
12.05.2019, час – 13.30 юнаки, 16.00.
Арбітр – Кущевой А. асистенти арбітра: Карпович Ю., Швидун С., 4-й арбітр Кулай В. Спостерігач арбітражу: Чирков В.

Другий за цікавістю матч цього туру відбуватиметься у Рафалівці. Однойменна команда прийматиме команду зі Садового, котра на цей час є одним із лідерів Чемпіонату. Рафалівці на поточному четвертому місці. Гра буде дуже цікавою: якісне футбольне поле, уболівальники господарів гнатимуть свою команду до перемоги. Варто відзначити, що "Рафалівка" мало забиває і мало пропускає. Водночас команда гостей має у своєму бойовому порядку кращого бомбардира минулого сезону Володимира Гайдука.

Матч "Сокіл" (Радивилів-Крупець) – "Коливань" (Клевань)
12.05.2019, час – 13.30 юнаки, 16.00.
Арбітр – Ганіченко А. Асистенти арбітра: Никорович Р., Остимчук В., 4-й арбітр: Телесницький І. Спостерігач арбітражу: Григорович О.

Нагадуємо, "Сокіл" попередні тури грав матчі на виїзді через ремонт стадіону. Тому команда зіграла всього два поєдинки. Один тур пропускали, гра з Бугрином перенесена. "Сокіл" виграв на виїзді у "Локомотива" 0:1 та програв "Рафалівці" 1:0. Команда із Радивилова-Крупця тільки набирає хід. Склад підсилили хороші виконавці – Юрій Федосенко, Віктор Чудля та ін.

ФК "Коливань" тимчасово грає у с. Зоря у звязку з ремонтом стадіону в Клевані. У колектива є новий спонсор, склад підсилено молодими виконавцями. Нині команда шукає свою гру – так можна пояснити нестабільність результатів у перших турах. Команда у заліку на цей час має одну нічию та перемогу, а також дві поразки. "Коливань" забила п’ять голів, а пропустила вісім.

Матч "Маяк" (Сарни) - "Малинськ" (Малинськ) за ініціативи команд перенесено на 15 травня (час: 16:00, юнаки о 13:30) - 12 травня малинчани зіграють на виїзді у 20-му турі Чемпіонату України серед аматорських команд 2018/19 із командою СК "Хмельницький".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →