closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Кубок Мікльоша поїхав у Підмонастир!

Кубок Мікльоша поїхав у Підмонастир!
Изменить размер a+ a-
656
0

У вирішальному матчі на львівському стадіоні "Скіф" футболісти "Фенікса-Стефано" з Підмонастиря Перемишлянського району завдяки голу Володимира Вербного в першому таймі перемогли опонентів із ФК "Новий Яричів/Руданці" Кам'янко-Бузького району.

"Фенікс-Стефано" (Підмонастир) – "Новий Яричів/Руданці" 1:0
Гол:
Вербний Володимир (25)

"Фенікс-Стефано": Жезло Андрій (Литвин Назар, 84), Чурко Олег (Ільчишин Віталій, 64), Михальчук Ростислав, Тарновський Віталій (Калуцький Олег, 68), Сидорко Віталій, Слобода Степан (Дигас Андрій, 56), Вербний Володимир, Литвин Ігор, Репета Юрій (Савицький Назар, 46), Теміров Артур (Барабах Юрій, 74), Патуляк Віталій (Милян Олег, 80)

"Новий Яричів/Руданці": Жезло Федишин Володимир, Когут Володимир, Поплавський Василь, Папроцький Назар (Навроцький Назар, 59), Мацюра Василь, Стегніцький Павло (Кіржецький Юрій, 62), Острувка Ігор, Таратула Ігор (Саламаха Артур, 76), Цвик Володимир, Горін Юрій (Волянюк Андрій, 54), Бідак Юрій

На стартових хвилинах зустрічі суперники пильно приглядалися один до одного, проводячи гру в обопільній боротьбі. Через деякий час номінальні господарі перехопили ініціативу, створюючи гострі напівмоменти. На 25-ій хвилині матчу новачок "феніксів" Володимир Вербний, вочевидь, виконував із лівого краю передачу на партнерів, унаслідок чого кулястий від стійки залетів у ворота – 1:0. Як згодом виявивилося, цей гол став переможним для колективу з Підмонастиря.

Розуміючи, що відставання в рахунку мінімальне, після перерви хлопці з Кам'янко-Бузького району заграли значно жвавіше, намагаючись відновити рівновагу і час від часу турбуючи суперника небезпечними контрвипадами. Щоправда, удари номінальних гостей ішли або вище цілі, або в руки голкіперові. Наприкінці поєдинку вони навіть улаштували фінальний штурм представнику Прем'єр-ліги Львівщини, однак не змогли отримати з цього дивідендів.

Таким чином у 5-му за ліком фіналі щорічного турніру пам'яті видатного футболіста, арбітра і футбольного функціонера Карла Мікльоша підмонастирці мінімально обіграли колектив із Другої ліги Львівської області.

Степан МИХАЛЬЧУК, головний тренер "Фенікса-Стефано": "Наш суперник боровся до кінця, не дивлячись на статус опонента. В нас щільний і доволі непростий графік ігор. Минулої неділі ми провели виснажливий поєдинок проти ФК "Львів-Сокіл" із Борщовищів. Я цілком задоволений сьогоднішньою грою своїх підопічних і підсумковим результатом. Радий, що Володя Вербний відновився після важкої травми і забив вирішальний гол. Удвічі тішуся, адже він – хороша людина і гравець. Дякую не лише йому, а й усій команді. Часу на святкування перемоги немає, адже вже в неділю нас очікує чергова гра в чемпіонаті обласної Прем'єр-ліги, тож будемо готуватися до неї".

Роман МАРИЧ, головний тренер ФК "Новий Яричів/Руданці": "Насамперед я дякую своїм хлопцям за проявлені бійцівський характер і бажання здобути перемогу. У другому таймі ми мали більше можливостей забити гол, проте нам забракло індивідуальної майстерності. Вітаю команду з Підмонастиря зі здобуттям Кубка Мікльоша. Рухаємося далі. Сподіваюся, в чемпіонаті Другої ліги Львівської області ми показуватимемо такий же наступальний, по-спортивному агресивний футбол".

Нагадаємо, на груповому етапі Кубку Карла Мікльоша 2019-го року "Фенікс-Стефано" з рахунком 2:0 здолав "ГалКат-Арсенал" із Зубри, з рахунком 4:0 переміг "Динамо U-19" зі Львова і переконливо виграв у "Темпу" з Відників (4:1), посівши першу сходинку у своєму квартеті. Найкращим у групі виявився і ФК "Новий Яричів/Руданці", розписавши "суху" мирову з минулорічним тріумфатором Кубку Мікльоша "Юністю" (Гійче) і двічі виявившись сильнішим від львівської ДЮФШ "Львів U-17" та сокальського "Датського текстилю" (відповідно 1:0 і 5:2).

На стадії плей-оф цьогорічні фіналісти показали такі результати: 1/8 фіналу "Новий Яричів/Руданці" – "Лео-Кераміка" (Львів/Неділиська) 0:0, у серії післяматчевих пенальті 8:7, "Фенікс-Стефано" – "Сокіл" (Сокільники) 6:1; чвертьфінал "Новий Яричів/Руданц" – "Легінь" (Брюховичі) 3:1, "Фенікс-Стефано" – "Тартак" (Підбуж) 2:1; півфінал "Новий Яричів/Руданці" – ФК "Самбір" 2:2, в серії післяматчевих пенальті 5:4, "Фенікс-Стефано" – "ГалКат-Арсенал" (Зубра) 2:1.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →