closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Закарпатської області. Огляд матчів 4-го туру

Чемпіонат Закарпатської області. Огляд матчів 4-го туру
Изменить размер a+ a-
1138
0

ФК "Вільхівці" – ФК "Середнє" – 3:0 (юнаки – 2:1)

Голи: Артур Апіян, 6; Роман Білінський, 65; Мирослав Мудра, 86.

Попередження: Олександр Септа, 25; – Валентин Павлик, 44; Микита Гальчак, 68; Микола Джанда, 88.

Господарі вже на старті матчу забили швидкий гол. Артур Апіян пройшов до штрафної й ефектно пробив – 1:0. У другому таймі "Вільхівці" вдало скористалися "стандартом". Подачу зі штрафного головою точно замкнув Роман Білінський – 2:0. І в кінці зустрічі Мирослав Мудра пройшов лівим флангом і в такий же кут теж результативно поцілив – 3:0. Що ж до гостей, то як для виїзного поєдинку вони непогано контролювали м’яч, але по справжньому гольових моментів створили обмаль. Один із них пов’язаний із виконанням штрафного на 68 хв. Та в суперника досвідчений Віталій Гринишин майстерно відвів загрозу від своїх воріт. Отож 500 глядачів стали свідками впевненої перемоги господарів.

ФК "Витязь" – СК "Карпати" (Рахів) – 2:1 (3:1)

Голи: Руслан Соскида, 3, 31 – Іван Микуличинський, 12.

Попередження: Олександр Мадяр, 26; В’ячеслав Ковтан, 37 – Василь Василинець, 15.

Це був матч нереалізованих можливостей для лідера й із фартом та наполегливістю для господарів, що й зіграло на руку "Витязю". Із самого початку завдяки вдалому переходові з оборонних дій до атаки забив Руслан Соскида. Та невдовзі в гостей своє бомбардирське слово сказав Іван Микуличинський, чудовим "парашутом" перекинувши м’яч через "стінку". Після цього карпатівці мали дві стовідсоткові нагоди забити, однак не склалося. І тут же Руслан Соскида знову карає суперника результативним "пострілом". Після перерви суперники діяли на зустрічних курсах. Гостріше в атаці виглядали рахівці, та рахунок так і не змінився. "Витязь" виграв другий матч поспіль.

ФК "Поляна" – ФК "Бужора" (Іршава) – 7:2 (1:4)

Голи: Володимир Варваринець, 9, 37; Степан Стегура, 22, 80; Володимир Бабич, 29, 90 – Іван Чізмар, 5; Петро Кляп, 58 (автогол); Мирослав Ломага, 65.

Попередження: Іван Грубінка, 26; Іван Жаренко, 55 – Іван Бровді, 30.

900 глядачів за доволі прохолодної погоди завітали на місцевий стадіон і навряд чи пожалкували. Команди зіграли в результативний поєдинок. Щоправда, в основному забивали господарі. Але це все ж на радість місцевої публіки. Господарі не встигли увійти в гру, як іршавці одразу забили. Однак полянців це не знітило. Вони швидко відновили паритет, а надалі впевнено контролювали хід поєдинку й здобули заслужену та впевнену перемогу.

ФК "Севлюш" (Виноградів) – МФА "Мункач" (Мукачево) – перенесено на резервний день

ФК "Карпати" (Дубове) – вихідний

Перенесена гра внесе, без сумніву, свої корективи до турнірної таблиці, а поки маємо незвичну трійку лідерів. Першими, попри поразку, залишаються рахівці.

Турнірна таблиця

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →