closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. Анонс 5-го туру

Чемпіонат Львівської області. Анонс 5-го туру
Изменить размер a+ a-
662
0

У неділю, 5-го травня, відбудуться матчі п'ятого ігрового дня найсильнішої аматорської ліги Львівщини.

ФК "Самбір" – МФК "Галичина" (Дрогобич). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Поєдинок команд, які наразі єдині, хто ще цього сезону не перемагав у чемпіонаті обласної Прем'єр-ліги. Обидва суперники у своїх попередніх іграх потерпіли від ФК "Миколаїв" – дрогобичани поступилися 0:5, а самбірчани "згоріли" з рахунком 1:6. Звісно, такий справ змушує ці колективи боротися за перемогу. На відміну від свого найближчого суперника, футболісти "Галичини" не грали серед цього тижня, оскільки їхню зустріч зі спортивно-культурним клубом "Демня" в рамках 4-го туру перенесено на четвер, 9-го травня, через те, що демнянці на днях проводили на виїзді матч-відповідь півфіналу Кубку України серед аматорів.

Таким чином хлопці з Дрогобича мали більше часу для відпочинку і підготовки, тому повинні у кращих кондиціях, свіжішими підійти до цієї принципової дуелі. Нагадаємо, що ФК "Самбір" та МФК "Галичина" зустрічалися цьогоріч на стадії 1/16 фіналу традиційного Меморіалу Ернеста Юста. В тій зустрічі сильнішими виявилися "галичани" – 1:0. Зазначимо, що в тому протистоянні нападник самбірської команди і найкращий бомбардир минулорічного чемпіонату Прем'єр-ліги Львівської області Назар Малецький не реалізував пенальті. Його "гольове мовчання" триває в новому сезоні. Вболівальники очікують, коли Назар розпочне забивати.

Читайте також: Турнірна таблиця чемпіонату Львівської області

Без сумніву, самбірчани прагнуть реабілітуватися за ту прикру невдачу, а дрогобичани намагатимуться подарувати своєму наставнику Ігорю Височанському, котрий на днях відзначив День народження, першу перемогу на новому рівні. Також голів від своїх улюбленців очікують і вболівальники "Галичини", яка ще не розписувалися у воротах суперників у цьогорічній "прем'єрці". Тож мотивація в цієї пари в очній зустрічі повинна зашкалювати.

"Юність" (Гійче) – "Юність" (Верхня Білка). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Дербі "Юностей". І цим усе сказано. Глядачів на трибунах очікує гаряча боротьба. Обом командам є що доводити. "Білки" прагнуть підтвердити реноме чемпіона, тож їх влаштує лише перемога, а гійченці хочуть реабілітуватися перед власними вболівальниками за поразку 0:3 від "Мостиської" минулого туру. До того ж вони намагатимуться покращити статистику очних зустрічей із Верхньою Білкою, адже торік у 3-ох поєдинках (двічі в чемпіонаті: 0:1, 0:3 та раз на стадії чвертьфіналу Кубку Львівської області: 0:1) хлопці з Жовківського району поступилися, не забивши жодного м'яча.

"Локомотив" (Рава-Руська) – ФК "Мостиська". Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Іще одне дербі. Дербі "прикордонників" і наразі сусідів по турнірній таблиці, яких розділяє лише один заліковий бал. Обидві команди набрали непоганої ходи, тож готові посмикати один одного. Торік у чемпіонаті Прем'єр-ліги Львівської області ці колективи з прикордонних міст обмінялися мінімальними перемогами: "Локомотив" виграв із рахунком 1:0, "Мостиська" – 2:1.

СКК "Демня" – "Думна" (Ременів). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Зустріч команд зі співзвучними назвами. Чинний срібний призер Прем'єр-ліги Львівщини прийматиме на власному полі опонентів із Ременова. Минулої середи команда з Демні зіграла в Київській області непростий, виснажливий матч-відповідь півфіналу Кубку України серед аматорів проти чемпіона Київщини – "Авангарда" із Бзіва, в якому після домашніх 1:1 поступилася 0:2.

Звісно, ця невдача неабияк засмутила хлопців із Миколаївського району. Але, можна не сумніватися, наставник демнянців Руслан Брунець знайшов потрібні слова для своїх підопічних, аби покращити їхній психологічний стан і продовжити переможну ходу в цьогорічному обласному чемпіонаті.

"Фенікс-Стефано" (Підмонастир) – ФК "Львів-Сокіл" (Борщовичі). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

У звітному турі "фенікси" мали "летіти" в гості до Борщовичів, однак у цьому населеному пункті проводять реконструкцію стадіону, тож у першому колі "соколи" змушені проводити домашні матчі на полях суперників. До слова, це ще одне дербі п'ятого ігрового дня чемпіонату Прем'єр-ліги Львівської області – дербі "птахів". Підмонастирці наразі впевнено летять у першій четвірці і разом із лідерами – "Демнею" та "Юністю" з Верхньої Білки не знають смаку поразок.

Натомість борщовицька команда після перемоги 3:2 над новояворівським "Гірником" не може перемогти у 3-ох поєдинках поспіль. Перервати цю прикру тентенцію підопічні Віталія Шумського спробують у дуелі з "Феніксом-Стефано". Чиї "крила" виявляться сильнішими – дізнаємося вже цієї неділі.

"Енергетик-Рочин" (Добротвір) – ФК "Миколаїв". Юнаки зіграли 25-го квітня (миколаївці перемогли 5:1), дорослі: 16:00.

В останніх двох матчах обласного чемпіонату колектив із Миколаєва нагадує справжнього футбольного монстра. Гострі "зуби" миколаївців на собі відчули футболісти дрогобицької "Галичини" та "Самбора" – відповідно 5:0 та 6:1. Тепер захист від цих болючих укусів підопічних Віталія Пономарьова шукає наставник "енергетиків" Назар Дрига. Молоді добротвірці вже показали, що вони помітно сильніші, ніж були минулого сезону, і готові будь-кого "вдарити струмом".

"Гірник" (Новояворівськ) – ЛСК "Погонь" (Львів). Юнаки: 15:00, дорослі: 17:00.

Міцні "горішки" з Новояворівська прийматимуть на власному полі амбітну і доволі перспективну молодь зі львівської "Погоні". У попередньому турі львів'яни, поступаючись за ходом поєдинку 0:1, після перерви зібралися з силами і з рахунком 4:1 здолали ФК "Львів-Сокіл". Завдяки цій звитязі підопічні Віталія Лобасюка піднялися на 5-ту сходинку турнірної таблиці. Тож вони намагатимуться як мінімум захистити захистити здобуті позиції.

Ймовірно, в цій дуелі себе проявить талановитий вихованець львівського футболу Тарас Пецків, котрий першим у цьогорічному чемпіонаті двічі оформив дубль і разом із Юрієм Голубкою з "Демні" та Олегом Шептицьким з "Юності" (Верхня Білка) очолює гонитву бомбардирів. Щоправда, розписатися у воротах "Гірника" – завдання не з легких.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →