closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"УГВ-Сервіс" (П'ятничани) - володар Кубка чемпіонів Львівщини

"УГВ-Сервіс" (П'ятничани) - володар Кубка чемпіонів Львівщини
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
946
0

У вирішальному матчі футболісти "УГВ-Сервіс" із П'ятничан Стрийського району впевнено здолали "Карпати" з Бишкова Жовківського району.

"Карпати" (Бишків) – "УГВ-Сервіс" (П'ятничани) 2:5

Голи: Губка Павло (74); Дах Тарас (80) Ворон Віктор (6; 25); Зарічний Богдан (23); Іванчишин Андрій (59; 65)

"Карпати": Струк Василь (Ромах Андрій, 90+1), Єлейко Микола, Періг Юрій, Цімерман Андрій, Гайдучок Михайло, Джупин Степан (Дах Тарас, 28), Ферцович Тарас (Перетятко Дмитро, 65), Безпалько Артур (Стадницький Василь, 54), Губка Павло, Жемела Назар (Лозовий Юрій, 90), Ромах Володимир (Липак Юрій, 54)

"УГВ-Сервіс": Добровольський Павло (Стриганин Ігор, 70), Максим Олег (Суховерський Назар, 84), Антонів Юрій, Іваненко Роман, Іванчишин Андрій, Янкович Назар, Гнатів Руслан, Зарічний Богдан (Павлучкович Василь, 58), Ворон Віктор, Гетманчук Роман (Тиник Іван, 70), Валеник Ігор

Попередження: Жемела (69) – Гнатів (18)

Хлопці з П'ятничан забили швидкий гол. Уже на 6-ій хвилині Віктор Ворон замкнув простріл партнера з флангу – 0:1. Це добряче надихнуло номінальних гостей, які затиснули суперника на його половині поля і в середині першого тайму впродовж 3-ох хвилин зробили рахунок непристойним.

На 23-ій хвилині Богдан Зарічний увійшов у штрафну площу "Карпат" і завдав результативного удару, а на 25-ій хвилині Віктор Ворон у володіннях опонентів розрядив гармату, оформивши дубль – 0:3.

Вболівальники на трибунах львівського стадіону "СКА" гаряче підтримували своїх улюбленців, тож учасники фіналу подарували їм швидкий і результативний футбол. Після перерви колектив зі Стрийського району продовжив гнути свою лінію. В дебюті другої половини зустрічі Андрій Іванчишин головою замкнув передачу тренера-гравця і капітана "УГВ-Сервісу" Василя Павлучковича, котрий промчав краєм футбольного поля.

На 65-ій хвилині Іванчишин відзначився дублем, довівши справу до 0:5. Такий результат цілком влаштовував футболістів із П'ятничан, тож вони трішки розслабилися, дозволивши "карпатівцям" внести дві ложки меду в бочку з дьогтем – на завершенні атак удало зіграли Павло Губка і Тарас Дах.

У підсумку – 2:5. До цього Стрийський район тріумфував у традиційному Кубку чемпіонів Львівщини, де змагаються переможці та призери районних чемпіонатів, 10 років тому – 2009-го трофей виборола "Матриця" з Добрян. Найчастіше Кубок чемпіонів Львівщини вигравали представники Мостиського району – 4 рази, тричі – Жовківського, двічі – Перемишлянського, Стрийського та Миколаївського, по разу – Яворівського, Золочівського, Кам’янко-Бузького та Самбірського.

Дмитро ЛОЗОВИЙ, тренер "Карпат": "Сьогодні П'ятничани були сильнішими. Якби ми реалізували свої моменти, на полі була би зовсім інша гра. Звісно, негативно у психологічному плані на нашу команду вплинув швидко пропущений гол. Задоволені, що незадовго до фінального свистка ми змогли двічі розписатися у воротах суперника".

Василь ПАВЛУЧКОВИЧ, тренер-гравець "УГВ-Сервісу": "Ще минулого сезону ми дійшли до півфіналу Кубку чемпіонів Львівщини, де поступилися "Шпилю" зі Шпильчини, яка торік перемогла в цьому турнірі. Цьогоріч ми зробили належні висновки і дійшли до фіналу, де впевнено перемогли. Швидкі голи завжди приємні. Це половина успіху. Ми зіграли свою гру, нічого нового не видумували й отримали переможний результат. У другому таймі провели низку замін, трохи підсіли і двічі пропустили, але, гадаю, вболівальники від цього лише виграли".

Нагадаємо, на груповому етапі Кубку чемпіонів Львівської області сезону 2018/2019 "Карпати" (Бишків) та "УГВ-Сервіс" (П'ятничани) посіли перші сходинки у групах. На стадії плей-оф цьогорічні фіналісти показали такі результати: чвертьфінал "Карпати" – ФК "Топорів" 2:2, 2:1; "УГВ-Сервіс" – "Будівельник-УкрТрансГаз" (Пукеничі) 3:1, 1:2; півфінал "Карпати" – "Ураган" (Перемишляни) 0:0, 3:3; "УГВ-Сервіс" – "Датський текстиль" (Сокаль) 1:1, 2:2.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →