closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київщини. 5-й тур. "Меліоратор" знову на вершині

Чемпіонат Київщини. 5-й тур. "Меліоратор" знову на вершині
Изменить размер a+ a-
1148
0

"Меліоратор", обігравши на "Ювілейному" минулорічного призера, повернувся на позицію лідера. Зустріч почалася з епізоду, який приголомшив уболівальників місцевої команди. Скуратівський забив м’яч, але радість бучанців тривала не довго: арбітри цілком справедливо не зарахували взяття воріт, оскільки Джикія заважав голкіперові. Минуло ще півгодини, і "Меліоратор" таки домігся свого вже за всіма правилами. Басалкевич уміло навісив, а Гарасюта головою, що трапляється з яскраво вираженим фланговим виконавцем хіба що зрідка, переправив шкіряного в сітку. На початку другого тайму правий оборонець Змієвець, відгукнувшись на передачу Мар’євича зі штрафного, подвоїв результат. Господарі переважали й надалі. Єрмоленко, який зміцнив середню ланку команди, отримав нагоду відзначитися з допомогою Басалкевича, однак віртуозно зіграв Бесп’ятчук. А Скуратівський змарнував вихід сам на сам з досвідченим голкіпером. Що стосується "Патріота", то й він, використовуючи позиційні огріхи Басалкевича, який не завжди встигав повернутися з атаки, час од часу загострював ситуацію на правому фланзі свого наступу, правда, без особливого зиску.

Розійшлися миром у Погребах інші фаворити, продемонструвавши гру не лише бойову, а й неабияк змістовну — хоча й без яскравих голевих моментів. А "Беркут-Легіон", спробувавши поекспериментувати, змушений був здійснити аж п’ять замін ще до перерви, коли зрозумів, що командні справи розгортаються не за планом. Ірпінський поєдинок запам’ятається ще й нічим не виправданим демаршем — з лайкою та погрозами на адресу арбітрів — засновника ФК "Кудрівка", дивовижним за красою голом ірпінця Здановського та чудовою комбінацією гостей (Миколаюк — Панченко), що завершилася результативним ударом Самотуги. А в Лютежі, де "Межигір’я" завдяки передфінішному спурту здобуло найпершу перемогу в сезоні, своєрідним хет-триком відзначився капітан господарів поля Гончарук.

МЕЖИГІР’Я (Нові Петрівці) — ДГ ШЕВЧЕНКІВСЬКЕ (Денихівка) — 3:1 (Казмірук, 16, Возний, 90, Гочарук, 90+4, пн — Лагойко, 72, пн). Вилучення: Іваненко (ДГ Шевченківське, 66).

ДЖУНІОРС (Шпитьки) — ДІНАЗ-2 (Вишгород) — 5:1 (Апанчук, 18, 45, 70, Костяний, 51, Курята, 90+2 — Ходаковський, 62).

КУДРІВКА (Ірпінь) — БЕРКУТ-ЛЕГІОН (Бровари) — 2:2 (Трофименко, 24, Здановський, 57 — Коба, 38, Самотуга, 48).

ДЕСНА (Погреби) — СОКІЛ (Михайлівка-Рубежівка) — 0:0.

МЕЛІОРАТОР (Буча) — ПАТРІОТ (Баришівський район) — 2:0 (Гарасюта, 33, Змієвець, 55).

Турнірна таблиця

Найкращі бомбардири

ФутболістКомандаГоли (Пен.)
1Олександр Апанчук "Джуніорс"5
2Євген Воробей "Десна"5
3Олексій Поспєлов "Авангард"3
4Євген Сусла "Патріот"3
5Богдан Самотуга "Беркут-Легіон"3
6Ярослав Кубенко "Кудрівка"3
7Владислав Коба "Беркут-Легіон"3
8Микита Ходаковський "Діназ-2"3
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →