closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Закарпатської області. Анонс 3-го туру

Чемпіонат Закарпатської області. Анонс 3-го туру
Изменить размер a+ a-
412
0

МФА "Мункач" – ФК "Поляна" – матч перенесено

Коли б не відбулася ця зустріч, вона буде сповнена інтриги. На старті нового сезону команди зарекомендували себе з кращого боку. І хоч без втрат очок не обійшлося, але рівень гри суперників уселяє оптимізм на видовищний у плані суперництва поєдинок із приблизно рівними шансами на успіх.

ФК "Бужора" (Іршава) – ФК "Витязь" (Концово)

Ще одна цікава з погляду суперництва пара. У ній так само важко віддати комусь перевагу. Хіба що фактор рідного поля буде на руку іршавцям. В іншому слід очікувати непоступливого поєдинку.

СК "Карпати" (Рахів) – ФК "Вільхівці"

На старті чемпіонату карпатівці несподівано захопили лідерство й ідуть без втрат. Буде цікаво поспостерігати, наскільки господарі витримають себе в ролі команди яка очолює "турнірку", у двобої з непростим суперником. Видається, що голів команди заб’ють небагато, однак продемонструють зрілий футбол.

ФК "Середнє" – ФК "Карпати" (Дубове)

Обидві команди поки в ролі аутсайдерів. Це додатковий психологічний тиск, із яким обом доведеться змагатися додатково. "Середньому", яке зазнало серйозних кадрових змін у міжсезоння, та футболістам Дубового, котрі дебютували у вищій лізі, важко даються очки. Вирішальним у зустрічі буде те, наскільки морально себе налаштують колективи на звітний матч. Гра очікується непростою.

ФК "Севлюш" (Виноградів) – вихідний

Маємо тур, у якому результати всіх поєдинків вкрай важко. Суперники достойні один одного без особливо виражених фаворитських рис. Тим цікавіше вболівальникам буде споглядати за такими матчами.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →