closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. Анонс 4-го туру

Чемпіонат Львівської області. Анонс 4-го туру
Изменить размер a+ a-
634
0

У вівторок, 30-го квітня, та в середу, 1-го травня, відбудуться поєдинки четвертого ігрового дня найсильнішої аматорської футбольної ліги Львівської області.

Вівторок, 30-те квітня

"Думна" (Ременів) – "Гірник" (Новояворівськ). Юнаки: 15:00; дорослі: 17:00.

Під час зимового міжсезоння колектив із Ременова залишили провідні гравці, однак ременівці навіть попри серйозні кадрові втрати демонструють у чемпіонаті Львівщини гідну гру. 4 очки у стартових 3-ох матчах – доволі хороший результат. До того ж футболісти "Думни" тримають баланс щодо забитих і пропущених м'ячів (4:4). До них у гості завітають міцні хлопці з Новояворівська, які, вочевидь, хочуть порушити цю рівновагу, аби здобути залікові бали і піднятися вище в турнірній таблиці.

Читайте також: Турнірна таблиця чемпіонату Львівської області

Однак господарі точно не здадуться без бою в рідних стінах. Тож уболівальників очікує протистояння непоступливих суперників.

Середа, 1-ше травня

ФК "Миколаїв" – ФК "Самбір". Дорослі: 15:00. Юнаки: 17:00.

Центральний поєдинок звітного туру. Зустрічатимуться колективи з районних центрів Львівщини, які славляться високою відвідуваністю футбольних ігор. Отож, можна очікувати, що ця зустріч збере на трибунах чимало глядачів. Самбірчани ще не відчували смаку перемог у цьогорічному обласному чемпіонаті, тричі зігравши внічию.

Натомість колектив із Миколаєва не на жарт розлютився після прикрої поразки в зустрічі з одним зі своїх конкурентів у боротьбі за золоті нагороди – "Юності" з Верхньої Білки (1:2) і каменя на камені не залишив від дрогобицької "Галичини" – 5:0. Завдяки цій звитязі підопічні Віталія Пономарьова вийшли на 4-ту сходинку турнірної таблиці. Зрозуміло, що амбітна миколаївська команда захоче продовжити сходження на вершину.

Попереднього ігрового дня хлопці зі Самбора вже пройшли екзамен одним із фаворитів сезону – "Юністю" з Верхньої Білки, продемонструвавши грамотну гру і відібравши в "хвостатих" очки на власному полі (0:0). Тепер вони спробують зробити це і в дуелі з миколаївцями.

Читайте також: Бомбардири чемпіонату Львівської області

ФК "Мостиська" – "Юність" (Гійче). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

У попередньому турі ці колективи зазнали прикрих невдач – мостищани поступилися 0:1 добротвірському "Енергетику", а гійченці в більшості – підмонастирському "Феніксу-Стефано" (0:2). Тому тепер вони горітимуть бажанням виправитися за ці поразки і покращити собі настрій перемогою.

"Фенікс-Стефано" (Підмонастир) – "Локомотив" (Рава-Руська). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

"Фенікси" широко розправили крила і злетіли на 3-тю сходинку турнірної таблиці. Разом із "Демнею", "Юністю" (Верхня Білка) та ФК "Самбір" Підмонастир входить до квартету команд, які ще не поступалися в цьогорічному чемпіонаті. Звісно, підмонастирці не хочуть випадати з цієї непереможної четвірки і прагнуть продовжити впевнений похід за медалями.

Після 0:6 від "Демні" Роман Самчук налагодив механізм "Локомотива", який упевнено розпочав рухатися рейками обласного чемпіонату, врятувавши нічию в матчі з ременівською "Думною" (3:3) та здолавши міцну львівську "Погонь" (2:1). Але "фенікси" зроблять усе, щоби не потрапити під колеса "залізничників".

ЛСК "Погонь" (Львів) – ФК "Львів-Сокіл" (Борщовичі). Юнаки: 13:00, дорослі: 15:00.

Футболісти "Погоні" традиційно вдало розпочали обласний чемпіонат. Однак раптово спіткнулися минулого туру в зустрічі з "Локомотивом" із Рави-Руської (1:2). Тепер вони прийматимуть на домашньому стадіоні "Гарт" ("Трудові резерви") у Львові новачка Прем'єр-ліги Львівської області. Колектив із Борщовичів стартував із вольової перемоги 3:2 над новояворівським "Гірником", а після цього загальмував, поступившись командам зі співзвучними назвами "Демні" і "Думні" із загальним рахунком 0:9.

Зрозуміло, що тепер підопічні Віталія Шумського прагнуть реабілітуватися після цих невдач, тож господарям доведеться несолодко.

"Юність" (Верхня Білка) – "Енергетик-Рочин" (Добротвір). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Минулого туру "енергетики" здобули першу за довгий час домашню перемогу, здолавши ФК "Мостиська" завдяки красеню-голу Максима Дриги з кутового (1:0). Звісно, це має надихнути їх на подальші подвиги. Але виїзд до чинного чемпіона Львівщини – завдання не з легких, особливо, якщо зважити на те, що в минулому турі амбітні "білки" втратили очки в Самборі (0:0), тож тепер рватимуть і метатимуть, аби не відпустити далеко вперед Демню.

До слова, звітна зустріч відбудеться у Верхній Білці на стадіоні, який відтепер носитиме ім'я заслуженого футбольного тренера, відомої особистості верхньобілківського футболу Степана Келта, який цього року відійшов у вічність.

Матч 4-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги Львівської області МФК "Галичина" (Дрогобич) – СКК "Демня" відбудеться в четвер, 9-го травня, оскільки в середу, 1-го травня, демнянці гратимуть матч-відповідь півфіналу Кубку України серед аматорів з чемпіоном Київщини "Авангардом".із Бзіва Баришівського району (початок о 15:00). Нагадаємо, перша зустріч цих команд завершилася з рахунком 1:1.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →