closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Роман Курдупель: "Поборотись за найвищу сходинку навряд чи вийде, а от в Ужгород ми їдемо виключно за перемогою"

Роман Курдупель: "Поборотись за найвищу сходинку навряд чи вийде, а от в Ужгород ми їдемо виключно за перемогою"
Изменить размер a+ a-
560
0

Наразі п’ята команда турнірної таблиці (23 залікові пункти), представник Тернопільщини, до обласного центру Закарпаття виїжджає сьогодні о 13:00. "Агрон" залишиться на ніч у готелі з однойменною назвою краю і вже завтра повен сил на "Автомобілісті" намагатиметься підтвердити статус фаворита. Підопічні Романа Курдупеля у весняній частині аматорського чемпіонату стартували успішно, здобувши виїзні: перемогу над "ДЮСШ-Тернопіль" 0:4 та нічию із ОДЕКом 1:1. А от вдома поступились коломийському "Покуттю" 0:3.

- Романе Михайловичу, чи підсилилась команда під час діючого трансферного вікна та пройдешньої зимової перерви?

- "Агрон" доукомплектувався трьома молодими гравцями (1996 року народження): захисником та двома півзахисниками. Безперечно, потребувала підсилення ланка нападу, але взяти хорошого голеадора нам поки не дозволив бюджет. Тому ми дограватимемо чемпіонат вихованцями Тернопільської області. А далі час покаже.

- Я правильно розумію, Ви натякаєте на Другу лігу?

- Розмови щодо підвищення у класі нашої команди і справді ведуться. Але час розставить усе на свої місця. Більш ґрунтовно щодо входження на професійну арену ми зможемо поговорити влітку , коли завершиться аматорський чемпіонат держави. Ми сядемо із керівниками клубу за круглий стіл і будемо приймати рішення.

- Чому влітку? Команді притаманні інфраструктурні або ж фінансові проблеми?

- Я б не сказав. Нас підтримують два потужні агропідприємства та Великогаївська ОТГ. З інфраструктурою теж проблем нема. Клуб має хороший стадіон, а в планах будівництво ще й стандартного поля зі штучним покриттям. На території ОТГ є ряд стадіонів, котрі ми використовуємо для тренувального процесу та й офіційні матчі можемо приймати. Але насампочатку требі гідно виступити в чемпіонаті.

Роман Курдупель: "Поборотись за найвищу сходинку навряд чи вийде, а от в Ужгород ми їдемо виключно за перемогою" - изображение 1- "Агрон" у весняній частині стартував доволі непогано: перемога над "ДЮСШ-Тернопіль" та нічия із ОДЕКом. А от у матчі 17-го туру вдома поступився "Покуттю".

- Старт і справді був вдалим. Результатами перших двох матчів я, відверто, задоволений, а от у вирішальному поєдинку із коломийською командою трохи не вистачило.

- "Вирішальний" через призму боротьби за чемпіонство?

- Так. Тепер поборотись за найвищу сходинку в турнірній таблиці навряд чи вийде, але команда зробить для цього максимум. Хоча перед стартом чемпіонату завдання було гідно виступити. Ніхто не озвучував конкретних планів, спрямованих на п’єдестал пошани.

- А от в обласному чемпіонаті плани більш, ніж чіткі.

- У нас стоїть завдання виграти чемпіонат області і суперкубок.

- В Ужгород Ви їдете виключно за перемогою?

- Звісно. Загалом я чекаю видовищного передсвяткового футболу із позитивним для нас результатом.

- "Агрон" у повній бойовій готовності?

- За винятком двох травмованих футболістів.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →