closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Мирослав Бабяк: "Агрон - незручний суперник"

Мирослав Бабяк: "Агрон - незручний суперник"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
506
0

ФК "Ужгород" у двох дебютних поєдинках весняної частини чемпіонату набрав третину очок від загального багажу, здобутого у 10 перших іграх. Нагадаємо, це була домашня звитяга над чортківським "Кристалом" (3:1) та виїзна нічия із одноосібним лідером – "Малинськом" (1:1). Загалом із 12 матчів головна команда обласного центру поступалась 6 разів, 5 – перемагала, 1 – розійшлася миром. Як наслідок, 16 очок та 7 позиція у турнірній таблиці. ФК "Ужгород" зумів провести у ворота суперників 18 голів і 22 рази виймав м’яча із власної сітки. Наразі команда в оптимальній формі. Тож 27 квітня уболівальників чекатиме гідне протистояння гідних суперників.

- Мирославе Юрійовичу, непоганий заділ на старті. Особливо виїзна нічия з "Малинськом".

- У весняній частині чемпіонату команди уже встигли вийти на пік своєї форми. Кожен, хто активно готувався до сезону, не зважаючи на своє місцерозташування у турнірній таблиці, у кожному матчі демонструє достойну гру. Ви порівняйте з осінньою частиною чемпіонату – нема вже непристойних рахунків, які подеколи були двозначними. Звісно, є поодинокі переваги команд з верхньої частини таблиці над нижніми із різницею у 4 м’ячі. Навіть одна – це якраз протистояння "Агрона" і "ДЮСШ-Тернопіль". А інші матчі переважно закінчуються з мінімальною домінантністю. Щодо "Малинська" – це була надзвичайно важка гра і результат їй повністю відповідає.

- Ви згадали про "Агрон" і його звитягу над тернопільцями. Підопічні Романа Курдупеля виграли і від "Ужгорода" у першому колі.

- То був не простий матч. І хоч після бою кулаками не розмахують, ми не заслужили на поразку. Гра забувається і потрібно жити сьогоденням. "Агрон" – сильний суперник, до якого ми у першу чергу відносимось із повагою. Команда бореться за кожен м’яч, нав’язує опоненту свою гру. Одним словом – незручний суперник. У них амбіційний тренер, керівництво клубу. Відтак, уболівальників чекає цікаве протистояння, у якому кожен битиметься за три очки.

- Під час минулого домашнього матчу лазарет ФК "Ужгород" був значно більшим, аніж лава запасних. Хто сьогодні травмований?

- Точно не гратимуть Андрій Лазар, у якого надрив бокової зв’язки та Річард Шольц із пошкодженням камбаловидного м’язу. Учора розсічення брови зазнав Дмитро Рацин під час тренування, але це не смертельно. А так, ніби, всі живі-здорові.

- Чотири очки у двох попередніх турах – вагомий показник. Хотілося б побачити безпрограшну серію "Ужгорода" й далі.

- Ви думаєте я не хочу чи керівництво клубу, футболісти, уболівальники? Усі налаштовані на позитивний результат. Але "Агрон" до Ужгорода теж не на сакури їде подивитись. Наразі наша команда на емоційному підйомі. Головне, правильно його спрямувати під час гри.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →