closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Кубок Закарпатської області. Анонс 1/16 фіналу

Кубок Закарпатської області. Анонс 1/16 фіналу
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
607
0

Поки "переварюємо" емоції стартових турів чемпіонату й першості, час набиратися кубкових вражень. Завтрашні матчі принесуть дежавю й не тільки.

ФК "Сокіл" (Кінчеш) – ФК "Середнє"

Зважаючи, що матч відбудеться в Кінчеші, слід очікувати принципового протистояння. Тим паче, що "Середнє" поки серед аутсайдерів вищої ліги, а "Сокіл" – у числі фаворитів Західної зони першої. Повинна вийти захоплива гра.

ФК "ОК ДЮСШ Україна Невицький замок" (Невицьке) – ФК "Заріччя"

Зустрічатимуться між собою аутсайдер і лідер Західної зони першої ліги. Це робить фаворитом зустрічі команду з Іршавщини. Принаймні шансів перемогти в неї є більше.

ФК "Севлюш" (Виноградів) – ФК "Поляна"

Дежавю в Кубку. Суперники щойно зустрічалися в останньому турі чемпіонату. Зіграли 0:0. Та нині матч буде у Виноградові. Це підвищує шанси на успіх у "Севлюша".

ФК "Хуст" – ФК "Ялинка" (В.Бичків)

Ще одне дежавю. Ці учасники Кубка в 2 турі Східної зони першої ліги зустрічалися між собою. Із рахунком 2:0 перемогли хустяни. Фактор рідного поля знову працюватиме на господарів матчу.

СК "Тячів" – ФК "В.Копаня"

2 й 4 місця в "турнірці" на старті першості свідчать про доволі хороший потенціал обох команд. Вони достойні одна одної. Тячівці матимуть перевагу рідного поля.

ФК "Вонігово" – ФК "Бужора" (Іршава)

Команди приблизно на однакових місцях відповідно в першості й чемпіонаті. І хоч воніговці діятимуть удома, клас іршавців усе ж вищий. За рахунок нього й досвіду перспектива вийти до 1/8 фіналу краща в гостей. Протилежний результат сміливо можна відносити до сенсаційних.

ФК "Діброва" (Н.Апша) – ФК "Бобовище"

Це один із найцікавіших та найінтригувальніших поєдинків. По-перше, зустрічаються клуби з двох різних зон. По-друге в першості вони знаходяться приблизно на рівних позиціях. І по третє, хоч стартували не зовсім удало, проте змагалися із сильними суперниками й показали непогану гру. За "Дібровою" – підтримка фанатів. Утім, і "Бобовище" – не з тих команд, хто не має імунітету проти виїзних матчів.

ФК "Боржавське" – ФК "Фаворит" (Шишлівці)

Ще одна особлива пара. Її представники невдало стартували в першості, не набравши жодного очка. Водночас домашнє поле й кращий захист дають підстави фаворитом зустрічі вважати саме не однойменну команду, а новачка першості.

ФСК "Говерла" (Ясіня) – ФК "Вишково"

За іронією долі зустрічаються аутсайдери Східної зони першої ліги. Однак команди – хороші. І віриться, ще себе покажуть. У цьому кубковому протистоянні зокрема. Підтримка рідних трибун забезпечена ясінянцям, а вишівцям слід розраховувати насамперед на грамотні дії в захисті.

МФА "Мункач" – СК "Карпати" (Рахів) – початок о 13:00

Зустрічаються лідери вищої ліги. У Зимовій першості нинішні гості здолали свого суперника 3:1. Чи зробили висновки мукачівці з тієї поразки?

ФК "Терново" – ФК "Витязь" (Концово) – початок о 14:00

Один із аутсайдерів Східної зони першої ліги приймає одного з аутсайдерів вищої. Утім, це не означає, що команди слабкі. "Терново" заручиться грою на рідному полі, а на боці "Концова" буде клас.

ФК "Ф.Медвідя" (Н.Давидково) – ФК "Боржава" (Довге)

Шоста команда проти третьої в Західній зоні першої ліги. Знову ж: дебютант прийматиме вдома. А в "Боржави" важливим буде те, наскільки оптимальним складом вона збереться на виїзний матч.

ФК "Іза" – ФК "Колос" (Іванівці)

Ще одна гра, яку б хотілося виділити. Зустрічаються кращі команди відповідно Східної та Західної зон. "Іза" прийматиме, та "Колос" уміє вдало грати на виїзді. Шанси перемогти є в обох колективів.

ФК "Колос" (Ракошино) – ФК "Н.Коропець" – матч відбудеться на стадіоні комплексу "Термал-Стар", с.Н.Солотвино

Мукачівське дербі з хорошими шансами перемогти для обох суперників. Утім, якісніші дії ракошинців на старті першості спонукають саме їх назвати фаворитом зустрічі.

ФК "Сільце" – ФК "Вільхівці"

Середняк Західної зони першої ліги зустрічається з однією з кращих команд вищої. Гостьовий статус "Вільхівців" не стане для них завадою – підопічні Юрія Бучка мають перевагу в класі.

ФК "Гірник" (Рокосово) – ФК "Карпати" (Дубове)

Середняк Східної зони першої ліги прийматиме дебютанта-аутсайдера вищої. "Гірник" покладатиметься на своє поле, а "Карпатам" потрібно продемонструвати гру, достойну команди вищої за класом.

Пари загалом вийшли цікаві. У більшості матчів назвати фаворита зустрічі можна з великою долею ризику. Це підвищує увагу до 1/16 Кубка Закарпаття. Лишається сподіватися, що суперники продемонструють якісний і толерантний футбол. Тим паче напередодні світлого Воскресіння.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →