closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Перша ліга Київщини. 1-й тур. Конфуз у Макарові, успішний старт фаворитів

Перша ліга Київщини. 1-й тур. Конфуз у Макарові, успішний старт фаворитів
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
284
0

Почалися регулярні перегони в обласній першості Київщини.

Миронівці, котрі ще минулого року змагалися на вищому рівні, без особливих пригод обіграли загадкового новачка з Білої Церкви, який привіз вельми змішаний — либонь, за принципом "ліплю з того, що маю" — ігровий склад. Найперший гол першолігового сезону провів Кацалап. Пархоменко та Мартиненко, обігруючись один з одним і хитромудро маневруючи, вивели вихованця білоцерківського футболу на ворота земляків — і юнак не схибив. Але вже перша контратака гостей також виявилася результативною: Лешенок скористався тим, що Романов завагався з виходом із воріт. І все-таки зіграність та гострота наступу господарів далися взнаки. Ващенко вивів команду вперед ударом головою після зручної подачі лівого захисника Бабенка. А вже в другому таймі Мартиненко допоміг Кацалапу вискочити сам на сам з воротарем білоцерківців, а Жуков заробив одинадцятиметровий, який реалізував 44-річний капітан "Зорі Миронівщини" Швець.

Виграв і "Колос" — можливо, головний фаворит першолігового турніру. М’яч довго не хотів залітати до сітки бородянців, але наприкінці зустрічі пустоварівці таки дотисли стомленого і вже не безпомилкового опонента. Коваленко повів лік голам у результаті просто чудової багатоходової комбінації. Скороход обікрав оборонця, що намагався випустити м’яча за межі поля, і переадресував шкіряного Бугаєнку, той — Хомину, а вже колишній прем’єрлігівець м’яко навісив на лівого захисника, якому тільки залишилося, що не промахнутись ударом з повітря. Ще за кілька хвилин Коваль, опинившись на підборі після подачі кутового, буквально вколотив м’яча в сітку.

Каноніри переграли в домашній зустрічі гостей з Обухова завдяки дублю свого граючого тренера. Спочатку Дібров завдав удару головою, а потім обернув на гол одинадцятиметровий, що його призначив арбітр за фол на Єфіменку. Історичну перемогу в найпершому матчі на обласній арені здобув честолюбний "Городок" з Василькова. Новачки затерзали швидкісними ривками досвідчених яготинців, які припізнилися до Ксаверівки і вийшли на матч відчутно знервованими. Найперший гол "Городка" став справою Олексієнка. Однак по перерві вже "Кристал" безроздільно господарював на полі і, навіть дограючи поєдинок у чисельній меншості, добряче помучив дебютанта і неабияк похвилював його симпатиків.

Сучасним орнаментом виокремилася турнірна прем’єра в Борисполі. Урочистості з нагоди відкриття змагань доповнили змістовні оголошення диктора і офіційна інформація на табло стадіону "Колос". Господарі, судячи з усього, отримали додатковий заряд наснаги і виграли цілком заслужено. Дуплетами вистрілили молодий Мамайсур і заслужений ветеран Смарж.

На жаль, фальстартом обернувся прем’єрний матч для ФК "Іванків". Міжусобиця поліщуків у Макарові не відбулася, бо сусіди приїхали тільки з шістьма заявленими футболістами. Пояснити цей конфуз організатори іванківської команди, котрі оформили заявкові документи на двадцятьох гравців у визначені регламентом строки, так і не змогли.

ПЕРШІСТЬ КИЇВЩИНИ-2019. ПЕРШИЙ ТУР. 21 квітня, неділя

ЗОРЯ МИРОНІВЩИНИ (Миронівський район) — ФК БІЛА ЦЕРКВА — 4:1 (Кацалап, 9, 56, Ващенко, 27, Швець, 77, пн — Лешенок, 10).

ФК БОРОДЯНКА — КОЛОС (Пустоварівка) — 0:2 (Коваленко, 77, Коваль, 81).

ЮНІОР (Макарів) — ФК ІВАНКІВ — матч не відбувся.

ГОРОДОК (Васильків) — КРИСТАЛ (Яготин) — 2:1 (Олексієнко, 4, Півень, 9 — Шевцов, 30). Вилучення:А.Стовбчатий (Кристал).

ЦЕНТР СПОРТУ-ФАВОРИТ (Бориспіль) — ДИНАМО (Фастів) — 4:2 (Мамайсур, 23, 57, Смарж, 65, 70 — Валах, 63, Сітяшенко, 82).

АРСЕНАЛ (Фастів) — ВЕРТИКАЛЬ-ОБУХІВ (Обухів) — 2:0 (Дібров, 34, 63, пн).

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →