closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

ФК "Ужгород" виїхав до Млинова

ФК "Ужгород" виїхав до Млинова
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
992
0

Сьогодні ФК "Ужгород" традиційно провів передігрове тренування на домашньому "Автомобілісті" і взяв курс на Рівненщину. На гру з "Малинськом" головний тренер закарпатців узяв 18 футболістів: 16 гравців та двох воротарів. З основної обойми через травми випали: новачок "Ужгорода" – Річард Шольц та півзахисник Андрій Лазар.

У першому колі "Ужгород" вдома зазнав нищівної поразки від "Малинська" з рахунком 1:5. "Наша команда дебютувала на всеукраїнській арені, ми грали у відкритий футбол, набивали "шишки". Ми йшли в атаки, однак потрапили в полон. Помилки були, є і будуть. Головне, аби щоразу їх ставало менше. Зрештою, на помилках вчаться усі. "Малинськ" для мене одна з кращих команд аматорського чемпіонату України. Більше того – це готова команда Другої ліги. Була у першому колі, а тим паче сьогодні", – каже головний тренер "Ужгорода" Миросла Бабяк.

Читайте також: Богдан Самардак: "Потрібно віддаватись грі у кожному матчі, як у фіналі"

"Малинську" характерний дуже складний календарний старт у весняній частині чемпіонату України. Однак підопічні Богдана Самардака з ним успішно впорались, обігравши вдома ОДЕК з рахунком 2:1 та "Покуття" на виїзді 0:1. "Малинськ" дуже добре укомплектований, це команда чи не з найкращими антропометричними показниками в чемпіонаті, кожному футболісту притаманна висока індивідуальна майстерність. Та й головний тренер – фахівець своєї справи. Команда з Рівненшини демонструє швидкісний футбол, практично у кожному матчі володіє ігровою і територіальною перевагами, спокійно контролює м’яч, закриває зони. Результат "Малинська" у двох попередніх турах абсолютно відповідає грі, відтак нас чекає надскладне випробування. Але саме із суперником такого високого рівня, а ще й на виїзді, я зможу перевірити футболістів, проаналізувати помилки", – продовжує коуч.

Наставник "Малинська" Богдан Самардак в інтерв’ю зазначив, що від минулорічного "Ужгорода" залишились тільки назва, президент і головний тренер. Мирослав Бабяк із таким трактуванням погодився тільки наполовину: "Під час зимової перерви наша команда доукомплектувалась на усіх позиціях, її полишили ряд гравців. Але половина складу збережена. Сьогодні я довіряю кожному футболісту, кожен може зіграти у стартовому складі, однак на поле зі свистком арбітра вийдуть тільки 11 і, повірте, не на прогулянку".

ФК "Ужгород" 15-ий тур не провів, позаяк гру з "Хмельницьким" перенесли на 19 травня. А от свій перший домашній поєдинок виграв 3:1, при цьому поступаючись чортківському "Кристалу" після дебютної 45-хвилинк и 0:1. "Як я і прогнозував, перша гра, хоч і домашня була дуже складною. Взагалі, прохідних поєдинків у чемпіонаті нема. У перерві ми зробили правильні перестановки на полі, футболісти практично виконали усі передматчеві настанови, тому й заслужено здобули перемогу", – зауважив головний тренер Мирослав Бабяк.

Головна команда обласного центру теж має не простий календар – після "Малинська" на "Ужгород" чекає протистояння із великогаївським "Агроном".

Але це буде через тиждень. Сьогодні "Ужгород" зосереджений виключно на матчі із "Малинськом". Закарпатці до Млинова їдуть через Дубно. Там власне й зупиняться до завтра. А вже 20 квітня о 14:00 зійдуться в очному протистоянні з одноосібним лідером аматорського чемпіонату України.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →