closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Третій тур чемпіонату Київщини очима конкурентів

Третій тур чемпіонату Київщини очима конкурентів
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
295
0

Матч "Авангарда" з "Межигір’ям" і можливі зміни в турнірному розташуванні вищолігових команд.

Дмитра ДУБАС, засновник і граючий президент ФК "Меліоратор"

— Вивіска центрального матчу — "Авангард" проти "Межигір’я" — насправді заклична. Це протистояння, на мою думку, викликатиме підвищений інтерес завжди і попри те, які місця посідатимуть опоненти в ситуативній таблиці. "Межигір’я" до вподоби мені високим ігровим рівнем, особливо — індивідуальним. І хоча чемпіони вважаються фаворитами недільної зустрічі апріорі, легкої прогулянки в "Авангарда" не вийде. Тим паче, що напередодні найсильніша наша команда проведе ще й складний матч у чемпіонаті країни серед аматорів. Ризикну поставити на нічию, бо вірю, що стартові невдачі не деморалізували команду Романа Пахолюка, а навпаки, лише згуртували її.

Читайте також: Чемпіонат Київської області. Анонс 3-го туру

Результати двох стартових турів, як на мене, не варто переоцінювати. Це стосується й "Сокола", якому на початку сезону посприяв зручний календар, і "Патріота", який підсилився перед стартом і ще має вдосталь часу для того, щоб розбігатися. Ці команди зайняли протилежні позиції, хоча насправді прірви між їхніми можливостями не помітно взагалі.

Що стосується нашого матчу з "Любомиром", то він обіцяє бути складним і непередбачуваним. Юніори Ставища добре треновані і неабияк організовані, вони в ігровому тонусі завжди. Але ми переглянули відеозапис їхнього поєдинку з "Беркутом-Легіоном" і дійшли висновку, що "Любомир", намагаючись грати за всіма законами футболу, інколи надмірно помиляється в обороні, бо хлопцям ще відчутно бракує ігрової зрілості та відповідного досвіду.

В’ячеслав РУЖЕНЦЕВ, гравець та директор ФК "Десна"

— Однозначно спрогнозувати результат матчу в Щасливому мені важко. Так, "Авангард" є фаворитом, але він гратиме на другий день після зустрічі в Аматорській лізі країни, що значною мірою нівелює шанси суперників. Обидві команди, до речі, тренуються і грають на штучних полях, тому й цього разу вони будуть в однакових, або майже однакових умовах — з урахуванням, звичайно, того, що чемпіону Щасливе взагалі як рідне. Так, ігровий потенціал "Авангарда", який виступає незмінним складом уже давно, здається вагомішим, але й "Межигір’я" покладається на кваліфікованих виконавців. Зауважу, що новопетрівська команда в обох стартових матчах починала дуже добре, мала нагоди для взяття чужих воріт, однак провалила передфінальний часовий період. Проблема відчутна, та тренер у "Межигір’я" досвідчений і він зуміє переформувати команду так, аби вона виправила ситуацію.

Важко сказати, як складеться наш матч з денихівцями, котрі нагально змінили тренера. За таких обставин, як правило, можливі два варіанти: або команду надихне радикальна зміна, або, навпаки, деморалізує. Однак "Десні" на те зважати не варто — треба прагнути успіху за буль-яких умов.

І взагалі, стартові матчі і навіть цілі тури — не привід для категоричних висновків. Особливо це стосується "Сокола" та "Патріота", котрі розташувалися так далеко один од одного в ситуативній турнірній таблиці. Бо поки що варто говорити хіба що про різний календар — і не більше.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →