closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Богдан Самардак: "Потрібно віддаватись грі у кожному матчі, як у фіналі"

Богдан Самардак: "Потрібно віддаватись грі у кожному матчі, як у фіналі"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
684
0

Одноосібний лідер чемпіонату України з-поміж аматорських команд – представник Рівненщини, підготовку до весняної частини розпочав 10 лютого. ФК "Малинськ" спочатку гостював у Хмельницькому. Там підопічні Богдана Самардака взяли участь у турнірі, силами помірявшись із вінницькою "Нивою", "Агробізнесом" та "Хмельницьким". Із шести команд "Малинськ" посів достойну третю сходинку. Далі зіграв товариські матчі на хороших газонах із хорошими клубами у Львові. Якісна підготовка і як підсумок – відповідний позитивний результат на старті весняної частини чемпіонату.

– Пане Богдане, як можете охарактеризувати підготовчий етап і трансферну політику, проведену клубом в антракті всеукраїнських змагань?

– Насправді, ми гідно провели підготовчі збори, хоча результат у товариських матчах і в турнірні, що пройшов у Хмельницькому, для мене не мав жодного значення. У такий спосіб ми приводили до тями футболістів після двомісячної перерви. Щодо новачків – ми підсилились, переважно, футболістами соснівського "Рочина". Зокрема, до нас перейшов голкіпер, захисник та два півзахисники. Команду, за винятком третього стража воріт, не покинув ніхто. Тому не в кількісному, а в якісному аспекті, трансферами я задоволений.

– Перші два тури весняної частини аматорського чемпіонату України для "Малинська" – справжнє випробування: спочатку домашня гра з ОДЕКом, згодом виїзна у Коломиї з "Покуттям". Обидві команди – претенденти на комплект нагород найвищого ґатунку. Коротко про кожен із матчів.

– Розпочнемо з "ОДЕКа". Це була свого роду місцева гра, на яку ми серйозно готувались. Футболісти повністю віддались матчу – до жодного нема претензій. І відповідно – позитивний результат, хоч і з мінімальною перевагою. Ще складнішим було протистояння із "Покуттям". Не можу промовчати щодо арбітрів: судять вони чи засуджують, скоріше за все просто не вміють судити. Тому хлопцям багато чого довелось терпіти, зціпивши зуби. Але нічого, вони витримали і виграли. Я казав їм, що ми взяли не шість очок у двох матчах, а цілих дев’ять. Бо я не пригадую, аби "Покуття" вдома програвало.

– Наступний матч з "Ужгородом", який Ви на виїзді обіграли 1:5.

– Хм… Від цієї команди залишились тільки назва, президент і тренер. Це не той "Ужгород", який ми обігрували. Тому наступна гра – це ще один фінал. Я так і налаштовую футболістів. З вашою командою не буде легше, ніж з попередніми двома. Буде гарний футбол. Я вас у цьому запевняю.

– "Малинськ" – одноосібний лідер і судячи з результатів попередніх двох турів, ви налаштовані виключно на чемпіонське звання…

Президент хоче виграти цьогорічний чемпіонат, я хочу, футболісти хочуть. Але зробити це буде дуже непросто. Потрібно віддаватись грі у кожному матчі, як у фіналі, і тоді можливий бажаний результат.

– У Вас дуже хороша команда. А про Другу лігу мовчите.

– Якби все залежало тільки від мене. Наразі наш стадіон зазнав потужної реконструкції: змінено дренажну систему, встановлено автоматичний полив, електронне табло, пластикові сидіння для уболівальників. Сподіваюсь, через місяць ми будемо приймати уже на власному полі. А щодо Другої ліги – перспектива, на жаль, не цього року.

Нагадаємо, ФК "Ужгород" наступний матч зіграє з ФК "Малинськ" 20 квітня о 14:00 у Млинові Ріненської області.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →