closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

ОДЕК (Оржів) - володар Суперкубка Рівненської області

ОДЕК (Оржів) - володар Суперкубка Рівненської області
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
926
0

Сьогодні, 17 квітня, у Дубному футбольна команда "ОДЕК" виборола Суперкубок Рівненської області 2018 р. У матчі за трофей оржівці мінімально перемогли чемпіона області попереднього сезону - сарненський "Маяк".

Єдиний гол у матчі на 57 хвилині забив після розіграшу кутового і помилки голкіпера сарненців захисник "ОДЕКа" Юрій Кадепський. Цікаво, що за результатом цьогорічного 15-го турніру пам`яті професора Віктора Завацького його було визнано кращим захисником.

- Вітаю гравців, тренерський штаб, всіх вболівальників ФК "ОДЕК" та президента клубу Мирона Чернецького із завойованим трофеєм. Хочу висловити особливу подяка міському голові м. Дубно Василю Михайловичу Антонюку за чудову організацію футбольного свята та послідовну підтримку і розвиток футболу Рівненщини, - сказав голова Рівненської обласної федерації футболу Олексій Хахльов.

Зауважимо, що для "Маяка" це перший офіційний матч у сезоні, "ОДЕК" зіграв уже два у чемпіонаті України серед аматорів 2018/19 рр.

Команди вже зустрічалися у боротьбі за Суперкубок. У 2017 році "ОДЕК" переміг "Маяк" із рахунком 1:0 - переможний гол на 93-й хвилині забив Микола Коляда. У 2015 році на рівненському "Авангарді" перемогу 4:1 над сарненцями також здобув "ОДЕК". А у 2014 році у матчі також у Рівному арбітр зафіксував 2:1 на користь "Маяка".

Нагадаємо, що у 2016 році трофей також завоювали оржівці - основний час матчу "ОДЕК" - "Малинськ" на стадіоні "Колос" у Млинові завершився нульовою нічиєю, у серії післяматчевих пенальті вправнішими були "деревообробники" - 4:3.

Суперкубок Рівненської області з футболу 2018 р.

"Маяк" (Сарни) - "ОДЕК" (Оржів) - 0:1 (0:0)
17.04.2019, стадіон "Спартак" (Дубно).

Гол: Юрій Кадепський (57)

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →