closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. Анонс 2-го туру

Чемпіонат Львівської області. Анонс 2-го туру
Изменить размер a+ a-
464
0

У неділю, 14-го квітня, відбудуться поєдинки другого ігрового дня найсильнішої аматорської футбольної ліги Львівської області.

"Юність" (Верхня Білка) – ФК "Миколаїв". Юнаки гратимуть у суботу, 13-го квітня, о 14:00; дорослі – в неділю, 14-го квітня, о 16:00.

На стадіоні в Нижній Білці зійдуться в герці чемпіони Львівської області останніх двох років. Це центральний матч цього туру, перша в обласному чемпіонаті цього року дуель команд, які минулого сезону потрапили у трійку медалістів. Кожна з них не приховує свої високі амбіції. Так, визначальну роль у боротьбі за "золото" між фаворитами змагань відіграють очні зустрічі. Торік ці колективи обмінялися домашніми перемогами по 2:1.

У чемпіонаті Прем'єр-ліги Львівщини-2019 переконливіше стартували "білки", декласувавши на власному полі новачка "прем'єрки" – дрогобицьку "Галичину". Натомість миколаївці провели виснажливе протистояння з непоступливою Мостиською, здобувши перемогу завдяки єдиному забитому з пенальті м'ячу Назара Цюпки.

Можна не сумніватися, що градус цього протистояння буде надзвичайно високим. Хлопці з Верхньої Білки намагатимуться продемонструвати перед власними вболівальниками чемпіонську гру. Миколаївці, вочевидь, зробили висновок із минулого сезону, коли їх на старті спіткала серія невдач, і тепер газон горітиме в них під ногами, але вони точно легко не віддадуть залікових балів одному зі своїх основних конкурентів. До того ж підопічні Віталія Пономарьова хочуть поквитатися з "хвостатими" за поразку 0:1 у півфіналі цьогорічного Меморіалу Ернеста Юста.

СКК "Демня" – ФК "Львів-Сокіл" (Борщовичі). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

У стартовому турі колектив із Демні з рахунком 6:0 виніс на виїзді "Локомотив" із Рави-Руської, засвідчивши, що вгризатиметься в кожний турнірний пункт. На черзі в демнянців домашнє протистояння з дебютантом цьогорічної Прем'єр-ліги Львівщини. Але легкої прогулянки для підопічних Руслана Брунця точно не буде, оскільки минулими вихідними "соколи" показали, що мають гострі кігті, вирвавши перемогу в доволі міцного "Гірника" з Новояворівська. Тепер команду з Борщовичів екзаменуватиме один із лідерів львівського обласного футболу.

ФК "Мостиська" – ФК "Самбір". Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

У першому офіційному поєдинку цього сезону підопічні Андрія Шагали ледь не відібрали очки в чинного бронзового призера чемпіонату Прем'єр-ліги Львівської області –ФК "Миколаїв", пропустивши лише один-єдиний м'яч із пенальті. Тепер вони на власному стадіоні прийматимуть 5-ту команду за підсумками минулорічних футбольних змагань – ФК "Самбір", котрий, вочевидь, прагне поборотися за нагороди.

Минулого туру в дуелі з підмонастирським "Феніксом-Стефано" самбірчани продемонстрували нестримну жагу до перемоги, яка допомогла їм уникнути поразки. Якщо вони продовжать грати з таким же азартом, то цілком можуть розраховувати на повноцінні 3 очки в цій зустрічі.

ЛСК "Погонь" (Львів) – "Юність" (Гійче). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Футболісти "Погоні" змушені приймати "Юність" із Гійчого на стадіоні в Куликові, оскільки їхня домашня арена "Гарт" ("Трудові резерви") у Львові наразі не готова до проведення матчів обласної Прем'єр-ліги. У стартовому турі молода львівська команда провела хороший поєдинок із добротвірським "Енергетиком-Рочином" (3:0), натомість гійченці зі скрипом здолали знекровлену в зимове міжсезоння ременівську "Думну", яка догравала вдев'ятьох (1:0). Як засвідчив минулий сезон, ці команди традиційно вдало стартують у чемпіонаті. Схоже, вони захочуть зберегти цю традицію, тож шанувальників футболу очікує цікаве протистояння.

МФК "Галичина" (Дрогобич) – "Гірник" (Новояворівськ). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Дрогобич і Новояворівськ поступилися у стартових матчах цьогорічного чемпіонату, тож горять бажанням поповнити власну скарбничку першими заліковими балами. Тим паче, футболісти "Галичини" намагатимуться відзначити своє повернення після десятирічної перерви у найсильнішу аматорську футбольну лігу Львівщини перемогою. Тож без бою точно ніхто не здасться.

"Фенікс-Стефано" (Підмонастир) – "Енергетик-Рочин" (Добротвір). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

"Фенікси" широко розправили крила, аби летіти до омріяних медалей. Свій широкий політ вони продемонстрували минулої неділі в Самборі, де лише на заключних хвилинах матчу втратили перемогу в дуелі з місцевою однойменною командою. "Енергетики" невдало розпочали цьогорічний чемпіонат, поступившись на власному полі львівській "Погоні" (0:3) і тепер спробують обсмикати підмонастирцям крила, щоби розжитися першими очками.

"Думна" (Ремнів) – "Локомотив" (Рава-Руська). Юнаки: 15:00, дорослі: 17:00.

Зустріч команд, які не вразили грою у стартовому турі обласної Прем'єр-ліги. Наразі в обох "нуль" у графі "очки" в турнірній таблиці. Тож тепер кожна з них в очній зустрічі спробує його позбутися.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →