closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Олексій Чернишов: "Люблю атакувати й забивати"

Олексій Чернишов: "Люблю атакувати й забивати"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
666
0

В суботу відбудеться другий тур вищої ліг чемпіонату Київської області, в якому "Діназ-2" (тренер Анатолій Блазунь) відправиться в гості до "Соколу" з Михайлівки-Рубежівки. Матч пройде на штучному полі ірпінського стадіону "Чемпіон". У складі нашої команди матимуть змогу вийти на поле і кілька гравців головної команди, адже поєдинок чемпіонату України серед аматорів проти вишгородської "Чайки" перенесено аж на середину травня. Одним з тих, хто, безперечно, має великі шанси вийти в стартовому складі є досвідчений граючий тренер резервістів Олексій Чернишов. Минулого туру в домашньому поєдинку з ставищанським "Любомиром" саме він заробив пенальті, який був не реалізований. А вже за кілька годин того дня діназівський універсал вийшов на заміну в матчі першої команди та забив гол.

Читайте також: Чемпіонат Київської області. Анонс 2-го туру

- Складно ось так бути в якості гравця двох колективів та помічника старшого тренера "Діназу-2"?

- Якщо чесно, то ні. Займаюся улюбленою справою й отримую величезне задоволення від цього. Хочеться чим довше грати й приносити користь "Діназу".

- Зіграти в двох матчах в один день… Як бойовий настрій вдається зберегти?

- Настрій? Він в мене зайжди на рівні. Отримую кайф від футболу. Втома трішки є, але коли виходжу на поле, то стараюся віддати всі сили. Не люблю халтурити і не терплю цього від партнерів та підопічних.

- Які функції, як у помічника Анатолія Леонідовича (Блазуня – старшого тренера "Діназу-2". Прим. авт.)?

- Допомагати. Порадами, висловлювати своє бачення. Звичайно ж, остаточне рішення по всім питання приймає він.

- Частенько тренування "Діназу" та "Діназу-2" накладаються по часу. Як чиниш?

- Всерівно тренування "Діназу-2" за графіком розпочинаються раніше і я повноцінно займаюся з командою. А десь хвилин за 15-20 до завершення заняття прошу старшого тренера мені відпустити в першу команду. Отож, фактично проводжу інколи майже два тренування. Сил вистачає, витримую.

- Якщо повернутися до поразки від "Любомиру", то в чому причина, чого не вистачило "Діназу-2"?

- Як це б не банально звучить, але зіграності. В команді достатньо молодих футболістів, яким треба налагоджувати контакт між собою, відчувати потилицею партнера. Багато часу йде на прийняття рішення на полі, а все треба робити на секунду-півтори швидше. До того ж, матч проходив вдома і було певне хвилювання, хотілося зіграти якомога краще. А це надмірне бажання частенько заважає. Хоча в кінці ми могли забити й завершити матч внічию. Не пощастило.

- Ти – універсал на полі. І в захисті можеш, і в півзахисті, та й центрфорвардом грав. А яка позиція улюблена?

- Люблю атакувати й забивати. Якщо треба буде, то можу й у ворота стати.

- Тільки б росту добавити.

- Так. А то залітатимуть м’ячі за комірець (сміється).

- В чому треба додати "Діназу-2"?

- У всьому. Молоді треба вчитися й вчитися. Так би мовити, "обкататися" у дорослому футболі. На це потрібен час. Слава Богу, нас ніхто не підганяє і не вимагає миттєвого результату.

- В суботу битва з "Соколом". Ти непогано знаєш цю команду…

- Так свого навіть встиг пограти за них в чемпіонаті області. Досить вікова, досвідчена команда. Зараз вони поповнилися ще кількома хорошими гравцями і з ними буде дуже непросто. Готуємося дати бій і відібрати очки.

- З першої команди хтось прийде на підсилення?

- Буде кілька футболістів. Перша в цей день відпочиває, тому є можливість їх задіяти. Плануємо, що окрім мене на гру в Ірпінь поїдуть Аристарх Александровський, Ярослав Ізотов, Влад Блазунь, Ігор Лущан, Сергій Долженко та Денис Митник, котрий вже тиждень працює під керівництвом Володимира Бондаренко.

- Якщо знову заробиш пенальті, то тепер сам битимеш?

- У нас є капітан Борис Шевелюк, який фактично штатний пенальтист. Ось він і вирішить, чи варто комусь знову довіряти цю місію.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →