closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Знайомтесь: ФК "Боржавське" (Виноградівський район)

Знайомтесь: ФК "Боржавське" (Виноградівський район)
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
967
0

Без новачків цьогорічні обласні регулярні змагання на Закарпатті не обійдуться. У Західній зоні першої ліги виступатиме ФК "Боржавське". Доволі своєрідний і в спортивному плані амбітний клуб. Його очолює підприємець Михайло Брич – водночас президент і спонсор ФК, тренер та гравець команди! Ще й сам безпосередньо опікується "каткуванням" поля, обладнанням роздягалень тощо. Неймовірно любить футбол. І хоч на серйозному рівні почав грати доволі пізно, у 30 років, продовжує виступати й нині, у 42. Постійно тренується, щоб тримати форму. Зумів довкола себе об’єднати однодумців, котрі так само виходять на поле, бо дуже люблять гру мільйонів. Основу команду склали виконавці з Боржавського й Великих Ком’ят. Є ще по одному футболістові з представників Онока та Букового. Тобто всі – із Виноградівщини.

Готуючись до нового сезону, ФК "Боржавське" не лише проводив тренування а й зіграв чимало матчів. Зокрема, виступав у Кубку району. 2:0 переміг довжанську "Боржаву", 4:2 – ФК "Бронька", 1:1 зіграв із ФК "Білки". Щоб перемогти в змаганнях, команді достатньо було взяти одне очко, однак хлопці, очевидно, зарано повірили в головний успіх, розслабилися й, поступившись із однаковим рахунком 0:2 футболістам із Приборжавського та Великого Раковця, посіли 3 місце.

Крім того, колектив під керівництвом М.Брича провів ще 3 спаринги: 3:0 і 1:4 зіграв із "Бужорою" (Іршава) та 4:2 здолав команду з Великої Копані.

Футбольним клубом "Боржавське" керує великий спортивний ентузіазм гравців. На моє запитання: "Чому вирішили взяти участь в обласній першості?" М.Брич відповів: "Бо є перспектива здобути призові місця на високому рівні. Звичайно, розумію: починати завжди важко. Однак якщо дебютувати, то обов’язково виходити на поле з думкою про перемогу".

Що ж, залишається побажати дебютантові, як і всім учасникам чемпіонату й першості, – удалого сезону!

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →