closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Медобори" (Зелене): Кондзьолка, Клекот, Полянчук, Ціх і компанія

"Медобори" (Зелене): Кондзьолка, Клекот, Полянчук, Ціх і компанія
Изменить размер a+ a-
1363
0

Дебютант обласних змагань, учасник другої ліги чемпіонату Тернопільської області – "Медобори" із Зеленого (Гусятинський район) провів заявку на новий футбольний сезон. До неї потрапило 19 гравців, четверо з яких понюхали пороху професійного футболу.

До заявки потрапили такі футболісти:

– воротарі: Тарас Бень, Олександр Кохан;

– захисники: Ростислав Ціх, Богдан Лучинець, Микола Данилків, Іван Добривода, Юрій Полюхович, Віталій Гаврилюк;

– півзахисники: Андрій Кондзьолка, Степан Клекот, Тарас Вахрів, Павло Данькович, Андрій Фостик, Олег Господарик, Іван Шимчишин, Євген Данилків, Андрій Янішевський;

– нападник: Сергій Полянчук, Віталій Сакович.

***

У складі "Медоборів" виділяється зіркова четвірка футболістів, які пройшли школу ФК "Тернопіль" – Андрій Кондзьолка, Степан Клекот, Сергій Полянчук та Ростислав Ціх. Лише останній з них не виступав за муніципалів у професіоналах. Загалом на першу трійку припадає майже пів тисячі матчів у статусі майстрів : Клекот – "Динамо" Хмельницький, "Гірник-спорт" Горішні Плавні, ФК "Тернопіль" (204 матчі, 4 забитих голи), Кондзьолка – ФК "Тернопіль" (134 матчі, 5 голів), Полянчук – ФК "Тернопіль" (147 матчі, 15 голів).

Що цікаво, склад "Медобрів" у порівнянні з минулим сезоном практично не змінився. Лише трьох футболістів можна віднести до новаків команди: Івана Шимчишина з ФК "Ланівці", голкіпера Олександра Кохмана та досвідченого Андрія Саковича, який прийшов з "Случа" (Старокостянтинів, Хмельницька області). Останній, до слова, сезон-2018 розпочинав у складі "Медоборів", однак провівши два поєдинки у чемпіонаті Гусятинського району, повернувся на Хмельниччину.

У чемпіонаті області "Медобори" стартують 14 квітня домашнім матчем проти "Галичини" з Мушкатівки (Борщівська ОТГ).

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →