closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Відгомін 1-го туру Прем'єр-ліги Львівщини

Відгомін 1-го туру Прем'єр-ліги Львівщини
Изменить размер a+ a-
506
0

У перший ігровий день найвищого дивізіону Львівської області сезону-2019 загалом забито 24 голи.

Найбільше м'ячів у стартовому турі забито в Раві-Руській. де спортивно-культурний клуб "Демня" настріляв 6 "сухих" м'ячів місцевому "Локомотиву". Середня результативність звітного туру – 3,42 гола за гру. 2 голи забито з пенальті, один 11-метровий штрафний удар не реалізовано.

Читайте також: Чемпіонат Львівської області. Відео-огляд 1-го туру

З 24-ох голів у перший ігровий день 13 забито в першому таймі. Найшвидший гол на 5-ій хвилині у ворота добротвірського "Енергетика" забив гравець львівської "Погоні" Тарас Пецків. До слова, він, а також новачок колективу з Демні Юрій Голубка, Олег Шептицький, Костянтин Деревльов із "Юності" (Верхня Білка) Назарій Нич із ФК "Львів-Сокіл" (Борщовичі), відзначилися дублями (загалом 5 дублів). Більше 2-ох м'ячів в одній зустрічі не забивали.

Щодо дисциплінованості футболістів: цього туру арбітри продемонстрували 3 червоні картки.

Щодо відвідуваності першого туру цьогорічного чемпіонату Прем'єр-ліги Львівської області: загалом, згідно з рапортами рефері, на трибунах побувало 4780 уболівальників (середня відвідуваність туру 682 глядачі на грі). Найбільше любителів футболу прийшло в Самборі на поєдинок між ФК "Самбір" і підмонастирським "Феніксом-Стефано" – 1500.

Найкращі бомбардири найсильнішої ліги Львівщини:

2 забиті м’яч – Юрій ГОЛУБКА (СКК "Демня"), Костянтин ДЕРЕВЛЬОВ, Олег ШЕПТИЦЬКИЙ (обоє –"Юність", Верхня Білка); Тарас ПЕЦКІВ (ЛСК "Погонь", Львів), Назарій НИЧ (ФК "Львів-Сокіл", Борщовичі).

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →