closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Футбол Закарпаття розпочинає свій марафон

Футбол Закарпаття розпочинає свій марафон
Изменить размер a+ a-
2243
0

У суботу і неділю, 13–14 квітня, стартують чемпіонат і першість Закарпатської області з футболу серед аматорських команд. На старт вийшла 31 команда (принаймні до кінця тижня ще одна команда має шанс подати заявку на участь). У Вищій лізі змагатимуться 9 команд, у Першій лізі – Західна зона матиме 12 команд, Східна – 10.

Вища ліга, 13 квітня

ФК "Севлюш" – ФК "Витязь" (Концово)

МФА "Мункач" – ФК "Вільхівці"

ФК "Бужора" (Іршава) – ФК "Карпати" (Дубове)

СК "Карпати" (Рахів) – ФК "Середнє"

ФК "Поляна" – вихідний.

На старті Чемпіонату всі команди рівні. Матчі обіцяють бути напрочуд цікавими, але принаймні два поєдинки обіцяють бути дуже напруженими. Зокрема, матчами туру стануть поєдинки ФК "Севлюш" – ФК "Витязь" та МФА "Мункач" – ФК "Вільхівці".

Читайте також: Сторінка чемпіонату Закарпаття на FootBoom

Перша ліга. Західна зона, 14 квітня

ФК "Боржавське" – ФК "Сільце"

ФК "Боржава" (Довге) – ФК "ОК ДЮСШ Україна Невицький замок" (Невицьке)

ФК "Колос" (Ракошино) – ФК "Бобовище"

ФК "Колос" (Іванівці) – ФК "Н.Коропець"

ФК "Сокіл" (Кінчеш) – ФК "Фаворит" (Шишлівці)

ФК "Заріччя" – ФК "Ф.Медвідя" (Н.Давидково).

У Західній зоні – представники Ужгородського, Мукачівського, Іршавського та Виноградівського районів. Ужгородський та Іршавський – по 3 команди, Мукачівський р-н – 5, Виноградівський – 1 команда. На жаль, нема представників Берегівського, Перечинського, Великоберезнянського, Свалявського районів та міст Берегово й Чоп. Їх відсутність – це втрата для обласного футболу, не кажучи вже про непоправні втрати у футболі у цих регіонах.

Матчами туру в неділю вважаються: ФК "Колос" (Ракошино) – ФК "Бобовище", ФК "Колос" (Іванівці) – ФК "Н.Коропець", ФК "Заріччя" – ФК "Ф.Медвідя" (Н.Давидково).

Перша ліга. Східна зона, 14 квітня

ФК "Вишково" – ФК "Хуст"

ФК "Ялинка" (В.Бичків) – ФСК "Говерла" (Ясіня)

СК "Тячів" – ФК "Іза"

ФК "Вонігово" – ФК "Терново"

ФК "Діброва" – ФК "Копаня".

Дуже шкода, що відсутні представники Воловецького і Міжгірського районів, а також команди Б.Церкви, Тересви, Бедевлі, Буштина, Королева, Ганичів, Солотвина, які зарекомендували себе у попередні роки з найкращої сторони. У Східній зоні представлені командами районів і міста: Виноградівський та м.Хуст – по 1 команді, Хустський, Рахівський – по 2, Тячівський р-н – 4 команди.

Матчами туру у неділю вважаються: ФК "Вишково" – ФК "Хуст", ФК "Ялинка" (В.Бичків) – ФСК "Говерла", ФК "Діброва" – ФК "Копаня".

Футбол Закарпаття бере старт. Хтось обов’язково виборе звання чемпіона, а дехто замикатиме турнірну таблицю чемпіонату або першості. Сподіваємося, що у командах обов’язково засвітяться "зірочки", які поповнюватимуть професійні команди ФК "Минай" та ФК "Ужгород". Попереду довгий футбольний марафон. Перемоги досягають ті, у кого більше бажання, кого не зупиняють труднощі й невдачі.

Початок матчів: юнаки – 15:30, дорослі – 17:00.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →