closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

ФК "Боржава": результат – не головне

ФК "Боржава": результат – не головне
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
260
0

Команда провела один тиждень тренування після районного Кубка, а загалом записала до свого активу два тренувальні процеси. Зі змін, які торкнулися колективу гравців, насамперед потрібно зазначити: Василь Симканич та Іван Бровдій перейшли до іршавської "Бужори"; крім того, Іван Боднар, Владислав Рот, воротар Владислав Волошин – на заробітках. Через травму на певний період вибув Владислав Батрин.

Натомість із "Будівельника" (Приборжавське) у Довгому можуть розраховувати на Івана Бурча та нападника В’ячеслава Крюкова. Очікують у клубі, що добре себе проявлять юнаки. Зокрема, підходить воротар 2001 року народження Віталій Вакаров. А за юнаків виступатимуть гравці 2003-2004 років народження. Серед них повинно бути 4-5 футболістів із Приборжавського.

Читайте також: ФСК "Говерла": там же й майже тими ж

Основа ж дорослої команди будуватиметься на сплаві молодості й досвіду. У ФК "Боржава" високих турнірних завдань не ставлять: аби хлопці грали у футбол за об’єктивного суддівства, радували вболівальників. А ще в ФК сподіваються виховувати на перспективу юнь. Керівництво клубу й команди не змінилося: Іван Цимбал – президент, Василь Фірка – головний тренер.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →