closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Воротар-гігант, дебют Алієва, поверення бомбардира. Підсумки 1-го туру чемпіонату Київської області

Воротар-гігант, дебют Алієва, поверення бомбардира. Підсумки 1-го туру чемпіонату Київської області
Изменить размер a+ a-
2742
0

Коротко про головні події першого туру чемпіонату Київської області, який відбувся у субботу, 6-го квітня.

Матч туру

Зустріч "Джуніорс" (Шпитьки) та "Патріота" (Баришівський район) виправдала найвищі очікування. Цікава та динамічна гра завершилась перемогою господарів з рахунком 2:1. Хоча саме "Патріот" забив першим (причому зробив це вже на 4-й хвилині) і створив більше гольових моментів. Переломити хід матчу господарям допоміг досвід зіркового новачка команди – Олександра Алієва. У середині першого тайму екс-гравець збірної України заробив пенальті, який реалізував Денис Ситник.

Читайте також: Євгеній Щербина: "Потрібно прибрати "Авангард" з трону"

Перемогу ж "Джуніорс" приніс результативний удар Вадима Костяного, який наприкінці першого тайму завершив швидку контратаку команди.

Повернення туру

"Любомир" (Ставище) перед стартом чемпіонату повернув у свої ряди Сергія Третяка, який останнім часом виступав у Грузії. 34-річний футболіст – справжня легенда як клубу, так і чемпіонату Київщини. Він залишається рекордсменом турніру за кількістю голів, проведених протягом одного сезону (у 2004 році забив 31 м’яч), а взагалі в його активі у чемпіонаті Київщини було 84 голи.

Особистий стрілецький доробок Третяк покращив у стартовому матчі нового сезону. Його дубль приніс "Любомиру" виїзну перемогу над "Діназом-2" (Вишгород).

Погром туру

По-чемпіонські стартував у новому сезоні "Авангард" (Бзів). Чемпіон Київщини попередніх двох років на диво легко здолав "Десну" (Погреби). У ворота титулованого суперника підопічні Сергія Карпенка забили сім м’ячів, таким чином наглядно продемонструвавши конкурентам, що віддавати футбольний трон Київщини нікому не збираються. Відзначимо, що автором одного із голів став голкіпер "Авангарда" - Андрій Товт (реалізував пенальті)

Дебют туру

Один із новачків вищої ліги – "Асканія-Флора" (Калинівка) у першому турі гостював в Ірпені, де зустрівся з "Соколом" (Михайлівка-Рубежівка). Зважаючи на перебіг подій на футбольному, будь-який з можливих результатів можна було б розцінювати, як закономірний. У першому таймі трохи краще виглядали господарі поля, після перерви вже гостріше діяли гості. У підсумку все вирішив один гол, автором якого на 77-й хвилині став Микола Весельський.

Читайте також: Олег Самченко: "Перед "Соколом" завжди стоять найвищі завдання"

Проте, героєм зустріч слід вважати іншого новачка "Сокола". Денис Толебаєв ще два-три роки тому входив до десятки найвищих футболістів, що виступають на професійному рівні. Екс-голкіпер збірної Казахстану надійно зіграв як на виходах, так і на лінії воріт, обираючи винятково правильну позицію. Саме впевненість і холоднокровність Толебаєва дозволила "Соколу" не пропустити у критичний момент.

Скандал туру

За день до старту чемпіонату Київська обласна федерація футболу повідомила про недопуск до сезону ФК "Бровари". Мовляв, команда не погасила минулорічні борги, не сплатила обов’язкового внеску на цьогорічний сезон і не надала жодних гарантій щодо виконання своїх зобов’язань перед організаторами. Проте, наближені до команди джерела повідомляють, що хоча й з запізненням, але ФК "Бровари" всі ці умови виконав, тож колектив Миколи Логвина планує все ж таки зіграти у цьогорічному сезоні.

Читайте также: ФК "Бровари" не допущений до чемпіонату Київської області

Несподіванка туру

В березні у "Меліоратора" виникли певні фінансові складнощі. Поширювалися чутки, що команда може навіть не вийти на старт сезону. Та схоже на те, що всі негаразди залишилися позаду. "Меліоратор" зберіг лідерів, стартував у чемпіонаті Київщини, ще й як! На виїзді згуртована Дмитром Дубасом та Юрієм Яковчуком команда переграла одного із фаворитів сезону – "Межигір'я" (Нові Петрівці). Переможний гол бучанці провели у компенсований арбітром час. Після розіграшу штрафного на добиванні вдало зіграв Драч.

Фішка туру

Здається, вперше в історії матчі чемпіонату Київщини у прямому ефірі транслювалися у YouTube. Новаторами виступили "Патріот" (Баришівський район) та СФК "Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка). Обидві команди зізнаються, що експеримент видався вдалим, тож вони й надалі будуть показувати свої ігри, а окрім цього готують інші сюрпризи.

Читайте також: Чемпіонат Київської області. СФК "Сокіл" - "Асканія-Флора". Пряма трансляція

Результати матчів

"Авангард" (Бзів) – "Десна" (Погреби) 7:1
Голи:
Сомов 5, Товт 14 пен, Тітов 45+2, Кондратюк 59, Шваб 70, Поспєлов 83, 88 — Є.Воробей 80

"Джуніорс" (Шпитьки) – "Патріот" (Баришівський район) 2:1
Голи:
Д.Ситник 24 пен, Костяний 45 – Сусла 7

"Межигір’я" (Нові Петрівці) – "Меліоратор" (Буча) 0:1
Гол:
Драч 90+4

"Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка) – "Асканія-Флора" (Калинівка) 1:0
Гол:
Весельський 77

"Беркут-Легіон" (Бровари) – "ДГ Шевченківське" (Денихівка) 1:1
Голи:
Чекед 57 – Бахронов 19

"Діназ-2" (Вишгород) – "Любомир" (Ставище) 1:2
Голи:
Дорошенко 75 — Третяк, 23, 45
Нереалізований пенальті: Ходаковський ("Діназ-2", 19).

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →