closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіон Львівської області отримає кошти на спорудження спортивного майданчика

Чемпіон Львівської області отримає кошти на спорудження спортивного майданчика
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
642
0

Голова Федерації футболу Львівської області Олександр Шевченко підписав Меморандум про співпрацю і партнерство щодо розвитку футболу на Львівщині зі Львівською обласною радою та Львівською обласною державною адміністрацією.

Особливістю цієї співпраці є те, що населений пункт, команда якого ставатиме чемпіоном Львівської області, отримуватиме з обласного бюджету в повному обсязі кошти на спорудження спортивного майданчика. Якщо такий майданчик там уже буде, то відповідну суму грошей спрямовуватимуть на розвиток іншої спортивної інфраструктури. Таким чином учасники Прем'єр-ліги Львівщини отримали додатковий стимул для боротьби за золоті нагороди.

Читайте також: Чемпіонат Львівської області. Анонс 1-го туру

"Це визначна подія для львівського обласного футболу. Насамперед я дякую Львівській обласній раді і Львівській облдержадміністрації за те, що вони стали більш відкритими і пішли на співпрацю з нами. Ми відпрацювали проект, який даватиме результат упродовж декількох десятиліть. Завдяки цьому з'явилася хороша можливість розвивати футбол у населених пунктах Львівщини. Я зустрічався з президентами футбольних клубів нашої області. Вони задоволені такою ініціативою обласної влади", – зазначив Олександр Шевченко.

Зі слів Голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина, в рамках відповідної програми за кошти обласного і місцевих бюджетів на Львівщині вже споруджено 140 футбольних майданчиків зі штучним покриттям, а останнім часом до цього процесу приєдналася і держава.

Читайте також: Хто стане чемпіоном Львівської області-2019? (опитування)

Він також наголосив, що відповідну суму коштів (а це близько 1,8 мільйона гривень) з обласної казни передбачено на встановлення такого майданчика на території Верхньобілківської сільської ради Пустомитівського району. Нагадаємо, таке право Верхня Білка отримала завдяки тому, що команда "Юність" із цього населеного пункту торік стала чемпіоном Львівської області з футболу.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →