closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Юрій Балашев: "Джуніорс"? Допускаю, що команда боротиметься за призову позицію"

Юрій Балашев: "Джуніорс"? Допускаю, що команда боротиметься за призову позицію"
Изменить размер a+ a-
699
0

Думки експертів перед першим туром обласного чемпіонату столичного регіону.

Дмитро Бірюк, Почесний президент ФК "Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка)

— Найінтригуючим, як на мене, є матч у Шпитьках. Сумніваюся, що він матиме переможця. Хоча за добором виконавців "Джуніорс" і здається потужнішим, однак часу на справжню зіграність сформованому з представників двох команд оновленому колективу було відведено замало. Натомість "Патріот", який особливо сильний винятковим клубним патріотизмом, спроможний скористатися своєю перевагою в згуртованості. Допускаю, що все скінчиться нічиєю.

Гучна вивіска і матчу в Щасливому. Але переконаний, що насправді чинний чемпіон доведе свою вищість без особливих пригод і завершить зустріч з класичним результатом 3:0. Не в останню чергу тому, що хлопці зі Бзова цілеспрямовано форсують ігрову готовність з прицілом на півфінальні матчі Кубка країни серед аматорів

"Авангард" і "Джуніорс" є й головними претендентами на чемпіонський титул. А конкуренцію фаворитам спробують нав’язати "Патріот", "Сокіл" і "Межигір’я".

Юрій Балашев, колишній спортивний директор ФК "Колос" (Ковалівка) та ФК "Джуніорс" (Шпитьки)

— Очікую затятої боротьби в центральному матчі туру, що відбудеться в Шпитьках. Однак "Джуніорс", попри гучні декларації та розмаїтий склад, поки що мало переконливий. Гадаю, що "Патріот", як мінімум, не програє. Головний плюс гостей — правдива згуртованість, що базується на чіткій клубній філософії. "Джуніорсу" всього цього відчутно бракує і досі. В іншій зустрічі з низки тих, що викликають підвищений інтерес, очевидні й беззаперечний фаворит — "Авангард", і підсумок — три голи переваги для номінальних господарів поля. Подейкують, що нинішня "Десна" додала в ігровій конкурентоспроможності, але ж не так, аби гідно протистояти чемпіону на дуже неприємній для себе синтетиці.

Що стосується чемпіонської гонки, то її цього року не простежується взагалі в повному розумінні традиційного вислову. "Авангард" — і десь далеко позаду ще дві-три команди, котрі битимуться за нижчі місця на подіумі. "Джуніорс"? Допускаю, що команда боротиметься за призову позицію.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →