closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Євгеній Щербина: "Потрібно прибрати "Авангард" з трону"

Євгеній Щербина: "Потрібно прибрати "Авангард" з трону"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1426
0

Безумовно, центральним матчем першого туру чемпіонату Київської області стане протистояння екс-чемпіона – "Джуніорс" (Шпитьки), який за три тижні до старту сезону об’єднався з зірковим по іменам у складі "Штурмом" (Київ), та бронзового призера минулого сезону "Патріота" (Баришівський район). Своїми думками та очікуванням щодо матчу, а також планами на сезон в інтерв’ю спецпроекту сайту FootBoom "Аматорський футбол" поділився президент і головний тренер "народної команди" Баришівського району Євгеній Щербина.

- Ходять чутки, що "Джуніорс" - найбільш принциповий суперник для "Патріота" після "Авангарда". Це правда?

- Я так не думаю. В нас один принциповий суперник, і це – "Авангард" (Бзів). В нас теж була можливість об’єднатися зі "Штурмом" (Київ). Першими вони це запропонували саме нам. В мене хороші відносини з президентом "Штурма" Дмитром Димничем, але ми відмовилися від такої ідеї, бо хотілося зберегти наш дружній колектив. Дмитро мене зрозумів.

- У міжсезоння два гравці "Патріота" - Артем Бобошко і Денис Драгомірецький перейшли у "Штурм" (Київ), а тепер виступатимуть за "Джуніорс". Як пройшло розставання?

- Все нормально, я їх розумію. Артем і Денис – друзі дитинства Димнича. Розійшлися по-дружньому.

Євгеній Щербина: "Потрібно прибрати "Авангард" з трону" - изображение 1

- Не побоюєтеся стандартні положення у виконанні Олександра Алієва?

- Звісно, у Алієва є клас, майстерність, він добре виконує стандартні положення – цього в нього не відняти. Але нікого не боїмося. Як і ми, він зараз грає на обласному рівні. У минулому сезоні він зіграв проти нас за "Меліоратор", але провів на полі лише хвилин двадцять. З ним грамотно зіграли, тому він нічого не показав. Лише одного разу пробив зі штрафного.

Читайте також: Чемпіонат Київської області. Анонс 1-го туру

- Уявімо, що у вас є можливість забрати в "Патріот" одного із гравців "Джуніорс". Кого б ви обрали, окрім Артема Бобошка і Дениса Драгомірецького?

- Максима Скрипника. Перед початком сезону у нас з ним відбулася розмова, але він повідомив, що вже домовився про повернення у "Джуніорс". На даний момент позиція нападника в нас не найбільш проблемна, тому я його збирався використовувати на іншій позиції. Можливо, це теж зіграло свою роль у його рішенні.

- Чи правда, що "Патріот" буде транслювати у YouTube свої домашні матчі?

- Ми плануємо транслювати у прямому ефірі всі матчі, не лише домашні. Нещодавно провели тестову пряму трансляцію товариського матчу з юнаками донецького "Шахтаря". Спробуємо організувати трансляцію й першого поєдинку у чемпіонаті Київщини проти "Джуніорс". Хочемо все зробити на відповідному рівні. Можливо, домашні матчі будуть навіть з коментатором.

- Приблизно місяць тому з’явилася інформація, що "Патріот" може не вийти на старт чемпіонату через відсутність фінансування. Я так розумію, що з того часу справи команди налагодилися?

- Дійсно, "Патріот" міг не вийти на старт чемпіонату Київської області. Проте, вже на наступний день після моєї заяви у Facebook мені почали телефонувати представники певних фірм, виробництв, які базуються у Баришівці, і пропонувати фінансову допомогу. Пізніше за виділення коштів команді проголосували й депутати Баришівської ОТГ. Велику роль у цьому зіграли плани по відкриттю дитячої академії, яке відбудеться через пару місяців.

- Які задачі у "Патріота" на сезон?

- По-перше, виступити не гірше, ніж в минулому році. Тобто завдання мінімум – потрапити до трійки призерів. Звісно, хочеться вже вибороти чемпіонський титул. Потрібно прибрати "Авангард" (Бзів) з трону.

Читайте також: Андрій Ятленко перейшов у "Патріот" (Баришівський район)

- Щоб ви обрали: вдруге поспіль вибороти бронзові нагороди за умови, що Бзів не буде першим, чи завоювати срібні медалі при умові, що "Авангард" фінішує першим?

- Для нас кращий перший варіант.

- І останнє питання: хто фінішує вище у турнірній таблиці – "Патріот" чи "Джуніорс"?

- Зараз важко сказати. І ми, і вони будемо боротися за медалі. В цьому році буде більш-менш рівний чемпіонат. Думаю, за місце на п’єдесталі пошани поборються "Десна" (Погреби), "Межигір’я", "Авангард", можливо, ще "Меліоратор" і "Сокіл". Існує багато нюансів, які можуть зіграти вирішальну роль. Наприклад, календар матчів. Перші три гри ми проведемо на виїзді, бо в нас нема штучного газону. "Джуніорс" ми мали приймати у Баришівці, де були б явним фаворитом. На виїзді ж шанси команд 50% на 50%.

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →