closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Олексій Сич поповнив ФК "Ужгород"

Олексій Сич поповнив ФК "Ужгород"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1429
0

Доволі стрімка кар’єра одного з найперспективніших молодих закарпатських захисників неочікувано зламалась в Олександрії минулого року. Олексій Сич, виступаючи за команду з однойменною назвою, зазнав травми у протистоянні зі львівськими "Карпатами". Лівий захисник отримав пошкодження латерального меніску, 70% якого згодом довелося вирізати. Тож прийшлося розпочинати усе спочатку. Олексій прийняв рішення повернутись додому і саме на Срібній Землі продовжити свою кар’єру. Принаймні поки-що.

"В Олександрії моя кар’єра пішла під укіс. Насампочатку взагалі зникло будь-яке бажання грати у футбол. Але згодом здоровий глузд переміг. Вдома я успішно проходжу реабілітацію і вже майже відновився після травми. А на футбольну стезю тут повернувся завдяки головному тренеру "Середнього" Вадиму Дьордю. У нас хороші усталені професійні відносини, тож Вадим Іванович запропонував пройти втягуючий процес під його керівництвом – без особливих навантажень. За що йому велика вдячність", – каже лівий захисник ФК "Ужгород".

Із "Середнім" Олексій Сич тренувався місяць і, практично набравши оптимальної форми, перейшов до "Ужгорода". "Із пропозицією долучитись до тренувального процесу команди з обласного центру до мене звернувся головний тренер Мирослав Бабяк. Було це після гри "Середнє" – СДЮСШОР. Я взагалі не вагався, знаючи амбіції "Ужгорода", але перейшов лишень через два тижні після запрошення, бо не був готовий фізично до матчу із кішвардською "Вардою"", – продовжив Олексій.

За неповний місяць захисник "Ужгорода" успішно влився у колектив і зіграв уже в двох контрольних поєдинках із "Минаєм" та дефлімпійською збірною України. Безперечно, Олексій Сич поки не гравець основи, але бажання ним стати у нього б’є через вінця. "Якщо бути об’єктивним, поки-що я не бачу себе у стартовому складі. В "Ужгороді" підібрані висококласні виконавці на усіх позиціях, тож у нас превалює здорова конкуренція. Кожен свідомий футболіст ставить перед собою максимальні завдання, зрештою, як і команда загалом. Та й без конкурентоспроможності на футбольному ринку – ти приречений. Лишень за обставин спортивної боротьби один з одним, гравець може прогресувати", – переконаний Сич.

Лівий захисник "Ужгорода" не будує захмарних планів щодо виходу на матч із чортківським "Кристалом" зі стартового свистка рефері, але принаймні про заміну думає справедливо. Більше того, знаючи практику головного тренера Мирослава Бабяка – грати повинен кожен у команді, є усі шанси побачити Олексія Сича у дебютному протистоянні весняної частини чемпіонату України з-поміж аматорів. "Мені хоч і не доводилось жодного разу грати проти учасника аматорського чемпіонату, його рівень досить високий. Головний тренер уже готує нас до цього поєдинку, аналізуючи слабкі й, у першу чергу, сильні сторони суперника. Тим більше виїзна перемога минулого року над згадуваним клубом далася далеко не просто. А далі нас чекає виїзд у Малинськ. Це якраз ті команди, рівень яких буде притаманний половині друголігових. Це хороший досвід. Але "Ужгород" не лишень набиватиме шишки у згадуваних матчах, команда налаштовується виключно на перемоги і демонструватиме гідну уболівальників гру", – зауважив Олексій.

Лівий захисник "Ужгорода" не приховує: "Саме перспектива виступів у Другій лізі стала беззаперечним фактором під час переходу в команду обласного центру. Адже коли, як не тепер, будувати професійну футбольну кар’єру. Та й хотілося б допомогти "Ужгороду" втілити амбітні плани керівництва клубу в реальність".

Улюблений клуб Олексія Сича – лондонський "Арсенал". Саме під його кольорами колись мріє виступити захисник. Однак він не зациклюється на матеріальних статках, якомусь захмарному визнанні. Олексій, посміхаючись, каже: "Наразі мене б задовольнили переможні ігри у складі "Ужгорода" на великих стадіонах топ-клубів із не меншою глядацькою аудиторією. На жаль, сьогодні гра мільйонів перетворилась на гру за мільйони, але для це мене далеко не пріоритет".

Увесь час Олексія Сича займає футбол. Навіть у вихідні він працює індивідуально над покращенням фізичної форми. Тож дівчина лівого захисника – Ілона частенько обділена увагою. Але виправити свою помилку Олексій Сич обіцяє тоді, коли налагодиться кар’єра. "Налагодиться" в розумінні гравця "Ужгорода" – це рівень Прем’єр-ліги. Отож з весіллям трохи доведеться зачекати…

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →