closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Післямова фіналу Меморіалу Юста-2019

Післямова фіналу Меморіалу Юста-2019
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
503
0

Наставники спортивно-культурного клубу "Демня" і "Юності" (Верхня Білка) поділилися з інформаційним центром Федерації футболу Львівської області думками після очної зустрічі у фіналі цьогорічного Меморіалу Ернеста Юста, в якому тріумфували хлопці з Миколаївського району.

Руслан БРУНЕЦЬ, головний тренер СКК "Демня":

– Ми знали, як грають футболісти з Верхньої Білки. Саме тому обрали тактику ліквідувати їхні перші передачі, по-спортивному агресивно зіграли у відборі м’яча і вийшли у стрімкі атаки. Завдяки цьому ми перемогли. На стартових хвилинах гра нам не надто вдавалася, але потім прокинулися після пропущеного м’яча і переламали хід поєдинку. Найголовніше, що "Демня" виграла. Хлопці – молодці! Вони виконали все, що від них вимагали. Я вдячний їм за це. Рухаємося вперед.

Читайте також: "Демня" – переможець Меморіалу Юста-2019

Богдан КОСТИК, тренер-гравець "Юності" (Верхня Білка):

– Після закінчення сьогоднішнього матчу я подякував хлопцям, наголосивши, що не потрібно допускати хвилинної розслабленості, внаслідок якої ми двічі пропустили в першому таймі. Загалом помилилася вся команда. В перерві зустрічі заспокоїв своїх підопічних. Після третього голу нам було важко в психологічному плані. Ми повинні навчитися грати за результатом. Завдання в нас незмінні – перемагати в кожному матчі.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →