closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Чанових-2019. Визначилися фіналісти

Меморіал Чанових-2019. Визначилися фіналісти
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1006
0

Вшосте поспіль у вирішальному матчі Меморіалу Чанових зіграє "Джуніорс" (Шпитьки). Проте, всупереч очікуванням, півфінальний поєдинок проти "Ліневич Груп" (Ірпінь) дався підопічним Павла Кікотя нелегко. Ірпінський колектив вкотре постав добре організованою командою і практичному ні в чому не поступався супернику, а по створеним гольовим моментам можливо навіть перевершив "юніорів" (підопічні Олександра Юрчука двічі перевірили на міцність каркас воріт).

Вийти вперед "Джуніорс" вдалося наприкінці матчу за дещо курйозних обставин, коли глядачі на трибунах вже знаходилися в очікуванні серії пенальті. Після дальнього пострілу відомого в Україні футбольного мандрівника Дениса Ситника (пограв в Ісландії, Румунії та на Мальті) м’яч влучив у захисника "Ліневич Груп", змінив траєкторію польоту та зрадницьки прошмигнув у кут воріт.

Читайте також: Александр Алиев продолжит карьеру в "Джуниорс"

За рахунку 1:0 на користь "Джуніорс" ірпінці зробили спробу відігратися, але жодного разу не потурбували голкіпера суперників Румянцева. А коли поле залишив лідер команди і один із найкращих гравців турніру – Роман Помазан, "юніори" провели другу результативну атаку, яку майстерно завершив Максим Скрипник.

Суперником "Джуніорс" у фіналі прогнозовано став СК "Гатне". Зіркова команда з Олександром Романчуком, Миколою Іщенком та Іваном Кривошеєнком у складі перестріляла амбітну "Софію" з Софіївської Борщагівки – 5:3.

"Джуніорс" (Шпитьки) – "Ліневич Груп" (Ірпінь) 2:0

СК "Гатне" - "Софія" (Софіївська Борщагівка) 5:3

Фінал Меморіалу Чанових відбудеться у неділю, 7-го квітня, у Вишневому на стадіоні "Центральний". Початок матчу – 13:00.

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →