closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Діназ" (Вишгород) - "Акденіз Тімсахларі" (Туреччина) 17:0. Голепад в Аланії

"Діназ" (Вишгород) - "Акденіз Тімсахларі" (Туреччина) 17:0. Голепад в Аланії
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
614
0

"Діназ" - "Акденіз Тімсахларі" - 17:0
Голи: Корешков (9), Сірий (21), Бовтрук (28), Авдалян (34, 67), Долженко (38, 85), Гарбар (41), Ічанський (52), Каркошкін (59, 60, 62), Литченко (64, 73), Чернишов ( 79, 83, 84).

Матч, у якому рахунок говорить сам за себе. Рівень команд виявився настільки різнополярний, що говорити про якийсь супротив з боку турецьких любителів просто не варто. За весь поєдинок вони лишень одного разу загрожували воротам українців. У другому таймі рефері призначив штрафний у бік "Діназу", але суперники пробили неточно.

Вік гравців любительського "Акденіз Тімсахларі" коливався досить суттєво (15-40) і їм було непросто налагодити якусь взаємодію та чинити супротив "Діназу". До речі, подібних опонентів на зборах частенько підбирають професійні команди, бо це дає можливість відпрацювати різноманітні тактичні атакуючі варіанти та певною мірою насолодитися безліччю забитих м’ячів. І нехай перемогу можна пророкувати заздалегідь, саме такий факт позитивно впливає на внутрішній комфорт футболістів.

Читайте також: "Діназ" обіграв шотландський "Інвернесс"

Описувати всі голи підопічних Володимира Бондаренко не варто. Відзначимо лишень, що почали вони з промаху. На четвертій хвилині арбітр призначив пенальті у бік "Акденіз Тімсахларі", але голкіпер парирував удар Сергія Каркошкіна. Та минуло небагато часу і Валентин Корешков відкрив для партнерів турецькі ворота, куди посипалися м’ячі від українців. Надалі головним завданням було реалізовувати всі свої можливості. І рахунок міг би бути значно більшим, якби діназівці завершували взяттям воріт кожну свою атаку, котра легко розрізала оборону турків. Вийшло те, що вийшло.

Заключний поєдинок турецького збору "Діназ" планує провести в четвер, 28 березня. Суперник поки що невідомий, оскільки більшість команд завершили збори в Туреччині і повернулися додому. Утім, організатори пообіцяли, що він буде сильнішим від нинішнього опоненту.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →