closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Демня" – "Агрон": думки тренерів

"Демня" – "Агрон": думки тренерів
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
503
0

У суботу, 23-го березня, на штучному полі стадіону імені Богдана Маркевича у Винниках відбудеться півфінальна зустріч цьогорічного, 20-го за ліком, традиційного турніру пам'яті видатного наставника львівських "Карпат", заслуженого тренера України Ернеста Юста між спортивно-культурним клубом "Демня" і чинним чемпіоном Тернопільщини "Агроном-ОТГ" із Великих Гаїв.

Звітний поєдинок розпочнеться о 16:00. Напередодні цього протистояння інформаційний центр Федерації футболу Львівської області поспілкувався з головними тренерами цих команд.

Руслан БРУНЕЦЬ, головний тренер СКК "Демня":
– "Агрон" – добротна команда, якщо їй удалося дійти до півфіналу. Спеціально не вивчаємо свого найближчого суперника. Насамперед ми розглядаємо Меморіал Ернеста Юста як хорошу можливість підготовки до нового футбольного сезону.

Це цікавий турнір зі сильними учасниками, тому приємно перемогти в таких змаганнях. Звичайно, в будь-якій грі, навіть товариській хочеться вигравати. Тренуємося тричі на тиждень на трав'яному полі в Суховолі, поєднуючи тренування зі спарингами. У "Демні" кожен докладає максимальних зусиль заради перемоги. Намагатимемося дати бій "агронівцям".

Читайте також: "Юність" – "Миколаїв": думки тренерів

Роман КУРДУПЕЛЬ, головний тренер ФК "Агрон-ОТГ":
– Готуємося у звичному режимі, як до звичайної гри. Суперника особливо не вивчали, але знаємо, що в Демні хороший, боєздатний колектив, який нещодавно на тренувальному зборі переміг 2:1 команду майстрів – тернопільську "Ниву". Награємо склад, даємо кожному можливість спробувати свої сили на футбольному полі, тому проводимо максимум замін. Спершу в нас не було завдання виграти цей турнір, але, як кажуть, апетит приходить під час їжі.

Хлопці добре розуміють, що перебувають за крок від вирішального поєдинку, тому старатимемося вибороти путівку у фінал. На мою думку, в суботу буде бойова гра, Демня не захоче поступатися опоненту з Тернопільської області. Теж прагнемо показати себе з найкращого боку.

Цікаво спробувати себе в дуелі з таким суперником. В 1/8 фіналу ми з рахунком 2:0 перемогли 4-ту команду Прем'єр-ліги Львівської області – підмонастирський "Фенікс-Стефано". Тепер спробуємо здолати срібного призера чемпіонату Львівщини.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →