closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Перша ліга Львівської області: визначено формат змагань

Перша ліга Львівської області: визначено формат змагань
Изменить размер a+ a-
2257
0

У приміщенні Федерації футболу Львівської області відбулися традиційні передсезонні збори представників футбольних клубів Першої ліги Львівщини.

Виконавчий директор ФФЛ Степан Понайда повідомив, що цьогоріч у першолігових змаганнях із футболу візьмуть участь 14 команд. Перший тур заплановано на неділю, 14-те квітня.

Підтверджено, що в обласній Першій лізі візьмуть участь "ГалКатЗубр" (Зубра), "Вікторія" (Трускавець), "Корміл" (Давидів), "Богун" (Броди), "Пульс-Авангард" (Жидачів), СКК "Пісочна", ФСК "Яворів", "Скеля" (Жовква/Крехів), "Сокіл" (Золочів), "Нафтовик" (Борислав), ФОК "Городок", "Газовик-Хуртовина" (Комарно). Під питанням залишається участь у Першій лізі "Кар'єра-Дністра" (Торчиновичі/Старий Самбір), що має оплатити заборгованість за дисциплінарні порушення.

Ще одне місце поки що залишається вакантним. Позмагатися в Першій лізі Львівщини висловили бажання команди новоствореної Академії "Руху" (Львів/Винники) та ФК "Сокіл" зі Сокільників. Остаточний склад учасників другої за рангом ліги Львівської області буде сформовано 3-го квітня. Того ж дня відбудеться жеребкування календаря.

За спортивним принципом у Прем'єр-лігу Львівщини переходитиме переможець Першої ліги, який замінить останню команду "прем'єрки". Колектив, що за підсумками сезону посяде останню сходинку турнірної таблиці Першої ліги, опуститься у Другу лігу. Його місце займе друголіговий тріумфатор.

Із новацій варто відзначити також те, що цього року в Першій лізі відбуватиметься повна зйомка центральних матчів турів, відео яких зберігатиметься на офіційному сайті Федерації футболу Львівської області. У зв'язку з цим команди-господарі зобов'язані гарантувати всі необхідні умови для відповідної відеозйомки.

Значну увагу приділено безпеці на стадіонах. Так, цьогоріч кожен футбольний клуб має призначати на гру офіцера безпеки, завданням якого є стеження за порядком у своєму фан-секторі і взаємодія з органами внутрішніх справ.

Окрім цього, на 400 гривень збільшено суму компенсації витрат на харчування арбітрів, їхніх асистентів, четвертих арбітрів, спостерігачів арбітражу та делегатів матчу, яку виплачують команди-учасниці обласних змагань за проведення домашніх поєдинків чемпіонату, першості та Кубку Львівської області – до 2,4 тисячі гривень.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →