closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Діназ" обіграв шотландський "Інвернесс"

"Діназ" обіграв шотландський "Інвернесс"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
443
0

"ДІНАЗ" - "ІНВЕРНЕСС" U-19 – 3:2

Голи: Гарбар (6), Каркошкін (14), Бовтрук (45) - Уілсон (12), МакГрегор (65).

"Діназ": Крупниченко (Крикнін), Крохмаль (Ізотов), Гарбар (Блазунь), Волошин (Александровський), Корешков, Сірий, Ічанський, Бовтрук (Литченко), Марченко (Авдалян), Каркошкін (Долженко), Безпалий (Лущан; Чернишов).

В новітній історії вишгородського "Діназу" це була другий міжнародний поєдинок нинішнього року. В січні підопічні Володимира Бондаренко в Меморіалі Макарова здолали кишинівський "Флорешти" (1:0), нині ж під ударами українців не вистояли горді шотландці.

"Діназ" розпочав матч трішки знервовано і зкуто. Саме тому в їх діях відчувалася якийсь незрозумілий мандраж, а від того й прикрі помилки. Вийти з цього стану допоміг досить швидкий гол. На 6-й хвилині атака "Діназу" завершилася призначенням кутового. Традиційно його пішов зправа виконувати Артем Марченко. Він спрямував м’яч на ближню стійку, де Ілля Сірий зімітував боротьбу й пропустив м’яч далі. Цього виявилося достатньо для Олександра Гарбара, котрий з кількох метрів підправив шкіряну кулю під перекладину.

Настирливі юні шотландці кинулися вперед і за шість хвилин вирівняли ситуацію. Рудоволосий форвард Айдан Уілсон вразив точно в ціль. Та не встигли гравці "Інвернессу" натішитися своїм успіхом, як діназівці провели швидку контратаку й Сергій Каркошкін ударом з правої закрутив м’яч у дальню "дев’ятку".

Читайте також: "Діназ" відправився на тренувальний збір до Туреччини

Варто відзначити, що шотландський суперник постав досить швидкою, збалансованою командою, котра намагалася миттєво переходити від оборони в атаку. При цьому вони рідко використовували британські навіси м’яча вперед, переважно передаючи його своїм партнерам низом. Утім, відмінне вміння грати на другому поверсі під час кутового призвела до того, що на 38-й хвилині м‘яч опинився за спиною Олексія Крупниченко. Та арбітр не відмінив взяття воріт, оскільки боковий асистент підняв прапорець, зафіксувавши офсайд.

Якщо брати загалом, то "Діназ" трішки більше контролював м’яч, ретельно готуючи свої атаки і збиваючи супернику темп. В першому таймі загроза воротам "Інвернессу" частіше йшла з лівого флангу, де виділялися активністю Валентин Корешков та Сергій Каркошкін. І саме там зародилася чергова загроза для шотландців. Андрій Волошин довгою передачею кинув вперед Валентина Корешкова, котрий промчав немов крейсер й зробив пас точно на ногу правому півзахисникові Вадиму Бовтруку. Останній з підйому майже порвав сітку на воротах.

Після відпочинку в "Діназі" відбулося кілька замін. І "свіжий" Тамаз Авдалян на 51-й хвилині ледве вчетверте не засмутив суперника. У штрафному майданчику він кілька разів накрутив суперника й лівою спрямував м’яч у перекладину. Наступна загроза прийшла від Сергія Долженко, котрий потужно пробив, але молодий голкіпер "Інвернессу" записав в свій актив чудовий сейв. А за дві хвилини спрацювало неписане футбольне правило: не забиваєш ти, забивають тобі. Шотландець Родді МакГрегор скористався помилкою в центрі оборони "Діназа" й скоротив розрив до мінімуму.

Читайте також: Ілля Сірий: "Готовий боротися за місце в стартовому складі"

Напруга зросла і це вже за хвилину вилилося в сутичку на полі. Добре, що вона не переросла в масову. Але опісля було ще кілька фолів з боку команд, які свідчили про бажання одних уникнути поразки, інших - зберегти перемогу. В обопільних атаках гра добігла до щасливого для "Діназу" фіналу. Ця перемога важлива ще й тим, що суперник виявився добре вишколеною і мобільною командою, з хорошою футбольною школою. А для тренерського штабу хороший матеріал для тактично-теоретичних занять.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →