closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Чанових. 5-й тур. Визначилися чвертьфіналісти

Меморіал Чанових. 5-й тур. Визначилися чвертьфіналісти
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
799
0

Група "А"

"Гатне - 2" - "Вишневе U-17" 1:4
"Білгород" - "СБ" - перенос

В принциповому протистоянні двох юнацьких команд вишнівська молодь виявилася сильнішою і трохи несподівано, але заслужено виграла групу! Наші поздоровлення тренеру Юрію Миколаєнку та його вихованцям. З другого місця пройшов боярський "Арсенал". Аутсайдери групи - "Білгород" та "Стара Боярка" зіграють свій матч наступної неділі.

Меморіал Чанових. 5-й тур. Визначилися чвертьфіналісти - изображение 1

Група "В"

"Гостинний двір" - "Вишневе-2" 6:2
"Сокіл" - "Вишневе" 8:1

Інтригуюча розв'язка чекала на так звану "вишнівську" групу, де сперечалися аж три команди з цього міста. Групу без проблем виграв амбіційний "Сокіл" з Михайлівки Рубежівки. Підопічні Олега Самченка, команда вищої ліги Київської області, "розтрощили" всіх суперників з великим рахунком. В останньому матчі вони "допомогли" вишнівській "гостинці" обійти на фініші своїх земляків з ФК "Вишневе" за кращою різницею забитих і пропущених м'ячів, бо підопічні Володимира Шумунова не змогли встояти перед "Соколом" і захистити свій гандикап.

Меморіал Чанових. 5-й тур. Визначилися чвертьфіналісти - изображение 2

Група "С"

"Факел" - "Шпитьки" 2:3
"Джуніорс" - "Прогрес" 6:0

Останній тур приніс несподіванку - гостомельський "Факел" навряд чи вірив у те, що " Джуніорс" оступиться в грі з нижчеліговим "Прогресом", тому не зміг налаштуватися і програв немотивованим суперникам з СК "Шпитьки" 2:3, причому після точних ударів Іваненка, Войтенка та Полоса "горів" по ходу поєдинка з різницею в три м'ячі. Отже, з групи вийшли "Софія" та "Джуніорс", а перенесений матч між "Шпитьками" та "Прогресом" відбудеться наступної неділі.

Група "D"

"Віннер" - "Гатне" 1:3
"Гореничі" - "Зеніт" 1:2

Останні матчі в групі вже нічого не вирішували, бо SC "Гатне" і "Ліневич Груп" (Ірпінь) достроково забезпечили собі місця у чвертьфіналі. Тому гравці діяли розкуто і потішили своїх вболівальників видовищним футболом. Особливо це стосується матчу за участю "Віннера" і "Гатного", в якому було багато гострих моментів біля обох воріт. Чого варті лише три пенальті, слушно призначені арбітром Дмитром Мельниченком, та вилучення за "фол останньої надії" центрального захисника гатненців досвідченого Андрія Іщенка.

Отже, наступного "вікенду" в чвертьфіналах зустрічаються:

"Вишневе U-17" - "Джуніорс" (Шпитьки)
"Софія" (Софіівська Борщагівка) - "Арсенал" (Боярка)
"Сокіл" (Михайлівка Рубежівка) - "Ліневич Груп" (Ірпінь)
SC "Гатне" - "Гостинний двір" (Вишневе)

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →