closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Жеребкування календаря Прем'єр-ліги Львівщини

Жеребкування календаря Прем'єр-ліги Львівщини
Изменить размер a+ a-
1477
0

У приміщенні Федерації футболу Львівської області відбулася традиційна передсезонна робоча нарада очільника ФФЛ Олександра Шевченка з президентами і представниками футбольних клубів Прем'єр-ліги Львівщини.

Олександр Якович наголосив, що відтепер в учасників найсильнішої ліги Львівщини з'явився додатковий стимул у боротьбі за золоті медалі чемпіонату, оскільки чемпіон області отримає від Львівської обласної ради кошти на розвиток футболу у своєму населеному пункті: реконструкцію стадіону, будівництво футбольного майданчика тощо.

Читайте також: ФК "Миколаїв" підсилився воротарем

У рамках наради проведено жеребкування календаря матчів чемпіонату Прем'єр-ліги Львівської області, старт якого заплановано на неділю, 7-ме квітня. Як раніше передбачалося, перше коло в найсильнішому аматорському дивізіоні області має завершитися 30-го червня.

Цього року в обласній Прем’єр-лізі змагатимуться 14 команд: "Юність" (Верхня Білка), СКК "Демня", ФК "Миколаїв", "Фенікс-Стефано" (Підмонастир), ФК "Самбір", "Думна" (Ременів), "Локомотив" (Рава-Руська), "Юність" (Гійче), "Погонь" (Львів), ФК "Мостиська", "Гірник" (Новояворівськ), "Енергетик/Рочин" (Добротвір/Соснівка), ФК "Львів-Сокіл" (Борщовичі) та дрогобицька "Галичина".

Читайте також: Володимир Гудима продовжить кар'єру у СКК "Демня"

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →