closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Зимова першість Закарпаття. Огляд матчів 5-го туру

Зимова першість Закарпаття. Огляд матчів 5-го туру
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
675
0

Група А, Середнє

ФК "Витязь" (Концово) – СДЮСШОР (Ужгород) – 3:4

Голи: Руслан Соскида, 8, 60; Іван Скунзяк, 78 – Олександр Терлецький, 4; Роман Дочинець, 27; Станіслав Коваль, 80; Михайло Томашук, 87.

Попередження: Руслан Соскида, 75; Іван Скунзяк, 86 – Вадим Мердеєв, 54.

Недооцінка суперника, який зробив ставку на гру в пас і чіткі командні дії, призвели до несподіванки: досвідченіший "Витязь" поступився юній ужгородській команді. Колективи обмінялися швидкими голами й загалом видали на гора результативний поєдинок. У ньому добре підготовлені СДЮСШОРівці сказали останніми своє гольове слово: переможний м’яч удалося забити в результаті здійсненої заміни. До того ж – наприкінці поєдинку, коли часу відігратися фактично вже не було. Концівці залишилися з 9 очками, а підопічні Володимира Мухлиніна в доволі непростій групі таки набрали три.

ФК "Ужгород" – ФК "Середнє" – 5:1

Голи: Вадим Ференцик, 26; Адріан Пуканич, 34, 36; Іван Русин, 85; Михайло Дудаш, 87 – Юрій Дрозд, 27.

Попередження: не було.

Коректний матч, у якому команда, яка прагне випробувати себе в другій лізі України, довела, що підсилення були зроблені правильні. Суперники обмінялися голами всередині першого тайму, відтак забивали тільки підопічні Мирослава Бабяка. Останні ж посіли перше місце в групі, а середнянці втратили шанси на вихід до наступного етапу першості.

МФА U-19 (Мукачево) – ФК "Мостиська" (Львівська обл.) 3:1

Голи: Василь Герег, 7, 51; Антон Береш, 26 – Тарас Іваночко, 58.

Попередження: Олександр Апарін, 85.

Мукачівці домінували на полі й упевнено переграли свого суперника. У цілому коректна гра принесла успіх команді, яка заслужила грати в наступній стадії першості.

Група В, Середнє

ФК "Бобовище" – ФК "ОК ДЮСШ Невицький замок" (Невицьке) – 5:1

Голи: Володимир Варваринець, 27; Михайло Калій, 29, 72; Андрій Русин, 50; Євген Коструб, 80 – Юліан Антал, 61+.

Попередження: Василь Росул, 44; Сергій Бобик, 61 ("Бобовище").

"Бобовище" прогнозовано здолало невицьких футболістів. Уже в першому таймі команда з Мукачівщини вела 2:0. Після перерви обертів не знижувала. Утім, представник Ужгородщини уникнув "сухого" розгрому". Юліан Антал, який у першому таймі стеріг ворота на останньому рубежі, у другому пішов у поле й реалізував 11-метровий. Це не завадило підопічним Івана Ковача вийти до наступного раунду змагань із першого місця, а "Невицький замок" лишився передостаннім.

ФК "Фаворит" (Шишлівці) – ФК "Н.Коропець" – 2:13

Голи: Михайло Мацак, 48+, 68+ – Василь Монда, 11; Михайло Трухан, 20, 36; Олександр Герцуський, 24, 56+, 63, 80, 89; Дмитро Манчик, 58; Олег Олберт, 77; Василь Кривка, 83, 85; Сергій Орос, 86.

Попередження: Юрій Скрипич, 36; Сергій Хом’як, 44; Євген Костик, 47 – Олег Ольберт, 70; Олександр Маринець, 72.

"Фаворит" програв у звичній для себе манері – із великим рахунком. Знову ахіллесова п’ята команди – захист. Усе, що відмінно виконав у цій зустрічі колектив з Ужгородщини, то це завдяки Михайлові Мацаку двічі реалізував пенальті. А ось гравці із Мукачівщини забивали на всі смаки. Притому пента-трик – в Олександра Герцуського.

ФК "Сокіл" (Кінчеш) – ФК "Ракошино" – 1:5

Голи: Михайло Данкулинець, 89 – Дмитро Яцина, 37; Юрій Сорока, 42; Василь Петровцій, 51; Артем Баятян, 67; Вадим Курта, 86.

Попередження: Богович Анатолій, 15; Артем Баятян, 51; Юрій Сорока, 70 – Василь Штулер, 27.

Доволі несподіваний рахунок, адже команди приблизно співставні за силами. Утім, ракошинці в командному плані виглядали краще, результативно розігравшись під кінець першого тайму. Після перерви команда з Мукачівщини продовжила обрізати "крила" "Соколу". Останнього тільки вистачило на гол престижу перед фінальним свистком.

Група С, Виноградів, стадіон "Пластмасовик"

ФК "Заріччя" – ФК "В.Копаня" – 4:3

Голи: Андрій Курилишин, 5; Ростислав Великошич, 39; Юрій Булеза, 57; Микола Цимбал, 72 – Алік Сірко, 25+; Руслан Лемак, 33; Микола Ляхович, 88.

Попередження: Олександр Совган, 25; Микола Цимбал, 69 – Іван Фурик, 20; Михайло Роман, 44; Василь Фозекош, 72.

Видовищна гра, у якій не обійшлося й без фарту на користь одного із суперників. У цілому команди змагалися нарівні, хоч у першому таймі привабливіші були все ж футболісти з Іршавщини. Поступаючись, великокопанці наприкінці зустрічі активізувалися й могли здобути нічию, проте на 85 хв. Руслан Лемак не реалізував пенальті. Здобувши 3 очки, переможці стали очікувати карпатівського дербі, від якого остаточно залежала доля останньої до наступного раунду змагань путівки в групі.

ФК "Севлюш" (Виноградів) – ФК "Вільхівці" – 1:2

Голи: Олексій Остафійчук, 19 – Мирослав Мудра, 34; Євген Лукіяник, 89.

Попередження: Михайло Чедрик, 64 – Володимир Товт, 52; Євген Лукіяник, 89.

Важка для обох команд-лідерів гра, яка завершилася важливою в психологічному плані перемогою "Вільхівців". У рідних стінах виноградівці, демонструючи хорошу гру, не змогли взяти бодай очко. Першими відкрили рахунок, та до перерви було встановлено паритет – 1:1. А ось у другому таймі не пощастило одним, і навпаки, птаха удачі помахала крилами іншим. На 78 хв. в господарів Ерік Віщак не зміг реалізувати пенальті. Натомість за хвилину до кінця зустрічі Євген Лукіяник приніс перемогу своїй команді зі штрафного. "Вільхівці" ідуть до наступного кола з першого місця.

ФК "Карпати" (Дубове) – ФК "Карпати" (Рахів) – 0:2.

Голи: Юрій Яремчук, 29; Василь Терпак, 80.

Попередження: Юрій Пахомов, 57; Михайло Куцин, 64; Ян Змикало, 76 – Микола Козурак, 52; Роман Рошко, 65; Євген Сурядний, 78; Іван Кокіш, 82.

Тріумфатори завдяки досвіду здолали футболістів із Дубового, забивщи в кожному з голів по тайму. Тривалий час мінімальна перевага привносила напругу в зустріч, що позначилося на великій кількості попереджень. Ближче до завершення, забивши гол дебютанту, рахівці остаточно вирішили долю поєдинку на свою користь.

На груповому етапі команди порадували хорошою результативністю, що не може не радувати. Ті ж колективи, у яких виявилися серйозні прогалини в діях, особливо в захисті, мають іще час щоб виправити становище. Тепер чекатимемо чвертьфінальних поєдинків.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →