closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Чанових-2019. 4-й тур. День несподіванок

Меморіал Чанових-2019. 4-й тур. День несподіванок
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
828
0

Четвертий тур Меморіалу Чанових став днем несподіванок! Зафіксовано декілька сюрпризів!

Група "А"

"Вишневе U-17" - "Білгород" 4:1
"Стара Боярка" - "Арсенал" 3:1

Приємно вражають своєю грою юніори з Вишневого. Після перемоги над білогородцями, вже другої на турнірі, підопічні Юрія Миколаєнка мають реальні шанси подолати груповий бар'єр. Боярське дербі завжди непередбачуване, на яких би полюсах таблиці не перебували б суперники. "Старуха" ще раз довела, що недооцінювати її не можна. Є перша перемога на турнірі! В цій групі все вирішиться в останньому турі. Проте боярські "каноніри" забронювали за собою одну з путівок у чвертьфінал. Доля другої вирішиться в протистоянні "Гатне-2" та юніорів Вишневого.

Група "В"

"Сокіл" - "Софія-2" 7:1
"Вишневе" - "Вишневе-2" 4:0

"Сокіл" отримав чергову перемогу з великим рахунком і забезпечив свою участь в чвертьфіналі. Команда Володимира Шумунова в принциповому дербі впевнено здолала "Вишневе-2". В останньому турі ФК "Вишневе" досить нічиєї з "Соколом", щоб отримати другу перепустку. Примарні шанси зберігає "Гостинний двір" - йому треба робити фантастичну різницю м'ячів в останньому матчі та сподіватися на допомогу "Сокола".

Група "С"

"Прогрес" - "Шпитьки" - перенос
"Софія" - "Джуніорс" 4:2

Досить сенсаційний результат приніс єдиний матч в цій групі. Лише в компенсований час чинні чемпіони Києво-Святошинського району з пенальті забили рятівний другий гол в на чисто програному матчі з командою Сергія Шугайла! Цей гол скоріш за все залишить за бортом симпатичний "Факел", який тепер довго буде згадувати нереалізований шанс в матчі з "Джуніорсом" - та стійка може не пустити Гостомель до наступної стадії. Як би там не було, "Софія" - перша. В суперечці за друге місце все в руках "Джуніорс".

Група "D"

"Гатне" - "Ліневич Груп" 5:1
"Зеніт" - "Віннер" 1:2


Ще одна сенсація гримнула в Шпитьках. Михайло Вєрний і його команда всі вихідні провели в пошуках жертви і таки знайшли її в особі святопетрівського "Зеніта". Фаворит явно не чекав такої кровожерності від, як правило, травоідних "Віннероідів"! Ця поразка команди Дениса Неведомського достроково вивела до наступної стадії іншу пару сьогоднішнього дня - "Гатне" впевнено перемогло "Ліневич Груп", але обидві команди забезпечили собі участь в чвертьфіналі! Цікаво, що на київському шкільному стадіоні забивали тільки "зірки": Іван Кривошеєнко (двічі), Олександр Романчук, Євген Євсєєв, Андрій Давиденко у гатненців та Роман Помазан, який нещодавно залишив "Чайку" з Петропавлівки, - у ірпінців. Отже, відомі п'ятеро учасників чвертьфіналу: боярський "Арсенал", SC "Гатне", ірпінський "Ліневич Груп", "Софія" та "Сокіл". Ще троє визначаться в останньому турі групових перегонів наступного вік-енду.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →