closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Кирсанова. 3-й тур. Два чвертьфіналісти вже відомі

Меморіал Кирсанова. 3-й тур. Два чвертьфіналісти вже відомі
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
2042
0

"Авангард" і "Межигір’я", здобувши по три перемоги поспіль, забезпечили собі право на виступ у стиковому раунді Меморіалу Кирсанова.

Три дублі було зафіксовано в очному протистоянні чемпіона Київщини з новачком чемпіонату Житомирщини. Спромоглися на них яскраві гравці атаки — Зелді, Сомов і Шваб. Але започаткував розгром опонента захисник "Авангарда" Миколайчук. Цікаво, що для вихованця Житомирщини футбольної це вже другий гол на Меморіалі Кирсанова. А тим часом чемпіон сусідньої області — добре знане і на Київщині "Полісся", яке виступає на традиційному березневому турнірі вже втретє поспіль у статусі колишнього переможця, — обіграв "Кудрівку" в абсолютно спокійній манері та без особливих енергозатрат. Переможний гол відбувся ще до перерви і став наслідком огріху в груповому маневрі господарів. Ірпінці банально "обрізалися" в середині поля. Неперевершений Кучерявий, який уже давно вирізняється рідкісним умінням витиснути максимум з подібних ситуацій, одразу ж вивів у прорив Насімі, а відомий в столичному регіоні за виступами в "Лідері", "Рубіні" та "Чайці" футболіст ефектним низовим ударом змусив капітулювати стража воріт ірпінської команди. "Кудрівка", проте, також отримала свій шанс, але Даниляк не скористався гострим прострілом Боровика.

Переграли своїх опонентів і фаворити лютізької групи. Новопетрівці легко взяли гору в протистоянні з СНД, який зазнав насправді фатальних кадрових втрат на передматчевій розминці, коли травмувалися лідери колективу — Уховський та Самчук. Показово, що до складу "Межигір’я" долучився й іменитий ветеран Ізвеков, і він одразу ж відзначився голом. А ще саме сьогодні вперше вийшов на заміну після тривалого лікування князь стрільців обласного чемпіонату Возний. Натомість "Чайка" розгромила коростенський "Мал", який поки що не може похвалитися стабільністю не лише в грі, а й в складі. Склалося враження, що всіх найкращих на матч з учасником Аматорської ліги країни "Мал" зібрати не зміг. Вишгородські футболісти князювали на полі в Лютежі беззаперечно, створивши потрібний голевий запас уже до перерви і перетворивши завдяки цьому другий тайм на звичайну формальність.

"Десна" перегравала київських студентів упродовж усього матчу, але матеріалізувала перевагу в голи вже після перерви, коли на майданчику з’явився ще й граючий тренер Андрій Воробей. Саме постріл Воробея-старшого спричинив перше взяття воріт "Меркурія". Голкіпер удар парирував, але на добивання встиг старший з Якимлюків. А невдовзі Воробей-молодший головою скерував до сітки й другого м’яча. Після цього сільська команда без якихось хвилювань довела матч до логічного фіналу. Наприкінці дуплетом вистрілив Аландарєв. Обидва рази — зігравши на випередження, причому спочатку він завдав удару головою в карколомному стрибку.

А завершився третій ігровий день на Меморіалі Кирсанова шаленою перестрілкою баришівських і денихівських футболістів. "Патріот" задіяв ослаблений за відсутності Килипенка, Кукси, Пилиповця та Романюка склад і з травмованими Мішелем та Майсоном у старті. Натомість ДГ "Шевченківське" використало два повноцінні комплекти виконавців, активно варіюючи кадрами і тактикою. По перерві, коли минулорічні призери чемпіонату помітно стомилися, це таки далося взнаки. Але "Патріот" буквально вирвав перемогу завдяки вищій індивідуальній майстерності своїх лідерів. Купрій двічі скористався з передач Сусли. Ковальову допоміг відзначитися Мішель. А Дацюк, який встиг обстукати м’ячем стійки, феноменальною передачею знайшов у володіннях опонентів Кострому і той ударом метрів з восьми розстріляв ціль уже в компенсований арбітром час.

МЕМОРІАЛ МИКОЛИ КИРСАНОВА-2019. ТРЕТІЙ ТУР. 9 березня, субота

ГРУПА "А". АВАНГАРД (Бзів) – АРСЕНАЛ-ДЛГ (Овруч) — 9:1 (Миколайчук, 4, Сомов, 10, 40, Шваб, 13, 26, Панфілов, 20, Зелді, 54, 69, Поспєлов, 63 — Зичков, 89).

Стартовий склад "Авангарда": Поштаренко, Дорофеєв, Кондратюк, Кушнір, Леонідов, Миколайчук, Панфілов, Смалько, Сомов, Таран, Шваб.

Арбітри Смоляк — Резнік, Казмірчук. Спостерігач арбітражу Іваненко.

ПОЛІССЯ (Ставки) – КУДРІВКА (Ірпінь) — 1:0 (Насімі, 32).

Стартові склади: Прищ, Шеремет, Кужіль, Т.Дзюба, О.Дзюба, Желізняк, Миколаюк, Мельниченко, Глущенко, Насімі, Кучерявий — Боженко, Богданов, Ігнатенко, В.Слободян, Федосенко, Зданевський, Боровик, Ільченко, Даниляк, Я.Сокол, Трофименко.

Арбітри Титов — Якименко, Бондарчук. Спостерігач арбітражу Овдієнко.

ГРУПА "А"ОВНПМ
1. АВАНГАРД930020-2
2. ПОЛІССЯ62004-0
3. КУДРІВКА31028-9
4. ЮНІОР00020-6
5. АРСЕНАЛ-ДЛГ00021-16

Наступні матчі. 10 березня, неділя: Кудрівка — Юніор. 14:00, Ірпінь. Арсенал-ДЛГ — Полісся. 14:30, П.Борщагівка.

ГРУПА "Б". СНД (Нижча Дубечня) — МЕЖИГІР’Я (Нові Петрівці) — 0:4 (Колодяжний, 6, Давидовський, 42, Ізвеков, 82, Бабенко, 90).

Стартовий склад "Межигір’я": Полозенко, Овчинніков, Корнійко, Казмірук, Давидовський, Ланін, Колодяжний, Гончарук, Труський, Піскун, Грачов.

Арбітри Мельниченко — Мошковський, Грицай. Спостерігач арбітражу Карпина.

МАЛ (Коростень) – ЧАЙКА (Вишгород) — 0:6 (Липовий, 15, 30, Твердохліб, 35, Горбаток, 37, Подшивалов, 42, Примак, 75). Арбітри Грицай — Рубан, Подвальний. Спостерігач арбітражу Карпина.

ГРУПА "Б"ОВНПМ
1. МЕЖИГІР’Я930010-1
2. ЧАЙКА41107-1
3. ЗВЯГЕЛЬ10111-4
4. СНД10113-7
5. МАЛ10124-12

Наступні матчі. 10 березня, неділя: Звягель — Мал. 16:00, Лютіж. Чайка — СНД. 18:00, Лютіж.

ГРУПА "В". МЕРКУРІЙ (Київ) — ДЕСНА (Погреби) — 0:4 (А.Якимлюк, 54, Є. Воробей, 61, Аландарєв, 75, 90). Арбітри Дубиківський — Горянський, Волинець. Спостерігач арбітражу О.Балакін.

ПАТРІОТ (Баришівський р-н) – ДГ ШЕВЧЕНКІВСЬКЕ (Денихівка) — 4:3 (Ковальов, 6, Купрій, 23, 77, Кострома, 90+1 — Бахронов, 8, Гаврилюк, 57, Нагойко, 83).

Стартовий склад "Патріота": Бесп’ятук, Мішель, Лапін, Салівон, Майсон, Купрій, Деко, Гайовий, Сусла, Ковальов, Дацюк.

Арбітри Устименко — Дашко, Грушко. Спостерігач арбітражу Карпина.

ГРУПА "В"ОВНПМ
1. ШТУРМ62007-3
2. ПАТРІОТ62017-8
3. ДЕСНА31015-2
4. МЕРКУРІЙ31023-5
5. ДГ ШЕВЧЕНКІВСЬКЕ00023-7

Наступні матчі. 10 березня, неділя: ДГ Шевченківське — Десна. 11:30, П.Борщагівка. Штурм — Меркурій. 12:00, Київ, стадіон КНТЕУ.

Найвлучніші: Сергій Панфілов (Авангард), Богдан Трофименко (Кудрівка) — по 4 голи, Петро Кондратюк (Авангард), Артур Купрій (Патріот), Іван Сомов (Авангард) — по 3.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →