closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області-2019: контури сезону

Чемпіонат Київської області-2019: контури сезону
Изменить размер a+ a-
1233
0

Сьогодні в офісі Київської обласної федерації футболу відбулася нарада представників обласних вищолігових колективів.

Василь Наливайко, Виконавчий директор, привітав учасників зібрання і передав їм щирі вітання від очільника КОФФ Ярослава Москаленка. А куратор чемпіонату Київщини Валерій Валерко ознайомив присутніх з нормативними документами, принципом формування вищої ліги та схемою календаря змагань, а також провів передбачене регламентом жеребкування.

Чемпіонський титул зразка 2019 року виборюватимуть чотирнадцять команд. Це — "Авангард" (Бзів), "Діназ-2" (Вишгород), "Патріот" (Баришівський район), "Джуніорс" (Шпитьки), "Межигір’я" (Нові Петрівці), "Меліоратор" (Буча), ДГ "Шевченківське" (Денихівка), "Десна" (Погреби), "Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка), "Любомир" (Ставище), "Асканія-Флора" (Калинівка) та "Беркут-Легіон" (Бровари).

Читайте також: Чемпіонат Київської області: шістнадцять претендентів на вищу лігу

На жаль, представники ФК "Бровари" проігнорували офіційну передсезонну нараду, а це означає, що пристоличний клуб відмовився від участі в обласному чемпіонаті. Відтак на дві вакансії претендують "Штурм" (Гореничі), "Кудрівка" (Ірпінь) та ФК "Біла Церква". Остаточний склад учасників обласних вищолігових перегонів з’ясується лише 20 березня. Саме до цього дня команди мають виконати передбачені регламентом організаційні та матеріальні зобов’язання.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →