closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Зимова першість Закарпаття. Огляд матчів 4-го туру

Зимова першість Закарпаття. Огляд матчів 4-го туру
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
433
0

ФК "ОК ДЮСШ Невицький замок" (Невицьке) – ФК "Ракошино" – 1:8

Голи: Павло Волонтир, 69Артем Баятян, 10, 19, 32, 51; Василь Петровцій, 62; Василь Чубірко, 74; Олександр Лазар, 80, 86.

Попередження: Ярослав Король, 75.

Несподіванка в цьому загалом коректному матчі все ж сталася. Ні, те, що до зустрічі ракошинці були фаворитами – сумнівів не викликало. Особливо з огляду на результат поєдинку команди з Мукачівщини з "Фаворитом" (10:1) у попередньому турі. Питання не в перемозі, а у виграші з надзвичайно розгромним рахунком. Якось уже занадто не йшла гра в "Невицького замку". І хоч він один момент реалізував, проте тотальна перевага підопічних Івана Фізера вже занадто проглядалася. Ще в першому таймі хет-трик Артема Баятяна забезпечив комфортну перевагу майбутньому тріумфатору. Після перерви вона ще більше зросла. Притому Баятян довів лік голам до покера плюс у ракошинців ефективно спрацювали дві заміни.

ФК "Н.Коропець" – ФК "Бобовище" – 0:3

Голи: Андрій Русин, 36, 62; Володимир Варваринець, 37.

Попередження: Євген Коструб, – Генріх Мкртчян, 14; Василь Маринець, 38; Михайло Трухан, 42; Василь Монда, 65.

Теж дещо несподіваний результат (у плані не перемоги, а її рахунку). Особливо з огляду на те, що нижньокоропецькі футболісти із самого старту Зимової першості набрали темпу й продовжували йти з переможним настроєм, тоді як очки "Бобовищу" давалися дещо важче. Утім, у лідера групи були серйозні проблеми зі складом. Отож на заваді срібному призерові минулорічної першості в Західній зоні "Н.Коропець" не став. Також слід додати, що бобовищанці й торік здолали свого нинішнього суперника в першості: 0:0 і 0:3.

ФК "Сокіл" (Кінчеш) – ФК "Фаворит" (Шишлівці) – 13:0

Голи: Ігор Сугоняк, 2, 63; Михайло Данекулинець, 13, 21; Ярослав Костик, 33; Олександр, Якимець, 40; Артем Слободін, 44, 51, 60; Едуард Медвідь, 53; Олександр Гряділь, 74, 78, 82.

Попередження: Віктор Готра, 20; Сергій Тучак, 48 – Олександр Гряділь, 8; Олександр Якимець, 27.

І ще один поєдинок, де здивувала не стільки перемога, скільки її "величина". Ще до перерви було 6:0 на користь "Сокола". У другому таймі він "літав" в атаці з не меншим завзяттям і буквально зім’яв суперника. Принагідно залишив високі шанси на вихід А ось "Фаворитові", на жаль, ніяк не вдається бодай трохи покращити гру в захисті…

Що ж, перемоги в групі В виявилися з дещо несподіваними рахунками. Цікаво, чи завтра цю тенденцію продовжать інші команди…

СДЮСШОР (Ужгород) – МФА U-19 (Мукачево) – 0:5

Голи: Ілля Дьяков, 11; Василь Герег, 33; Віталій Курильчик, 40+; Ігор Бекеша, 72; Олег Поліщук, 79;

Попередження: Антон Романко, 15 – Василь Герег, 9; Олександр Апарін, 39.

Навряд чи в підопічних Віктора Ряшка можуть бути претензії до своїх підопічних: вони зіграли на "0" у захисті, забили 5 м’ячів, реалізувавши пенальті та провівши ефективну (в плані голу) заміну. Що ж до молодших ужгородців, то вони теж старалися, та мукачівці діяли краще.

ФК "Середнє" – ФК "Мостиська" (Львівська обл.) – 3:1

Голи: Віталій Медведєв, 68; Матвій Бобаль, 72; Іван Ільчук, 90+2Андрій Шагало, 14.

Попередження: Василь Купрін, 39; Павло, Повханич, 53 – Андрій Матис, 46.

Першими, притому швидкий гол, забили гості. Тривалий час у господарів не складалося з реалізацією. І все ж після перерви підопічні Вадима Дьордя додали в активності й реалізували три нагоди (особливо красивими були два останні голи, зокрема з реалізацією "стандарту" – після подачі кутового) і здобули вольову вікторію.

ФК "Витязь" (Концово) – ФК "Ужгород" – 0:5

Голи: Сергій Машталір, 26, 85; Адріан Пуканич, 34; Антон Предчук, 65; Дмитро Рацин, 79.

Попередження: Роберт Товт, 48; Артем Пустовіт, 75; Євген Костик, 89 – Дмитро Рацин, 70.

Перемога на класі. Притому Мирослав Бабяк зробив дві "голеві" заміни. Концівські футболісти теж намагалися атакувати й створили декілька небезпечних моментів, але підвела реалізація. Ужгородці ж виглядали переконливішими й цілком заслужено здобули вікторію.

Група С, Виноградів, стадіон "Пластмасовик"

ФК "Вільхівці" – ФК "Карпати" (Рахів) – 2:1

Голи: Мирослав Мудра, 2; Юрій Мушка, 36 – Юрій Яремчук, 77.

Попередження: Юрій Мандич, 3; Роман Білінський, 61 – Павло Брана, 52; Богдан Тимочук, 55; Євген Сурядний, 60; Юрій Шимота, 62.

Вилучення: Мандич Юрій, 11 (друге попередження).

Хороша гра за участі обох команд. "Вільхівці" здобули 3 очки на досвіді. Підопічні Юрія Бучка на старті зустрічі забили гол, але так само швидко залишилися в меншості. Однак тактично грамотно тримали м’яч та зуміли до перерви ще й подвоїти рахунок. В останні хвилин 20 перевагою володіли рахівці. У результаті скоротили відставання в рахунку, та колектив із Тячівщини все ж тріумфував.

ФК "Севлюш" (Виноградів) – ФК "Заріччя" – 7:2

Голи: Пилип Кольцун, 11; Михайло Реплюк, 14, 41; Артур Вайда, 37, 49; Михайло Чедрик, 58; Юрій Чонка, 83 – Олександр Міклош, 66; Віктор Зан, 78.

Попередження: Артур Вайда, 12; Василь Ковтан, 35; Адріан Бабич, 56Василь Шерегій, 8; Микола Цимбал, 9; Ростислав Великошич, 88.

Одна команда намагалася чинити опір і за можливості атакувати, а інша здобула перемогу на класі – саме так лаконічно можнао охарактеризувати цей поєдинок. Господарі забили два швидкі голи (до того ж на 10 хв. Михайло Реплюк не реалізував пенальті), потім вели 6:0. Колектив з Іршавщини не здавався – скоротив відставання до чотирьох м’ячів, проте останнє слово було за "Севлюшем".

ФК "Карпати" (Дубове) – ФК "В.Копаня" – 2:0

Голи: Іван Носа, 4; Михайло Мокан, 9.

Попередження: Мирослав Фреган, 55; Юрій Пахомов, 71 – Василь Фозекош, 3; Микола Ляхович, 45; Михайло Свищо, 48; Тарас Тромбола, 75.

Вилучення: Василь Томишинець, 71 (за удар суперника рукою після зупинки гри) – Іван Фурик, 81 (за удар суперника рукою після зупинки гри).

Зустріч видалася бойовою, про що свідчать і попередження та вилучення в матчі. Карпатівці на старті поєдинку забили два швидкі голи. У великокопанців було достатньо моментів, щоб принаймні зрівняти рахунок, однак не вдалося. Отож футболісти з Дубового вперше виграли.

Дедалі чіткіше проглядаються обриси команд, які потраплять до наступного етапу змагань. А "Вільхівці" та "Севлюш" виступають узагалі зі стовідсотковим результатом і лише в очному поєдинкові визначать кращого. Остаточно ж усе прояснять заключні матчі.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →