closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

СФК "Сокіл" - переможець Фестивалю зимового футболу УАРДЮФ

СФК "Сокіл" - переможець Фестивалю зимового футболу УАРДЮФ
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1763
0

У Вишневому завершився Фестиваль зимового футболу – передсезонний турнір для юнацьких команд (U-19) та аматорських клубів, який організувала і провела Українська асоціація розвитку дитячого та юнацького футболу (УАРДЮФ).

У фіналі АРЗ (Біла Церква) та СФК "Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка) порадували глядачів видовищною та результативною грою і мимоволі нагадали фантастичний фінал Ліги чемпіонів 2004-2005! Так, саме той, у якому "Ліверпуль" створив дивовижний камбек, а потім у серії пенальті переміг "Мілан".

За перебігом подій на футбольному полі протистояння АРЗ і "Сокола" дуже нагадувало стамбульський матч, хоча мало свої відмінності. Зокрема, у першому таймі за рахунку 2:0 на користь білоцерківської команди підопічні Юрія Степанюка не реалізували пенальті, а після того, як номінальні гості відіграли один м’яч (рахунок став 3:1), АРЗ залишився у меншості. Саме вилучення захисника білоцерківців стало ключовим епізодом, який повністю змінив перебіг подій на футбольному полі. Якщо протягом більш ніж 60 хвилин відчутну ігрову і територіальну перевагу мав АРЗ, то, залишившись у меншості, команда Юрія Степанюка розгубилася і вже не могла стримувати "соколів", які розправили крила. Підопічні Олега Самченка почали створювати гольові моменти один за одним. До мінімуму відставання від АРЗ скоротив Олександр Пустовіт, який підключився на кутовий і вдало зіграв на добиванні, а за декілька хвилин потому класним ударом у дев’ятку рахунок зрівняв потенційний новачок "Сокола".

У час, що залишався до фінального свистка, команда з Михайлівки-Рубежівки створила ще декілька нагод для взяття воріт. Проте, реалізувати їх не вдалося. Тому перший переможець турніру визначався у серії післяматчевих пенальті. У ній знову свою майстерність продемонстрував Денис Сабатюк. Голкіпер "Сокола" парирував два удари, в той час коли його партнери по команді всі спроби реалізували – 4:2.

Читайте також: Фестиваль зимового футболу УАРДЮФ: у фіналі зіграють "Сокіл" і АРЗ

Фінал

АРЗ U-19 (Біла Церква) - СФК "Сокіл" (Михайлівка Рубежівка) 3:3, по пенальті - 2:4

Матч за 3-є місце

"Колос" U-19 (Ковалівка) - ДЮСШ-15 U-19 (Київ) 3:0

По завершенні матчу відбулася церемонія нагородження переможців та призерів турніру. З привітальним словом виступили начальник Управління фізичної культури і спорту КОДА Сергій Тимофєєв, директор СК "Вишневе" Віктор Кириченко, а також президент УАРДЮФ Володимир Василенко. Вони нагородили команди кубками та медалями, а також індивідуальними нагородами відзначили найкращих гравців турніру у різних ампула. Зокрема, володарем "золотої бутси" найкращого бомбардира став лідер АРЗ – Віталій Кацалап. Найкращим нападником турніру було визнано Адама Сека (СФК "Сокіл"), а найкращим воротарем – Богдана Курилка (ДЮСШ-15).

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →