closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Кирсанова-2019. 2-й тур. Шість миттєвостей ігрового дня

Меморіал Кирсанова-2019. 2-й тур. Шість миттєвостей ігрового дня
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1231
0

Другий тур Меморіалу Кирсанова виявився бойовим і приніс несподівані результати. "Авангард" вийшов на матч з "Юніором", упевнений в тому, що виграє без особливого напруження. Це простежувалося в кожному русі чемпіонів. Але нижчі за рангом, несподівано для всіх, спромоглися на контргру. Пресинг, організованість і боротьба за кожний м’яч стали реальною протидією фавориту. Більше того, хлопці з Макарова могли й забити, коли Хмельовський вискочив сам-один на ворота, але, перекидаючи м’яча через голкіпера, перекинув і через обрамлену стійками рамку. Надалі сталося те, що й мало статися в змаганні різних за класом опонентів: далася взнаки вища майстерність виконавців "Авангарда". Кушнір, змістившись з правого флангу до центру, легко переграв оборонця і поцілив м’ячем у нижній кут воріт. А потім Кондратюк, проскочивши між двома захисниками, технічним парашутом спрямував шкіряного над голкіпером Захарченком у сітку. Ближче до кінця чемпіони Київщини потроїли результат. Це Миколайчук обвідним ударом із штрафного, призначеного метрів за 23 від цілі, змусив капітулювати й дублера Захарченка — юного Кохана. Макарівці гідно пройшли випробування двома чемпіонськими дружинами — нашою та житомирською — вже на старті. Тепер вони мають якнайретельніше засвоїти ці уроки.

Денихівці, зазнавши в міжсезоння радикальних кадрових змін, поступилися відлагодженому, як сучасний механізм, "Меркурію" з великим рахунком. Але це формальний висновок — і тільки. Бо насправді команда ДГ "Шевченківське" вибравшись зі стартового жахіття з пробоїнами, але непотопленою, решту часу змагалася майже на рівних. Сільські футболісти, серед яких виокремлювалися Гаврилюк, Полюхович і сам граючий тренер Солов’ян, були дуже близькими навіть до результату. Той же Гаврилюк, діючи на позиції опорника, поцілив м’ячем у поперечку і постійно загострював ігрову ситуацію ривками та передачами. Відтак амбітна команда з Тетіївщини має тиждень на роздуми та доукомплектацію — і це головний шанс для запланового покращення.

Роман Пахолюк, який проводить з підопічними по три тренування щотижня, майже повністю змінив стартовий склад "Межигір’я" порівняно з суботнім варіантом. Що, проте, на перебігу подій не позначилося. Сільські футболісти диктували умови в змаганні з амбітним "Звягелем". Однозначно сказати чому — не беруся. Може, й справді "Межигір’я" березневого зразка таке хороше. А може, просто хлопці з Житомирщини, котрим до старту регулярного сезону ще близько двох місяців, не форсують готовність свідомо. Результат, однак, однозначний — 3:0. Піскун повів лік голам ударом головою після подачі Гончаруком кутового. Сухомлин подвоїв перевагу також з повітря, використавши зручний пас Охременка. А Ланін завдав удару метрів з чотирнадцяти після стрімкої контратаки вже по перерві.

Читайте також: Меморіал Кирсанова-2019. Огляд 1-го туру

Почесної нічиєї в матчі з іменитою коростенською командою домоглися футболісти Анатолія Клименка з Нижчої Дубечні. Вони двічі по ходу зустрічі поступалися "Малу", але не знітилися. Самчук покарав опонентів за технічну недбалість в обороні. Рожанський добив у сітку м’яча, що відскочив од стійки. А Слободян забив після прострілу Самчука, якого вивів у прорив капітан віце-чемпіонів Вишгородського району Уховський.

Розгромив новачка вищої ліги чемпіонату Житомирщини фіналіст Кубка Києво-Святошинського району з Ірпеня. Хет-трик оформив Трофименко, якому вже давно варто вийти на вищий змагальний рівень. Особливо красивим виявився перший гол Богдана: легко перегравши на маленькому клаптику чужих володінь одразу трьох оборонців, бомбардир "Кудрівки" буквально закотив м’яча в сітку.

А тим часом оглушливою сенсацією закінчився поєдинок "Патріота" з "Штурмом". Ні, добре сформована київська команда могла виграти й за визначенням. Але насправді до перерви сталося маленьке диво. Хлопці з Баришівського краю наступали невпинно, двічі — Ковальов і Купрій — перевірили на міцність поперечку, змарнували ще кілька нагод. А "Штурм", огризаючись стрімкими контрами, двічі впродовж якоїсь хвилини покарав опонента за неузгодженість взаємодії між центральними захисниками Майсоном і Крамаренком. Більше того, по перерві "Патріот", маючи обмаль запасних, надмірно стомився фізично і здав свою територію…

МЕМОРІАЛ МИКОЛИ КИРСАНОВА-2019. ДРУГИЙ ТУР. 3 березня, неділя

ГРУПА "А". АВАНГАРД (Бзів) — ЮНІОР (Макарів) — 3:0 (Кушнір, 45, Кондратюк, 46, Миколайчук, 72). Арбітри Бурнус — Мошковський, Величко. Спостерігач арбітражу Куб’як.

КУДРІВКА (Ірпінь) — АРСЕНАЛ-ДЛГ (Овруч) — 7:0 (Зичков, 18, у свої ворота, В.Слободян, 20, Сокол, 25, Трофименко, 61, 68, 72, Волковий, 90). Арбітри Родіоненко — Подвальний, Дубовий. Спостерігач арбітражу Лень.

ГРУПА "А"ОВНПМ
1. АВАНГАРД620011-1
2. ПОЛІССЯ31003-0
3. КУДРІВКА31018-8
4. ЮНІОР00020-6
5. АРСЕНАЛ-ДЛГ00010-7

Наступні матчі. 9 березня, субота: Авангард — Арсенал-ДЛГ, Полісся — Кудрівка.

ГРУПА "Б". ЗВЯГЕЛЬ (Новоград-Волинський) — МЕЖИГІР’Я (Нові Петрівці) — 0:3 (Піскун, 9, Сухомлин, 29, Ланін, 66). Арбітри Устименко — Рубан, Смоляк. Спостерігач арбітражу Шкільний.

МАЛ (Коростень) — СНД (Нижча Дубечня) — 3:3 (Черепанський, 10, Маховка, 64, Козеренко, 74, пн — Самчук, 12, Рожанський, 48, Є.Слободян, 89). Арбітри Грицай — Мошковський, Величко. Спостерігач арбітражу Куб’як.

ГРУПА "Б"ОВНПМ
1. МЕЖИГІР’Я62006-1
2. СНД10103-3
3. ЧАЙКА10101-1
4. МАЛ10114-6
5. ЗВЯГЕЛЬ10111-4

Наступні матчі. 9 березня, субота: СНД — Межигір’я, Мал — Чайка.

ГРУПА "В". ШТУРМ (Київ) — ПАТРІОТ (Баришівський район) — 5:2 (Батальський, 40, 82, Рубльов, 41, Нечай, 46, Д.Ситник, 78 — Дацюк, 73, Пилиповець, 85). Арбітри Симошенко — Подвальний, Дубовий. Спостерігач арбітражу Лень.

МЕРКУРІЙ (Київ) — ДГ ШЕВЧЕНКІВСЬКЕ (Денихівка) — 3:0 (Ченакал, 6, Хруль, 20, Чоповський, 60). Арбітри Дубиківський — Горянський, Андрієнко. Спостерігач арбітражу О.Балакін.

ГРУПА "В"ОВНПМ
1. ШТУРМ62007-3
2. МЕРКУРІЙ31013-1
3. ПАТРІОТ31013-5
4. ДЕСНА00011-2
5. ДГ ШЕВЧЕНКІВСЬКЕ00010-3

Наступні матчі. 9 березня, субота: Патріот — ДГ Шевченківське, Меркурій — Десна.

Найвлучніші: Богдан Трофименко (Кудрівка) — 4 голи, Петро Кондратюк (Авангард), Сергій Панфілов (Авангард) — по 3.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →