closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Кирсанова-2019. Огляд 1-го туру

Меморіал Кирсанова-2019. Огляд 1-го туру
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1653
0

Сьогодні відбулися перші матчі двадцять першого сезону, акцентуємо увагу на визначальних епізодах.

"Юніор": навчання на марші

Чемпіон Житомирщини, якщо судити з рахунку, обіграв "Юніор" упевнено та переконливо. Але насправді макарівські першолігівці залишили дуже хороше враження в історичному дебюті на турнірі такого рівня. Звісно, досвід і майстерність "Полісся" далися взнаки. Та й голкіпери нижчих за рангом уникнути невдачі не змогли. Досвідченіший Захарченко, завовтузившись з м’ячем у своїх володіннях, просто подарував гол опоненту. А по перерві, коли на вахту між стійками став 16-річний Кохан, колишній переможець Меморіалу Кирсанова подвоїв результат, знову скориставшись огріхом стража воріт. Однак у проміжку між цими голами "Юніор" міг і справді перевернути все з ніг на голову. Спочатку Підорін ударом особливої сили струсонув поперечку, а потім Малиновський, опинившись на вогневому рубежі, завагався і слушну нагоду змарнував. І все-таки наприкінці зустрічі Масальов неймовірним ударом з особливо гострого кута проклав результативну діагональ до віддаленої "дев’ятки", знявши всі питання щодо переможця матчу.

Читайте також: "Меркурій" (Київ) - переможець Меморіалу Кирсанова-2018

"Межигір’я": видовище з яскравими голами

Команда Романа Пахолюка, задіявши на позиції класичного опорника колишнього збірника країни Рожка, не залишила жодного шансу титулованим гостям із Коростеня. Це й зрозуміло, бо "Мал", як з’ясувалося, лише щойно почав ігрову підготовку до нового сезону. Але справжній потенціал команда Григорія Прудка, якого Київщина пам’ятає з успішних виступів на зимових турнірах ще з початку століття, засвідчила в гострих контрах — швидкісних і небезпечних. "Мал" принаймні двічі був близьким до результату, особливо тоді, коли динамічності групового маневру на зустрічних курсах додав Яцковець. Однак господарі поля виявилися краще готовими до мобільної гри, та й виконавців мали сильніших. Спочатку Колодяжний, приборкавши м’яча в польоті розстріляв ціль ударом з лінії карної зони. Потім Юзефович, опинившись на вістрі в чужих володіннях, ударом у падінні через себе подвоїв рахунок. А вже в другому таймі Труський, вискочивши на воротаря Грабовця сам-один, технічно перекинув м’яча над опонентом і добив шкіряного в сітку головою. Показово, що в ролі головного диспетчера "Межигір’я" знову виступив крайній напівоборонець і майстер стандартів Гончарук.

А ще: хет-трик Панфілова та контри "Штурма"

Чинний чемпіон області наче й не помітив "Кудрівку" в Ірпені. Хет-трик оформив історичний лідер стрільців Панфілов, а Кондратюк вистрілив дуплетом. Цікаво, що саме вони стали авторами найкрасивіших голевих епізодів: і Сергій, і Петро забили технічними ударами злету м’ячі-близнюки, хоча і в різні кути воріт. Інша цікавинка стосується голу престижу від ірпінців. Голкіпер "Авангарда" Волчанський, щойно вийшовши на заміну Поштаренка, спробував обіграти суперника в своїй зоні, але насправді подарував особливо зручний шанс відзначитися Трофименку.

"Чайка", пропустивши з одинадцятиметрового за волейбол у карній зоні, відігралася в очному протистоянні "Звягелю" завдяки голу потужного Діабі. Склалося враження, що обом командам ще бракує суто ігрової практики — вони не виступали на попередніх турнірах.

А в останньому матчі дня "Десна" та "Штурм" спромоглися на справжню футбольну феєрію. Колишній призер обласного чемпіонату вів гру і наступав осмислено та системно. Натомість "Штурм" ефектно використовував зустрічні забіги на чужу половину поля. Костяний ще до перерви застукав зненацька голкіпера Примакова. Фурсенко відновив рівновагу, найкраще зорієнтувавшись у веремії поблизу чужих воріт. Однак нова контра киян стала визначальною. Сільські футболісти, правда, могли й зрівняти рахунок уже під завісу, але віртуозно зіграв воротар столичної команди Рум’янцев.

МЕМОРІАЛ МИКОЛИ КИРСАНОВА-2019. ПЕРШИЙ ТУР. 2 березня, субота

ПАТРІОТ (Баришівський район) — МЕРКУРІЙ (Київ) — 1:0 (Купрій, 78). Арбітр Титов.

МЕЖИГІР’Я (Нові Петрівці) — МАЛ (Коростень) — 3:1 (Колодяжний, 9, Юзефович, 25, Труський, 56 — Толочко, 78). Арбітр Федорук.

Стартовий склад переможців: Полозенко, Овчинніков, Корнійко, Юзефович, Казмірук, Рожок, Ланін, Колодяжний, Гончарук, Скидан, Труський.

ПОЛІССЯ (Ставки) — ЮНІОР (Макарів) — 3:0 (Кучерявий, 12, Нобільський, 69, Масальов, 86). Арбітр Кузовлєв.

ЧАЙКА (Вишгород) — ЗВЯГЕЛЬ (Новоград-Волинський) — 1:1 (Діабі, 82 — Слюсар, 68, пн). Арбітр Радіоненко.

АВАНГАРД (Бзів) — КУДРІВКА (Ірпінь) — 8:1 (Сомов, 3, Панфілов, 8, 59, 89, Кушнір, 26, Кондратюк, 40, 83, Балацький, 87 — Трофименко, 46). Арбітр Симошенко.

Стартовий склад переможців: Поштаренко, Кондратюк, Кушнір, Леонідов, Миколайчук, Панфілов, Сомов, Таран, Є.Ярмак, Шваб, Коропецький.

ДЕСНА (Погреби) — ШТУРМ (Київ) — 1:2 (Фурсенко, 76 — Костяний, 29, Д.Ситник, 80). Арбітр Задиран.

Найвлучніші: Сергій Панфілов (Авангард) — 3 голи, Петро Кондратюк (Авангард) — 2.

Наступні матчі. 3 березня, неділя: Юніор – Авангард. 13:00. П.Борщагівка, Кудрівка – Арсенал-ДЛГ. 16:00. Щасливе, Звягель – Межигір’я. 16:00. Лютіж, Мал – СНД. 15:30. П.Борщагівка, Штурм – Патріот. 19:00. Щасливе, Меркурій – ДГ Шевченківське (Денихівка). 11:00. Київ, ст. КНТЕУ.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →