closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Фестиваль зимового футболу УАРДЮФ: у фіналі зіграють "Сокіл" і АРЗ

Фестиваль зимового футболу УАРДЮФ: у фіналі зіграють "Сокіл" і АРЗ
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
714
0

Визначилися фіналісти Фестивалю зимового футболу УАРДЮФ. У фіналі турніру зустрінуться СФК "Сокіл", що представляє чемпіонат Київської області, і учасник першої ліги чемпіонату України U-19 – АРЗ (Біла Церква).

Підопічні Олега Самченка здобули путівку у фінал у останньому матчі групового етапу. Суперником "Сокола" була юнацька команда "Колоса" (Ковалівка), яка підійшла до цієї зустрічі без втрат. Колектив Андрія Костенка почергово переграв київські "Чемпіон" (2:0) і "Зміна-Оболонь" (6:1), тому перед вирішальним матчем мав на два очки більше, ніж у головного конкурента.

Читайте також: Фестиваль зимового футболу УАРДЮФ: "Колос" і "Сокол" стартували з перемоги

Незважаючи на прохолодну погоду, на полі стадіону "Центральний" у Вишневому було доволі гаряче. Обидві команди демонстрували, що вони дійсно хочуть зіграти у фіналі турніру, тому іноді спалахували недитячі пристрасті. Напруга і інтрига у поєдинку зберігалася практично до останньої хвилини, причому протягом матчу шальки терезів перехилялися то в один бік, то в інший. Тричі арбітр вказував на 11-метрову позначку, призначаючи пенальті. Ще стільки ж разів він діставав червону картку – так, команди завершували зустріч, граючи десять ("Сокіл") проти дев’ятьох ("Колос"). У підсумку вольову перемогу з рахунком 4:2 здобула команда з Михайлівки-Рубежівки. Перший гол "соколів" провів славнозвісний Еммануель Окодува, інші три м’ячі на рахунку новачків.

Переможець іншої групи визначився вже після другого туру. Фіналістом турніру досить несподівано став АРЗ (Біла Церква), який переконливо переграв "Любомир" (3:0) і "Меліоратор" (5:1). У останньому матчі білоцерківці поступилися ДЮСШ-15 (1:2), який таким чином виборов право поборотися за бронзові медалі турніру. У матчі за третє місце кияни зустрінуться з "Колосом".

Інші команди, а саме: "Чемпіон" (Київ), "Меліоратор" (Буча), "Любомир" (Ставище) і "Зміна-Оболонь" (Київ), у суботу, 2 березня, розіграють місця з п’ятого по восьме. Щодо матчу за третє місце і фіналу, то ці поєдинки відбудуться у Вишневому у неділю, 3-го березня.

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →